26

Я па я...!

преди 5 години

До Анонимен 21 Късото разтояние е голяма работа.И при Путин е така.

25

Така е

преди 5 години

До ужасТ 6 Господ им е дал огромни природни богатства , амо им е взел акъла.Комунизъм ще правят...Ето до къде се доведоха.

24

да да

преди 5 години

до Анонимен Е да била е а сега защо не е

23

Анонимен

преди 5 години

Разгледах галерията. Не съм фен на натруфения тунинг и лично аз бих разкарал някои кичозни елементи, като грозните тунинг джанти, черното фолио по прозорците, праговете, дъждобраните, предния ролбар, резервната гума на задната врата, но като цяло всичко останало се е получило доста сполучливо. Лед светлините доста освежават външния вид.

22

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Преди 2 дни бях в Родопите. В град Девин.Бяхме 4-*** колеги за риба и решихме да ошетаме района за гъба манатарка.Та видях една текезарка УАЗ-ка да тегли каруца сено.Впоследствие разбрах,че УАЗ-ките са най-предпочитани от помаците .А бе има един двигател,скоростна кутия ,преден и заден мост.Другото си е екстри за пра българите.Спрях една УАЗ-ка и попитах собственика за колко може да ми я продаде?Изгледа ме учудено и махна досадно.Вечерта разбрах,че родопчаните броят около 4 бона за нещо от 70те

21

Правописа

преди 5 години

Всъдеход на макакски ли е?

20

Анонимен

преди 5 години

Там, откъдето минава "Нива" - стандартният модел, не минават Тойота Лендкрузър, Нисан Патрол, лъскавите Ровери, Мерседес D Кlasse, Порше Кайен и разни корейски паркетници. Може би само Самурай ще мине. Причината е проста - късо междуосно разстояние. Затова я купуват навсякъде. А целта на занятието е тази. Колата стои много добре в пазарната си ниша.

19

Бонобо

преди 5 години

До БобчоКамАЗ с двигател от Мерседес? Я с скрий! Дай линк, да видим1 КамАз използват свои двигатели и такива от ЯМЗ. Какво ще кажеш за DAF, те са с двигатели "Cummins"? Кефят ли те?

18

Бобчо

преди 5 години

Много кефят руснаците - нов Камаз направиха с двигател от......Мерцедес. Много му разбират.

17

ШибиРиби

преди 5 години

Голяма работа са ладите само дето баланса им е като на пияна рускиня

16

123

преди 5 години

Като човек имал Лада мога само да кажа: ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА болен мозък.

15

.!.

преди 5 години

Това каквото и да го преправяш си остава червивата ябълка.

14

Анонимен

преди 5 години

Страхотия!

13

Атаkист

преди 5 години

Руските коли са се доказали като съчетание на лукс, издръжливост, маневреност , икономичност но със състезателно ускорение. Руския автомобил е като от футуристичен сериал, Стар Трек, Бойна Звезда Галактика и др. Руските мотори с Кош също са много добри.

12

Професор Тюхчеф

преди 5 години

"Нива"- та е сгодна кола и затова имам една 30 -годишна под сайванта на село,, спряна от движение но като си отида и я вадя да ида до язовира, до реката из гората на тиферич. Предимство е междуосевото разстояние - много по-малко от това на големите джипове.

11

Анонимен

преди 5 години

ХахахахаКато стигнете дъното и почвате да копаете, статия за това че някой си продава колата с невероятната ехстра - люк - хахаха , Ама и пияната рубашка не пада по-горе от вас и той се бори да е на дъното- 20 000? - че то мерцедес "фул екип" 2009г струва толкова.

10

Анонимен

преди 5 години

Бaxти новината. Некъв мyжик си претапицирал седалките и сложил люк на тавана и айде 20 евра, сууупер интересно.

9

Анонимен

преди 5 години

Моля тези които ползват влака Шумен-Каспичан да не дават мнение за влака Комунаре-Карнобат

8

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

според един другар аус руссланд : ведрото с болтове си остава ведро с болтове.

7

Анонимен

преди 5 години

Много се забавлявам на такива обяви.Напъните на разни руски тарикати да покажат ,че и допотопните им возила са ценни.И кво?Богатите рускини зарязаха евоците,хвърлиха на бунището хикс птиците и емел-ите и си купиха Лада нива.С 80 коня мотор от Лада 1600s.