27

До 23

преди 5 години

И къде съм написал кой както му падне да гърми по всичко което мърда, смешнико на НПО хранилка? Това което съм написал, че дейността по събирането, разпродажбата или ликвидирането на животинския инвентар, трябва да се осъществява от държавен орган, чиято цел трябва да е изчистване на населените места от безпризорни домашни животни, както е в цивилизования свят. Вашите дивотии и мании не ме интересуват, на 99% от хората не им пука за вашите простотии, вие сте едно голямо *** нищо.

26

Анонимен

преди 5 години

YAVOR GECEV,LIANA PANDELIEVA DOBRE SE CUVSTVAT NA GARBA NA NNARODA.

25

Анонимен

преди 5 години

В Белоградчик редовно може да се видят коне разхождащи се по центъра, *** собственици имат само права, нямат задължения. Заплашват полицаите че ще им запалят къщите. Затова карат коли без никакви документи, крадат дърва а полицията не ги вижда

24

Анонимен

преди 5 години

Глад, стрелба,смърт,има ли решение за безскрупулните и жестоки наречени,, хора,, ,аман от тая жестокост, вече няма хора има из.оди.

23

Анонимен

преди 5 години

Така се случва, *** вместо да си държат и хранят конете с който свалят дърва от балкана ги оставят да се разхождат свободно. За справка Белоградчик, Вършец, Берковица и др. Преди година един колега едва не загина като блъсна такъв кон оставен да се разхожда свободно в мъглата. Разследващия установиха собственика.

22

Анонимен

преди 5 години

До До 20Паляк, къде е разумът в това да застреляш кон или куче, защото били безпризорни? Тук не става дума да си зелен, а да си по-малко първосигнален дивак, и повече да обмисляш действията си. Точно в цивилизованите държави за такива своеволия ще ти лепнат няколко години. Ами ако нещо се е случило на собственика? Или пък някой ги е пуснал нарочно, именно защото знае как ще реагират комплексираните балкански диванета? Действия трябвали, ама не действаш срещу виновните законотворци, нали пyте?

21

Факт

преди 5 години

Няма нужда от различни закони за всякакви видове животни!Един *** закон ще уреди проблема-Всяко безстопанствено животно се улавя,вкарва в приют и ако до 2 седмици(примерно) не се яви стопанинът да си плати глобата или не бъде осиновено, се евтаназира.Конете могат да бъдат продавани на търг или на месокмбинати,щото са годни за преработка.Толкоз.

20

До 20

преди 5 години

Да разбирам, че за теб цивилизовано общество е онова в което се разхождат по улици и частни имоти безпризорни животни? В коя развита западна страна има скитащи бездомни кучета, котки, коне и т.н. и никой нищо не предприема? Тежката глупост е белага по които можеш да познаеш всяка куха зелена лейка. Аман от хипита, за да се реши един проблем трябва разум и действие, с разстягане на ластици и захарасови розови истории толкова.

19

Анонимен

преди 5 години

От коментарите ясни си личи къде точно в цивилизационното си развитие се намира ***. Евалла на еволюцията, че този маймун изчезва бавно и безславно.

18

Анонимен

преди 5 години

Много писнаха разни розови пеперудки да ми обясняват как някакви животни са най-важното нещо на света или да ги приравняват с хората. Конете са стопански инвентар, ползват се за впрегадни животни, те не може да се бездомни, тоест ако нямат установен собственик, държавните органи трябва да ги залавят, да обявят търг за разпродажбата им, а ако никой не ги купи да ги ликвидират - това е единствения устойчив модел, с лигавщини нищо няма да стане. Хуманност тук няма, хуманност има само спрямо хората.

17

Митко

преди 5 години

Преди 3-4 месеца в ранните сутрешни часове за малко не връхлетях върху стадо коне, което беше на подбалканския път в района на Пирдоп. Добре че идваща от района кола ме предупреди минута преди това с присветване на фарове. Въпреки че карах бавно - ок.60км/ч и бях на дълги с хубави фарове, едвам успях да спра безопасно. Просто изплуваха от тъмнината. 112 знаеха вече, но мерки не бяха взети. И ако ги бях блъснал кой щеше да ми плати щетите. А ако бях умрял кой щеше да плаща???

16

Стеф

преди 5 години

До бИзрод си ти!

15

KOKO

преди 5 години

DARZAVATA,HORATA NE MOZE DA SI OPRAVI,TA KAMO LI KONETE I DRUGITE ZIVOTIN4ETA.ZALKO ZA VSI4KI.

14

б

преди 5 години

То е много лесно да ревеш за кученцата, кравите, конете и др, но кой покрива щетите нанесени от тези безразборно пуснати животни.Държавата вдига рамене, стопаните се правят на ощипани моми. Така, че поздравления за човека взел нещата в собствени ръце.Ще си реши проблема веднъж за винаги сам. Трябва и по нашият край да се намесят ловците, че конете и кравите бастисаха вече всичко. А и тези животни не са бездомни а ги гледат като бездомни, понеже така им е по лесно на стопаните.Безплатно им е.

13

Ганя Американецо

преди 5 години

*** уверено върви по стъпките на "цивилизованите" . Има ли спорен въпрос, бездомни животни или колоездачи, гази, коли, стреляй.

12

Анонимен

преди 5 години

А стопаните готови да раздават правосъдие,регистрирали ли са животните,на ветеринар водили ли са ги някога и прочие дребни въпроси.И кога ще разкарат незаконните каруци от градовете.Аму да-конфискувайте ги ,умъртвявайте ги и за храна в зоопарка.

11

Анонимен

преди 5 години

Ние сме конски народ?!Журналистка!Народе????

10

Анонимен

преди 5 години

Кой е виновен в случая,конете или "стопаните"!Тъй като по стечение на обстоятелствата държавата е дала пълни права на тези индивиди и те мислят че всичко им е бащиния!

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Конете са пуснати свободно да пасат и въпреки забележките на земеделските стопани това продължава .Като искат да гледат животни да си закупят/наемат ливади и там ...Само така...отстрел на безстопанствено пуснати животни ...

8

Тъжно, но ... .

преди 5 години

Българите не се държат с уважение, грижа и отговорност към себеподобните си, вие очаквате да се държат хуманно с животните.?!?