42

Анонимен

преди 5 години

Атина да ги изпрати в Делхи.

41

Анонимен

преди 5 години

Къде е БХК?

40

Индийско посолство

преди 5 години

До ето защо,: Най-добре направо да им издадат индийски паспорти, а ако искат да пребивават в ЕС, ще им трябва виза. Нали преди време Индия беше обявила, че признава всички циигаани за свои граждани?

39

Анонимен

преди 5 години

да се изнасят всички роми извън Бг, защото там ги съдят, а тука си ги отглеждаме, за да ни крадат, изнасилват и убиват, явно властта в Бг е достъчно корумпирана и зависима от ромските гласове!

38

Анонимен

преди 5 години

БХК, алатмирайте за език на омразата! Това не са ромко, те са си чисти тъмнокожи българки!

37

ве

преди 5 години

да ги пратят тия гърците на Шорош да ги интегрира

36

Анонимен

преди 5 години

Бомбата със закъснител вече цъка. Само нека минат 10 - тина годинки. Ще има много работа за полиция, жандармерия и съд. Да ви са честити!

35

Анонимен

преди 5 години

"Такъв човек посмъртно не може да си намери работа, а да яде иска."Искал да яде, а? А нещо полезно направил ли е? Моите деца не искат ли да ядат? Или аз трябва да го храня ромея, а оня да плющи чаавета на конвейер, които и те искали да ядат? И всичко това видиш ли, е грижа не на тях, а на НЯКОЙ ВЪНШЕН?Я стига.

34

Анонимен

преди 5 години

Девиза на Рома е,Ако не крадеш няма да ядеш.

33

Анонимен

преди 5 години

И това си е вид труд.И при това рисков.Трябва и по рано да се пенсионират.Задължително да се пенсионират с 2ра кат.труд.

32

Анонимен

преди 5 години

Не ми обяснявайте, че българите не крадат. От две години правя къща, само български майстори сменям и всеки влачи каквото пипне. Всъщност ВСИЧКИ крадат. Краденето е животински инстинкт, да вземеш нещо хубаво и безстопанствено, да се запасяваш за черни дни. Не крадат само там, където този инстинкт е изкоренен с много бой.

31

Анонимен

преди 5 години

Чичко Хитлер се беше опитал да реши проблема радикално .

30

ето защо,

преди 5 години

Тези които някои медии у нас наричат роми,трябва да имат еднакви документи,независимо в коя държава от ЕС са родени защото те са номади.Не може да се причисляват към никоя европейска държава защото родината им е Индия.Няма такова понятие като български "роми",румънски,италиански,сръбски,гръцки и т.н.

29

Анонимен

преди 5 години

Няма оправяне ,защото те гледат на престъплението като на професия .Карат ги на някой остров и ги пускат да се приберат с плуване до тук

28

WTF????

преди 5 години

"....но ромски проблем има само в източноевропейските страни...."Уникална глупост! Да си чувал за чичко Хитлер? Той е решил "ромския проблем" в Западна и част от Централна Европа. Няма комунисти, няма социалисти тука. Да не говорим, че макар и да са малко, CD-рoмовете правят невероятни мизерии и там.

27

Анонимен

преди 5 години

до OddCatпознавам доста българи, които се изразяват основно с псувни ... и макар, че родителите им са българи те си стоят на дъното, защото в днешно време е важно какво можеш и знаеш, а не какъв си по рождение.що се отнася до ромските семейства, които отричат всичко българско, включително българския език ... те са обречени на мизерия и мръсотия до края на дните си, но тука проблема е наследен от комунизма, защото и на запад има роми, но ромски проблем има само в източноевропейските страни.

26

Барселона

преди 5 години

Ааа...Вести...не така...това са Българи и те дават ....хубавото име... което имаме в чужбина...Ако някой направи статистика на престъпленията направени от уж...българи...какъв ли ще е процента...20 към 80 давам аз...Няма да ги обиждате че са крадци...къде е БХК...

25

OddCat

преди 5 години

До АнонименМалко трудно българин "трудно да срича на български". Този език си му е роден...Трудности имат тези, на които майките им говорят на друг език и, като си подадат носа на улицата, се мъчат да сричат на български. Защото, все пак, в БЪЛГАРИЯ живеят.

24

Анонимен

преди 5 години

Ни мой да бъдьи,цвитъ на нациътъ ий ф чужбинъ тук сми устанальи саму глупаитьи и затуй димуграфиътъ ний толкуз лошъ,ко са върни цвитъ ша са упрайм/ДАНО НЕ СЕ ВРЪЩА ЦВЕТЪТ/!!Сега другарките в затвора и то в Гърция за да не отидат на друго място да крадат.

23

OddCat

преди 5 години

Десетки ромки - да, но НАШИ - НЕ. Предлагам, да се дистанцираме от такива определения. Заради тях, чужденците, като чуят българин, разбират ***.