11

Анонимен

преди 5 години

Дали Борисов си е взел остров или архипелаг, мислейки за своето бъдеще, това трябва да разследват специализираните служби. Но големият проблем в България е - къде изчезват милиардите?

10

Анонимен

преди 5 години

В България корупция няма и не управлява МафиятаБорисоф защо свали Милен Цветков, А? Гръцко островче нещо ау? Жалка история

9

Анонимен

преди 5 години

Както вече е известно, снощи предаването на Милен Цветков по Нова телевизия НЕ БЕ ИЗЛЪЧЕНО, а на негово място бе завъртян стар запис.В анонса за предаването бе казано, че ще бъде коментиран скандала със закупения гръцки остров от Бойко Борисов и защо някой се е уплашил от фалшивата новина.Предаване обаче нямаше и очевадно то бе спряно, а бе спряно, защото предаването на Милен Цветков се записва предварително, предвид късния час в който се излъчва в ефир.В предаването на Милен Цветков е БИЛ ПОКАЗАН СКАНДАЛЕН ИЗОБЛИЧАВАЩ ДОКУМЕНТ, РАЗКРИВАЩ ФИНАНСОВИ ТРАНЗАКЦИИ КЪМ ЕДНА ПАРТИЯ!

8

Анонимен

преди 5 години

гузна съвест и страх, че приятелските служби, могат да започнат да вадят крадливи премиерски *** на показ.преатели, на острова на г-н боеко, който не е негов, дали има палми, по които да се катери?тая година полуостров, догодина остров.ББКорупцията, генерирана чрез шуробаджанашко и роднинско усвояване на всички обществени поръчки, централизирано и по места , това е финансовата страна на ГЕРБ, а политическата се гарантира от чиновническата и милиционерска армии, които печелят изборите ѝ финансирани от онези по- горе в поста. всичко се обезпечава от медиите

7

Анонимен

преди 5 години

ТАЯ ГОДИНА ПОЛУОСТРОВ, ДОГОДИНА ОСТРОВ. МИЛЕН ЦВЕТКОВ ЩЕ НАПУСНЕ ЛИ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ИЛИ ЩЕ СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ

6

Анонимен

преди 5 години

Че как да има кандидати за НЗОК след като парите вече са ошушкани и не може да се краде!Като се натрупат рари ще се появят и кандидати!

5

Анонимен

преди 5 години

Бойко ще вземе здравето и на следващия , ако се опитва да казва истината .

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного ги е страх - не се ли уморихте от простотии бе

3

Анонимен

преди 5 години

УМОЛЯВАМ ВИ, БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ, РАЗХОДЕТЕ СЕ В ПОКРАЙНИНИТЕ НА БАНКЯ И ПРОВЕРЕТЕ НА КОГО Е ТОЗИ ПАЛАТ ТАМ?

2

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишете нещо и за собственика на ГЕРБ който си купи остров в Гърцияи от 1 юли става собственик и на ЧЕЗ послучай което ще увеличи цената на тока с 38% - като за начало.Страх ли ви е ?

1

Анонимен

преди 5 години

То е ясно че ГРОБ + ОП ще си сложат някой крадлив ***.Махнаха Плочев защото им извади кирливите ризи и им пречеше да крадат.