43

Пз

преди 5 години

Елате е Пазарджик за една седмица и ще разберете за каква мафия става въпрос.Не случайно гръмнаха "дясната ръка" на кмета.Тук 2 фирми печелят всички търгове и поръчки🤔

42

CA

преди 5 години

Един флекс на батерии и да си ***... ...и снимки да са правили нищо не могат да докажат... като съм си дошъл при колата скоба не е имало ..

41

ПроСоТо

преди 5 години

яко бара "мудолацията"...Явно не ще чужди имнения,несъвпадащи с нейните..

40

ПроСоТо

преди 5 години

преди няколко години една съседка ме помоли да я закарам до болницата,защото не можеше да ходиСпрях отпред за 2-3 минути,колкото да й помогна да стигне до регистратурата. Дори не заключих колата...Излизам,и що да видя?..-ДЕ_БИЛИТЕ я беха дигнали..Ей така действат мръсниците!../сетете с чия благословия!../Забраняват спирането там,където просто НУЖДАТА те кара да спреш!Що се отнася до паркингите,платени трябва да са САМО охраняемите и частните!Общинските са за всички!!!Платени с ДАНЪЦИТЕ ни!

39

Анонимен

преди 5 години

ся не разбирам идеята на подобни зони, спира жената , слагат скоба защото е спряла без да си плати и 4 дни и 3 нощи колата стои без да плаща на синя зона.не само да се оплаква по институции ами да ги почва и с адвокат. Като няма да работят да не слагат скоби.

38

Гогчо

преди 5 години

До Ivo,Ти кaто си поръчaш бирa в зaведението,но я изпиеш половинaтa,сaмо половин ценa ли плaщaш?Или aко идеш нa кино и излезеш по средaтa,пaк ли половин билет ще вземеш?Или aко си в aвтобусa зa еднa спиркa,a другия зa 10 спирки,пaк ли рaзлично плaщaш?Мегa тъпо го нaписa,бaрчед....

37

Ivo

преди 5 години

До ХКогато направят правилен начин за отчитане на времето. Защо аз който паркирам за 10 минути само трябва да плащам същата цена каквато ония дето паркира за 1 час. Това е изключително неправилно....

36

Пазарджик

преди 5 години

За сведение на читателите тази фирма е на Гинка Върбакова, кмета даде синята зона на концесия - правете си изводите.

35

Кирка

преди 5 години

Кола под наем ли.В първия магазин купувам ъглошлайф на батерия.

34

Х

преди 5 години

Кога ще се откажем от това "ама аз за малко". Всеки е за малко. Нямаш право да напускаш автомобила си без да пуснеш смс-чето.

33

неустойки

преди 5 години

За времето от 15-тата минута до свалянето на скобата бих им подредил такива неустойки, че да фалират. Едни смешници вършат таз работа, че и взели петък за ден на майстора. Не са познали.

32

Варна

преди 5 години

Най харесвам раздрънканите бусове, които зареждат туркоромските магазини на улица Дрин ,във Варна.....след светофара. Ей тъй спират си на пътя, точно след светофара, без никакви аварийки даже и слизат шоферчетата със мазна, тежка и бавна стъпка и те поглеждат с досада и неприязън,

31

Анонимен

преди 5 години

И селата вече ще правят сини зони за да си оправят общинския бюджет. Спреш с кравата на мегдана да си купиш цигари и хоп скоба на копитото.

30

мдаа

преди 5 години

Лешоядите висят в околните магазини и заведения или в коли наблизо и са в състояние да сложат скоби за 30 СЕКУНДИ! .Ако има състезание те ще са световни шампиони, и може да бият собствния си рекорд.

29

Анонимен

преди 5 години

Да бе, те всички са за 10 минути...Иначе като се абстрахираме от този факт жената си има пълно право на обещетение от фирмата. В крайна сметка не е неин проблем, че скобата е била повредена и не са могли да я свалят веднага.

28

Софийска баница

преди 5 години

Селячеството не е свикнало да плаща за каквото и да било, камо ли за паркинг. Затова го глобяват на поразия.

27

ПроСоТо

преди 5 години

в Пазарджик вилнее тежка мафия!..-ВСИЧКИ улици са забранени за СПИРАНЕ !!!Спреш ли,веднага дофтасва "паяка"..Някои направиха яки пачки от това издевателство..

26

bobi

преди 5 години

синя зона в Пазарджик? Те пък да не видят нещо от софиянци..

25

Стеф

преди 5 години

До no nameНямам какво да обясняваш на хора,които не ги интересува какво е станало.Те са тук за да попсуват,да обидят някой и да си отпуснат махленските душици.Какво значение има,че дори не са разбрали за какво става въпрос.

24

ф. М. Т.

преди 5 години

От петък до понеделник са три дена. За протокола...