97

Схемата

преди 5 години

Македония е жалка пародия на държава. Говорят български, владеят ги албанци, крадат гръцка история и искат в ЕС. За какво ни заминавате с тая пародия с 2 милиона население от които половината албанци и с икономика на "развита африканска държава". *** не разбирам за какво ни пълните главата с глупостите на тия палячовци президента им и груевски. Смешници със сръбски пари, които си мислят, че са хванали господ за гегата. Македония няма НИТО ЕДИН коз в ръцете си и ѝ остават 15-20 години живот.

96

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая гордост, какво е това чудо. За български паспорт се редят десетки хиляди сърби и македонци, а ние се оплакваме от положението в България и бягаме на запад. Нямам идея тогава какво чудо е в Сърбия и Македония, та от там тук да бягат и на какво отгоре тогава е тая гордост.

95

Анонимен

преди 5 години

Македонците да влизат в ЕС веднага, че албанците у тях си ще ги смажат, та не само Северна Македония, ами никаква МАкедония няма да има.

94

Анонимен

преди 5 години

За съжаление,Георге Иванов не блести с особен интелект и е купен отдавна от руснаците.

93

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНавремето българите от егейска Макединия след втората световна война са водили воини с гърчолята за да остане ЕГЕЯ българска-------------------Глупости. Водили са война да присъединят гръцката част към Югославия. Тито е искал Солун.

92

Анонимен

преди 5 години

Сърбизаните у Македония са бедствие и предатели.

91

Горна Джумая

преди 5 години

Република Пиринска Македония !Със столица Горна Джумая !Американски войници къде сте ?Чакаме ви с радост !Да ни освободите от робство !

90

Анонимен

преди 5 години

и да иска няма да подпише, защото не му се полага да подписва ткива неща!

89

благоев град

преди 5 години

от кочериново надоле е македонияние сме си македонцимакедонски песни пеемемакедонско оро играме

88

до 84 най-Умните

преди 5 години

колко български паспорта сте взели бе Умчо - мислим дека над 300 иляди.

87

Факт!

преди 5 години

С германия изтъргува колега с германия.германия умира и само безконтролно разширяване на ЕС ще ги спаси само за това ламтят вурстаците!

86

Анонимен

преди 5 години

Скопските люде които са се хванали като пиявици за някаква древност която не е тяхна,за българската история,език и земи които не са техни неминуемо ще изчезнат.Не ме интересуват тези неблагодарници към майка си България.Искаме си земите които Коминтерна ни отне и Сърбия заграби.Ще граничим с Албания скоро.

85

Стамболов

преди 5 години

Явно Герги предпочита страната му да си остане Бивша югославска република...

84

Анонимен

преди 5 години

Гърците ви пуснаха аванта, взимайте и бягайте, че гръка трудно дава.А те се запънали като магаре на мост.И все пак гърците им казаха, че говорят на "южнославянски език" (ние си знаем, че е български).Станаха за посмешище на цял Свят с тяхната "трактовка" на историята.

83

Анонимен

преди 5 години

Навремето българите от егейска Макединия след втората световна война са водили воини с гърчолята за да остане ЕГЕЯ българска и войната е била много успешна в началото за нашите,но тогава се намесват САЩ на страната на малаките и американската авиация започва да бие яко по българите и това обръща войната.Нашия род е от егейска Македония ,по точно от град Фере и още помня дядо ми Бог да го прости как редовно псуваше и гърци и американци като казваше ,че тия са врагове на България

82

Хубава работа, ама..

преди 5 години

В английската уикипедия пише, че Самуил е цар от ВТОРАТА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ.Макетата малко и на англичаните да се изрепчат.Всички световни историци признават ВМРО за българска организация.Вече годината не е 1944-та, коминтерна го няма, има интернет, хората знаят чужди езици...

81

Анонимен

преди 5 години

МАЛ;АКИЙСКИЯ ВЪНШЕН МИОНИСТЪР ОТ ТРИБУНАТА НА ГРЪЦКИЯ ПАРЛАМЕНТ В ПРАВ ТЕКСТ ОБЯВИ,ЧЕ АКО ГРЪЦКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СЕ БИЛИ РАЗБРАЛ;И С ШИПТЪРСКО-ШОРОШКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЗАЕВ ТО МАКЕДОНИЯ ЩЯЛА ДА БЪДЕ ПРИСЪЕДИНЕНА КЪМ БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА ВМЕСТО ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ ЩЯЛО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ С ЕДНА ДУМА ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ИМЕТО Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС,НО ТОВА ЕВРЕЧЕТАТА *** СОПОЛОСОИДИ НЕ ГИ ВЪЛНУВА ,ВАЖНОТО ЗА ТЯХ НЕ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ ,А ИНТЕРЕСА НА САЩ И ЦИОН.

80

8===o

преди 5 години

До македонцитеОбщо взето в световната историческа общност Самуил е приет за български цар.Предполагам ,че външната гледна точка е по-безпристрастна.На Самуиловият камък пише че е цар на всички българи (не се споменават македонци). При все ,че е отркит сравнително скоро досега автентичността му не е оспорена.Другото което е крайно съмнително е липсата на "македонско" родословно дърво на Самуил. До откритие на нови доказателства го считам за български цар.Но... това са дребни спорове.

79

1

преди 5 години

До MИма, има, македонскиот!Нали знаеш: един македонец /воевода/, двама македонци/чета/, трима македонци/чета с предател/ и стрелят с пушки "кюшеклийки"!

78

Анонимен

преди 5 години

Не се връзвайте, тука влизат само платени сръбски проповедници.Македонски език няма - има умишлено вкарани много сърбизми в диалекта в Македония и целенасочено се говори че това е македонски език, което е пълен нонсенс.