9

Анонимен

преди 5 години

Ама много ви се моля! Скорпиона си е точно такъв, много точно сте го описали, дори сте пропуснали някои "екстри". Вярно е, че е най-лошия знак в зодиака, агресивен е, потаен е, истински енергиен вампир и провокатор. А, също и е злобен, отмъстителен, завистлив и завършен лъжец и интригант ....

8

100%

преди 5 години

Тази, която всичките й коментари са само оплюване , жлъч и злоба- написаното говори достатъчно за теб :)) ДЕРЗАЙ. Никога няма да се извисиш и да излезнеш от блатото на мислите си!

7

Анонимен

преди 5 години

До ScorpionessЛеко сте се объркал/а, Скорпионесс(а).Повечето сте обикновени сиви гущери. Пълзите и още как, но нв ви се иска да го осъзнаете. Пълзенето си има варианти (дълбоко се съмнявам, че забелязвате детайлите, когато го правите).

6

Scorpioness

преди 5 години

До Reality pillНе че желаем, ама все така се случва, скъпа. Алтернативното име на скорпиона е орел и ни описва доста по-точно. Не сме свикнали да пълзим, гледаме света от птичи поглед и това ни тихата смелост/контролирано безразсъдство, плашещо останалите.

5

Анонимен

преди 5 години

Че си е глупост статията - така е. Като всичко на темата в този сайт. Няма нито добри, нито лоши зодии. Въобще понятията за "добро" и "лошо" са толкова общи и имагинерни, че подобни съотнасяния са меко казано лаишки-наивни.

4

Анонимен

преди 5 години

Толкова са сладки везните. Гошо 4беше везна с неутолимо желание да правим секс и да бъде секса на века. Много обичаше порно Гошо4 замина за чужбина и сега клати чужденките зверски без задръжки. Много разкрепостен.

3

Важно

преди 5 години

Не сме и няма зодии!! Това са фалшиви новини

2

@1

преди 5 години

Нека да позная, ти си някоя надута и безполезна везна-жена, която просто не може да възприеме света извън представите й за хубаво. Няма лошо. Някои са родени за разплод, други за по-забавни дела. А за статията - това са пълни глупости. Всеки човек е уникален, зодията е просто лек нюанс в поведението му, не го дефинира. И все пак скорпионите имат едно нещо което мразят - да ги лъжат, и едно нещо което обичат - себе си и света си (в което влиза и близките им). От там нататък всичко е просто.

1

Reality pill

преди 5 години

Скучни и посредствени до отчаяние, но с нестихващо желание да доминират. Най-надценяваният знак в зодиака.