14

Анонимен

преди 5 години

Ясно.Интипендънт вменяват на читателите си че правителството на генерал Сиси в Египет е много лошо.Лошо е понеже Сиси не играе по свирката на американците,а често ходи Москва и развива отношения с Русия.Затова намесват и Салах и мобилни оператори,и от 9 кладенеца вода носят,за да втълпят че Салах трябвало да напусне националния отбор.Глупости на търкалета!

13

Анонимен

преди 5 години

Бойкот ! Аз винаги съм вярвал в тях, а днес, те ми раниха сърцето ! Забрана за аупастие на Германия на световни, за следващите 10 години, 10 камшика за всички футболисти, без резервите, разбира се, не сме варвари и затвор за треньора !

12

uh oh ...

преди 5 години

Абе британски , какво требе да се случи та да разберете, че "умерен" ислям НЕМА.

11

az

преди 5 години

100% бях уверен, че Василева е написала тази статия. Между другото Василева е смененото и име ако ме разбирате правилно ;)

10

Бате Гойко

преди 5 години

Жалък опит да се преплете политиката със световното по футбол, но от Василева- толкова. Остави Кадиров и Салах на мира, кажи за арийците Йозил и Боатенг.

9

юбералес

преди 5 години

Със световни шампиони не може да очакваш успехи. Всички са се доказали и няма за какво да се напъват. Льов трябваше да подмени отбора и да остави само един тартор/капитан - Крос.

8

Анонимен

преди 5 години

От днеса в момента ровят нета за пропагандни материали на Дойче Веле, не им се коментира немския резил на световното.

7

юбералес

преди 5 години

До АнонименСега и корейците ще започнат едно честване на победата над Германия, дано не продължи 75г.

6

Анонимен

преди 5 години

Кажете какво стана с германците. Южнокореиците ги биха с 2 на 0. Така се полу4ава когато имат каръшки управник като баба им меркелица. А пък ние си имаме още по голем карък4ия един дето е маал филии с мас.

5

Анонимен

преди 5 години

"пребили ги като кучета....ха-ха, корейците не излязоха от наказателното си поле."Донякъде си прав, при втория си гол южнокорейците пребиха немците от наказателното си поле ахахахахха

4

Анонимен

преди 5 години

Сала,сала,сала крал на Англия!

3

майна

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !пребили ги като кучета....ха-ха, корейците не излязоха от наказателното си поле.

2

Burzum

преди 5 години

Тия ингилизи ептен полудяха.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не ни занимавайте със Салах. Египет е приятелска държава на Русия, а самият Салах е отличен футболист.Дайте нещо за отпадането на ислямския халифат на фрау Шмеркел ханъм.Южнокорейците ги пребиха като кучета ! :)