200

Глупак

преди 5 години

Моля се, да има баташко клане, но истинска. Не измислена.

199

Екатерина Колова

преди 5 години

Да ме прости Господ! - ама съм доволна, че тия не искат да се връщат тука. Който ги е канил, да си ги посреща. Като са толкова хуманни французите, да си се грижат, за когото пожелаят. Понеже, заради мигрантите, вече ние сме в беда, пък сме бели хора, да вземат по-добре да се погрижат за нас.

198

СС

преди 5 години

Искал да се връща в Кабул?! Ами връщай се, какви ги дириш тук? :) :)

197

Анонимен

преди 5 години

Плевен, па те да знаят колко мигранти има закопани, след като Динко стана звезда и другите с енаупиха да си траят :D .... Хехехе. Щенгин теоаме, като пилци.

196

Анонимен

преди 5 години

Вчера самият Борисов призна,че България,Италия и Гърция са пускали хора през границите затваряйки си очите.Тоест премиерът призна,че правителството умишлено е нарушавало законите пропускайки безпрепятствено големи групи хора безконтролно.Кой му е нареждал да нарушава закона?Нека Франция стане Ислямска Република,нека изнасилват момиченца в Германия,нека Испания и Италия да почернеят.Ние не искаме ***.Ние нямаме вина за войните и колонизацията.

195

БЪЛГАРСКИ НАРОД

преди 5 години

ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД УМИРА БАВНО И МЪЧИТЕЛНО .......ПОД ОПЕКАТА НА УПРАВНИЦИТЕ НИ А ..... ТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ СРАМ , СРАМ ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛАВАЩИ ПАРТИИ - ВИЕ СТЕ КЪРЛЕЖИ

194

Нека сме толерантни

преди 5 години

Издръжката на един емигрант възлиза общо на 1400 евро във Франция и Германия.Това са официални данни. Това е малко под една минимална заплата в тези държави.Ние също трябва да сме толерантни и да даваме една минимална заплата общо за издръжката на тези хора и по голяма сума да е незаконна в страната ни. 450 лева или към 240 евро грубо и да им стигат за храна,вода,наем,охрана и интеграционен курс.

193

Карлсон от покрива

преди 5 години

До Анонименпо поста личи ,че си обрязан! Духовно и физически! Вай,Аллах !

192

Бай Ганьо

преди 5 години

До Анонимен 198Нещо виждам голяма злоба към бай *** - това сигурно се дължи на спрени грантове, защото не можем да си изпълним норматива. Няма как да излъжем бай ***, че ислямът е религия на мира и , че брадатите "бежанци" са кротки овце - бай *** има петвековен опит с такива. И никой не ви е виновен на грантаджиите, че сте абсолютни некадърници и не можете да излъжете и дете, ако съм на шефа всиките ще ви изритам, не може само да събереш най-големите *** и продaжници, требе и акъл..

191

Анонимен

преди 5 години

И какво ме интересува мнението на някакъв френски

190

Анонимен

преди 5 години

Е колко пари имат тия "бедни' хора,че да са готови да им реж ат краката, вместо да " дават " парите си?В същото време всеки емигрант получава без да работи по 1000 лв, което са цели 5 български пенсииЦялата тая тупурдия на мигрантите е за да ги държат във Франция и Германия

189

Анонимен

преди 5 години

5 века сме отглеждали имигранти, които дори роби ни направиха, като минат още 5 века тогава да ни съди някой.Не ги щем! Те да бяха хора, работливи, възпитани добре, ама не са.

188

гошо

преди 5 години

До Анонимен-190 Защо предпочитат Б- - - я, много просто, тук валят: ЕВРО: нали сме в Е С

187

Анонимен

преди 5 години

бай *** е по-голям дивак и от афганистанеца...

186

Анонимен

преди 5 години

Кой потикна авганистанци,пакистанци,африканци за мигриране в Европа,за нелегално пресичане на Българиа,преди 20 години границата ни беше неприкосновена за додеха демоккратите от Бруксел и всичко се разруши тотално!Франциа е пълна с емигранти търсещи социалните помощи.Та в БГ един мигрант получава повече от един български пенсионер-1200:240!Като не искат да се връщат там където са живели-скотове!

185

Анонимен

преди 5 години

То пък щото в Франсето ще цъфнат,направо ще ги натикат в гетата.Най-големите националисти в Европа са французите.

184

Hhhh

преди 5 години

Все пак трябва да докажат всичко което твърдят....и ако искат да се върнат в Афганистан няма проблем....и щом там е по добре защо са тръгнали към Европа....второ мисля че пресичането на чужда граница без да имаш документи и без виза е наказуемо....трето ако иска да отиде до Франция да преплува средизеюно море.

183

Анонимен

преди 5 години

Господа френски адвокати, може ли малко в следващия ви материал и за местното бяло аборигенно население. Това за пенсийките, цените, заплатите, здравната каса, мутрите, банките .. и ако може пак тоя член да споменете, така за тежест, ако не за друго.

182

Анонимен

преди 5 години

Все пак е добре че третират мигрантите като българите! В тая скапана държава умират всички.

181

Анонимен

преди 5 години

"чл.4 от Хартата за основните права на ЕС за нехуманното отношение към личността" - не съм подписвал подобно споразумение и не си спомням да съм гласувал за подобно нещо! Това е подмяна на вота! Нещо не я разнирам демокрацията значи!