45

Yatagan

преди 5 години

До сикиме кадар Що за злоба що за ненавист,с тази енергия според мен ще отидеш до гьотюне кадар...

44

Турчина

преди 5 години

До турист и до 49Точно този е гюбреджията дето разправя, че минималната била 600 лири! Назначили са го на немска хранилка да плюе по Турция с лъжливи новини! Бил в Германия пък през час пуска лъжливи коментари против Турция. От 2000км личи че е на социална издръжка и се мъчи да заслужи немските евра!

43

Анонимен

преди 5 години

АКО БЕШЕ НАЕЛ ЦВЪКИ ДА МУ ПРОВЕДЕ ИЗБОРИТЕ, ГЛАСОВЕТЕ ЗА НЕГОВАТА ПАРТИЯ ЩЯХА ДА СА ДВОЙНО ПОВЕЧЕ.ГОЛЯМ МАЙСТОР Е ЦВЪКИ, ОСОБЕНО В ТАНДЕМ С ПРОФ. МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ - ШЕФЪТ НА ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ.

42

Турист

преди 5 години

До тъмна ИндияМинималната заплата в моменте в Турция е 2029,50 лири брутната,1603,12 лири нетната. Недей да изопачаваш неща, които са общодостъпни и всеки може да направи справка.

41

Турист

преди 5 години

До тъмна ИндияСнощи се върнах от Турция, агнешкото беше 32 лири в маркета. Интересно ми е къде си видял 100 лири цена.

40

Manson

преди 5 години

Разбесуваха се песовете ,!ти да видиш.....

39

добре направи

преди 5 години

Много добре направи султана ,че изтегли изборите 1 г. по-рано ! Дали сега или 1 г. по-късно султана пак щеше да спечели понеже държи всички медии под контрол ,каквото той иска това се казва по телевизиите , също така негови са хората които броят бюлетините ! Султана просто е решил да не измъчва повече хората и да не ги кара цяла 1 г. да живеят с надеждата ,че ще се отърват от него и ще заживеят свободно ! Затова евалла му правя ! Сега поне турският народ няма повече на какво да се надява !

38

Анонимен

преди 5 години

Мимоходом надникнах да видя само как е турската икономика, щото само тук може да се разбере истината. Ама май трола, който отговаря по тия въпроси още не се е събудил. Та само да кажа да не забравите: всичко е на шест. Икономиката цъфти, турските курорти са пълни /особено с рускини/, инфлация няма. Цялата опозиция се радва и го приветства, а затворите са празни. Има само некой и друг терорист, ама то там си му е местото.

37

Анонимен

преди 5 години

Защо намалели гласовете?Ами нали той самият избърза да направи избори предсрочно защото се усети ,че губи позиции.Ако беше изчакал и 40 % нямаше да види.

36

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Господин Ердоган, България е приятел с Турция и ви уважава като държавник. Не ги слушайте социалетата, техния сергей е объркан от противоестествени вярвания.

35

Анонимен

преди 5 години

Диктатор - човек дошъл на власт без избори.

34

Анонимен

преди 5 години

ЕРДОГАН ИСКА ТУРЦИЯ ДА Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА. НОРМАЛНО Е АНТИЕВРОПЕЙСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТ.

33

Анонимен

преди 5 години

Турция се стреми да е част от Европа, Англия се стреми да излезе от Европа.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАКО БЕШЕ ДИКТАТОР НЯМАШЕ ДА ГО ИЗБЕРАТ. ЯСНО ЛИ Е ПИЯНКА. ДИКТАТОРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ САМО С 51 НА 49 С НАГЛАСЕНИ ИЗБОРИ

31

сикиме кадар

преди 5 години

как ще живеят турците в Турция ,дали ще са добре или ще мизеруват! Лошото е ,че турците от Европа няма да се върнат в анаватана / родината / въпреки победата на обичаният от тях султан и въпреки ,че Турция вече ще стане " велика държава "!Те както така много го обичат ,също така много добре са на ясно ,че мизерията в Турция ще е голяма! Правят се на патриоти от Германия , но не им стиска да се върнат в пещерите на Анадола от които произлизат! Аз така им казвам -мааралардан чъкмалар , пещерняци

30

Анонимен

преди 5 години

Иска отчет защо са намалели гласовете за неговата партия..щото си диктатор и фашага, а това ги чака диктаторите, рано или късно ... лика-прилика с още един ...не може да мачкаш "неудобните" и да очакваш, че ще ти расте подкрепата. няма такъв филм! свободата е най-ценното нещо и нищо не може да се сравни с това!

29

Анонимен

преди 5 години

До 44 Ние българите пък сме най големите *** няма по големи гьотверени от нашето пропаднало племе.

28

Анонимен

преди 5 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТУРЦИТЕ! ИЗБРАХА СИ ПРЕЗИДЕНТА! а черверастите нека реват

27

Анонимен

преди 5 години

ЕВРОПА НАУЧИ АНГЛИТЕ ДА СЕ КЪПЯТ И ДА СЕ ХРАНЯТ НА МАСА

26

диктатора

преди 5 години

им разгони фамилията, за една година изкара англия от Европа