36

Анонимен

преди 5 години

Козирогът не е отмъстителен. Как пък точно него написахте, но забравихте Девата и Близнаците? Подлата и зла Дева пропуснахте- и мъжете, и жените Дева. Дребнави, заядливи и малко да не стане тяхната, ще ви съсипят живота. И Везните не са стока.Козирогът няма нищо да направи зад гърба ви, но направите ли му мръсотия, повече не го търсете и не чакайте услуга или помощ от него. Това не е отмъстителност. Това е игнориране.

35

Анонимен

преди 5 години

Най-злобни, отмъстителни, садисти, лъжливи, интриганти, клеветници, тормозещи хората са и винаги ще бъдат скорпионите!!!!!!

34

Анонимен

преди 5 години

До Не сме ЗодииНякой ден ВСИЧКО ще изкарам наяве с имена и снимки и нищо няма да ме спре.:)))Отдавна не се интересувам от изроденото, болно и разлашкано племе, на което не си струва да бъде помагано. То вече се е самоубило.Хайде, ела да ме убеждаваш да се "наслаждавам на живота" и да 'почна да живея.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Въображението ти, п*у*тлик ти играе лоши шеги.Наркоша недо*кла*тен!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Не сме Зодии

преди 5 години

Зодиакалните Християни имат съвсем друго мнение за прошката; отмъщението; клеветата; непростителността и унищожители на семейства..

32

Анонимен

преди 5 години

Най- голямото отмъщение на телеца, е че ще те зачеркне завинаги, това е!

31

Анонимен

преди 5 години

До КозирогиняРядко чета тук такива адекватни, балансирани и правилни - от гледна точка на доброто възпитание и осъзнатост, мнения.Изключително точно казано!Подкрепям!

30

Козирогиня

преди 5 години

Предпочитам да знае кой му отмъщава и за какво.Редно е да се прощава, когато са те ощетили или обидили неволно. Може да се прости, когато осъзнаеш, че виновният е бил в безизходица, обхванат от паника или друга емоция, която замъглява съзнанието.Тогава трябва просто да си изясниш отношенията с него, когато той вече се е успокоил.Но да прощаваш или да забравиш в случай, че някой е направил злина ей така, за кеф?Такава прошка е престъпление срещу човечеството, мръсникът ще продължи да безчинства

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Причина има винаги и само от това, дали страните са достатъчно интелигентни и наясно със себе си, зависи дали ще се налага да се предприемат други мерки.Някои са винаги "зехти над вода".като ровнеш по-дълбоко и стигнеш до първопричината - не са толкова невинни.Някои удобно приемат следствие за причина и философстват и клеветят.

28

Анонимен

преди 5 години

21 век, а хората още вярват в богове, хороскопи, гадателки и тем подобни глупости... просто невероятно.

27

Анонимен

преди 5 години

Премиерите управляващи България бяха от лошите зодии .

26

Анонимен

преди 5 години

Като засягаш безпричинно някого, рано или късно ше си получиш отмъщението !

25

Анонимен

преди 5 години

Добри зодии: риба,рак ,скорпион ,стрелец .Неутрални козирог и водолей.Гадове са овен,телец,близнаци ,лъв и везни .

24

Анонимен

преди 5 години

Лъва е силно упорит *** .Ще преплува океани само и само да докаже че другите не са го оценили .После ще мяука и *** колко зле е на запад ,но за това пак са виновни....точно така ,ние всички .

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Везните не се хващат с женени!Ако има нередовни, които си въобразяват, това е друга тема!

22

20

преди 5 години

ха, ха!Минус за готиния ви български или че сте прецакан?

21

Анонимен

преди 5 години

Везни са унищожители на семейства .

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Българския ви накуцва и с двата крака.Разбирането за везните, най вероятно е формирано след като сте се опитали да прецакате някоя везни и сте си го получили.Честито!

19

До 14

преди 5 години

А ти коя зодия си щом си такъв разбирач ?

18

Анонимен

преди 5 години

До До 14Както поясних - пиша тук, защото се оказва, че от години, болни мозъци подменят биографията ми и ме клеветят.Тук има такива, които им съдействат!Пряко!точно както вие не ме познавате, така и тия, на които им е поръчано да ме резилят не съзнават, какво говорят.:)))То племето е болно, вие не сте виновни ;)

17

Анонимен

преди 5 години

Близнаци ,лъжци ,гледат в очите и лънготят .Съсипват всичко и изчезват .