56

Ами сега

преди 5 години

Колко глупаво написано.За колко време е минал 53км.Колко е разстоянието между Абланица и Летница също не знае драскачът.Защо повтаряш същата статия за да губиш времето на хората

55

гражданин

преди 5 години

Интересно защо не го е арестувал след като от жената е разбрал че има нещо нередно меду двамаим .Иние ще чакаме от такива като него да ни защитават Врезултат на слабата му професионална подготовка е предизвикал да се изразходят още средства от бюджета .Ако е действал професионално и съобразително още на място щеше да се приключи с операцията .

54

Анонимен

преди 5 години

Само Джеймс Бонд не включиха в тази акция

53

Кина

преди 5 години

Защо ни занимаване с това педи ?! Проблемът си е в сигурността на въпросното заведение и в мекотата на наказанията за рецидивистите.

52

Ганчовец

преди 5 години

Enter БХК

51

Сандо

преди 5 години

тоя мъжа или жената е в цялата история?

50

Трол

преди 5 години

Хем затворник, хем ***. Обърнали са му резбата вътре..

49

Анонимен

преди 5 години

Мъка,мъка, колко мъка има из таз пандела. Ей го на,чиляка са залюбил с последната си любоф, а онез подкупни съдии нарочно го преместили за да ги разделят. Другият месец и филм у Холивуд ще пуснат, как у гадното бг тормозят джендърите и ги заточват у панделата. Главният герой ше го играе ди Каприо, и Оскар ше му цъфнат,и Нобел за мир даже. А на бг-то ше му хакнат санкции и пак ще ни съдят у Страсбург. Изобщо ба си джендърската сага.

48

Щерю

преди 5 години

Любов по време на затвор - няма граници...

47

боян

преди 5 години

тактиката повече бие на тиквен лов

46

Анонимен

преди 5 години

Борис Иванов е бил заловен с тактиката "свински лов".Хаххахха. Нееее, ще падна от стола. Какви са тия "тактики" от родното МВР?

45

Анонимен

преди 5 години

Приказката,че се оглупява от любов се оказва вярна - само по тази причина може да бъде хванат затворник у булгаристания!И отгоре на всичко,този глухар е изпотрошил половината бюджет на родната полЮция,дето ни пази!Още една такава пандизДрама и Ме-***-еРе-е-то,ще остане без бюджет!И тогава ке требе ба затворят затворите,или поне да оберат за тяхната поддръжка още една банка,като КТБ...абе,като стана въпрос за КТБ,къде се скри тоя цирк с нея?!Да не би зад такива водевили,като този?!!АА??

44

Анонимен

преди 5 години

Ромът Борис или българинът Борис?щото имената са най голямата Манипулация в България от Комунизмъ насам

43

Анонимен

преди 5 години

Защо не са го застреляли?Защо с парите от нашите данъци трябва да се храни затворник, който на всичкото отгоре е обратен?!

42

Иван

преди 5 години

Падението е пълно щом ни занимавате една седмица със рецидивист кокошкар без грам мозък и с неговите сексуални предпичитания и терзания! То големи акции,то специални части,то жандармерия...само военни с бронебойна техника не бяха включили в залавянето на този *** който хабер си няма защо е бягал и къде!

41

ха ха Хо

преди 5 години

Ясно защо толкова усилено са го търсили,защото бил ***.

40

До 0888397352

преди 5 години

Кой не знае Даниела, кой не е с п а л с нея...

39

888397352

преди 5 години

Даниела Тренчева

38

Анонимен

преди 5 години

Като чете човек тези смехотворни бълвочи,има усещането,че в Тъпландия и затворът е превърнат в някаква театрална школа за поднасяне на оглупелия до крайност еКлекторат,постановки затвърждаващи убеждението на господарите,че експериментът по тотално оглупяване и възможността,за водене на безмозъчните бройлерчета,в каквато и да е посока,е успешно завършен!!!И за всичко това,за целият този цирк,бройлерите плащат скъпо и прескъпо с безсмисления си труд,по пътя към изчезването си,като...хм..."народ"

37

Бахри

преди 5 години

Излезе Радка, русото гадже, полата тясна да си покаже...И се провикна на микрофона:Оп - са! Оп - са!