193

Смешници

преди 5 години

Къде видяхте работодатели? Аз виждам само експлоатира и робовладелци.Ставате смешни със вашите идиотизми.Заплатите трябва да се калкилират на час, а не със тъпите ви надници за Х часове. Много скоро ще си работите сами със вашите роднини, ако и те наизбягат от вас:)

192

Анонимен

преди 5 години

Шефовете не мислят, сърдят се ако ние мислим, преработваме по 20 пъти, работим инзвънредно, за да догоним измислени срокове. Каква производителност, Каролев? Да работим и в отпуската, да може шефът да си вземе нов лексус ли? Що не се емете отзад, а?

191

Анонимен

преди 5 години

Франция : 800 евро на месец без да работиш. Месечни разходи осигурени от държавата праснала адекватен данък на богатите. Ясно е, че при такива условия ако не ми плати достатъчно работодателя ще го оставя сам да си бачка.

190

Анонимен

преди 5 години

Мили работодатели, напълнихте ли гушката , а сега и за внуците ли трупате ? Развели сте се с жената , издържате 2 деца и имате 20 години по-млада любовница която разхождате с поршето и преди да ви среще е правила дудуци в Студентски град ? Живеете ли щастливо на гърба на другите ? Мишоци ! Повечето приличат на Динко от Ямбол с 2 мерцедеса , а не могат да пишат правилно !Явно хубаво ближете вожда ,хахахах .

189

На Каролев

преди 5 години

На тоя юнак бих му връчил една лопата и да копа един месец.После пак да говори за производителност.Господин икономиста що не коментира разликата в цената на труда, която не зависи от производителността.***.

188

До217

преди 5 години

Не Приятелю, тия мантри за сивата икономика и благополучието са толкова изтъркани, че няма и накъде повече. Ключа от мазата не е скрит там.

187

Анонимен

преди 5 години

Сивата икономика, ето това е разковничето. Производителност има, но се укрива 50%, не се отчита, не се плакат данъци и остава всичко скрито-покрито. Пълно беззаконие у нас. Управляващите нямат желание да се справят с проблема. Ето оня ден провериха само няколко автошколи и се оказаха недекларирани доходи за милиони.

186

Благоев

преди 5 години

БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД за работодателите свършва!Квалифицираните работници в бившите държавни предприятия останали без работа след фалита им в голямата си част са се пенсионирали емигрирали или починали!Тези хора имаха семейства ,заеми и притиснати от безработицата работеха за толкова колкото им дадат ! Младите обаче нямат семейства и не са притиснати да се хванат на работа със заплата три пъти по ниска от нужната за издръжката на един човек!

185

Ха ха ха ха

преди 5 години

А защо водата е мокра,а тревата зелена ?,,Благодарение" и с пълната подкрепа от доказани престъпници на всички правителства от 90-та година насам заплатите в България са под всякаква критика.В България,не в града-държава София !Има и други градове,села и хора в тях извън центъра на вселената-софия,където също живеят и работят български данъкоплатци.Още преди 10год. средната заплата спокойно можеше да се фиксира на 650? но така пък нямаше да остане толкова МНОГО за крадене.

184

МЕГА играч

преди 5 години

Аз на мойте роби не стига ,че работа съм им намерил ,но и заплата искат да им давам!Плащам им само и само да не умрът от глад и да имат за билетче за градския!

183

Анонимен

преди 5 години

Гоуем Играч Не лошо първо да купиш винетка за "Гоуфу" преди да подкараш Поршето.

182

Анонимен

преди 5 години

заглавия от други медии - Рекорден наплив на българи в Германия .

181

Анонимен

преди 5 години

"Камене" пардон Каролев, знам че попоглеждаш Днес Бг, та да ти кажа пак ако не знаеш, че такъв нагъл лъжец и демагог рядко се среща по тези ширини.

180

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че мин.работна заплата се покачва, макар и бавно. Пък я си представете, ако изобщо я нямаше... Имало е и такива идеи и те все още се чуват от време на време.

179

Анонимен

преди 5 години

днес НС колко закона произведе за час и половина работа?...

178

Анонимен

преди 5 години

да не ми говорят за производителност, защото някои работим денонощно, но не ни плащат допълнително, май проблема е друг, май законодателен, май корупционен, май хората се блъскат много за жълти стотинки тук, нямат време даже да си починат.... и накрая заминават на запад

177

Така е

преди 5 години

До 202 Най после един нормален знаещ човека да напише истината за дъщерята на Борисов.Браво.!

176

Анонимен

преди 5 години

в квартала млади хора не останаха , заминават семейства с децата заедно . така както е тръгнало ще останете да си работите сами .

175

Анонимен

преди 5 години

Ако зависи от работниците, те какви заплати биха дали на всички, които ги обслужват по различните учреждения и институции?

174

Йово

преди 5 години

На Каролев мога да му кажа само това относно средната работна заплата:"Шефа яде 10 кюфтета аз ям 2, общо сме изяли 12 кюфтета. Средно 12 кюфтета разделено на 2 прави 6. Следователно средно аз съм изял 6 кюфтета но де факто съм изял само 2. Та толкова за сметките на тоя "велик" икономист Каролев!