16

Кънчо

преди 5 години

Саморазпускане на червената *** и оставка за Нинова абсолютно провал във всяко едно отношение без изключение!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Много ви е страх от Нинова, че изгони всички стари мекерета, които си въобразяваха, че ще векуват в НС. Изпонакупиха си тенис ракети и два дена ходят на работа, на третия играят тенис в Борисовата.Нинова е пич, привлече млади хора, Нинова има усет какво ще се хареса на хората и всичките и предложения се одобряват от народа. Ето това не мижете да и простите - че хората я харесват, а вас не. Добре, че дигна рейтинга, че го бяхте закършили.

14

Гробокопач

преди 5 години

Да оди при Бойко, той дава щедро и на корем, но иска слушкане и папкане, такива въртели, като този, той не търпи;)))

13

Анонимен

преди 5 години

Този пък кой е?

12

До 6

преди 5 години

"Явно Нинова му е секнала кранчето, то затова Спас реве сега че не го уважавали." Ами естествено, леля Корни иска всичко за себе си. Техноимпекс не й стига. Иска още и още, че детенцето й в САЩ има нужда от парички. Какви са тия непослушковци дето не й козируват и не я слушат??? Безобразие!

11

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

10

Анонимен

преди 5 години

Добре, че е Нинова, че с тия наши п-ки мъже сме за никъде. Той не случайно и Баце не смее да се среща с нея. Досега Истанбулската конвенция щяхме де сме я подписали и песен да пеем. Особено Борисов най-много щеше да пее, заедно със Станишката.

9

Анонимен

преди 5 години

Ми да ходи в Герб да види какво значи комунизъм. Да се опита да каже нещо напреки на Боеко.

8

Анонимен

преди 5 години

тоя *** има мн земеделски вид, един такъв отруден, ожулен от вятъра и слънцето, че чак му дожалява на човек като го види.

7

чичо Гошо

преди 5 години

Спасе,ти земеделска ***.

6

Анонимен

преди 5 години

Спас Панчев е известен с любовта си към парите и сладките служби. Да не плаче за Техноимпекс, защото онова му напускане от там беше чудесно обезщетено с висока позиция в оръжеЙния бизнес, откъдето човекът натрупа милиони, МИЛИОНИ !!! Но алчността граници не знае и му се иска още и още, че и от субсидията да вземе. Явно Нинова му е секнала кранчето, то затова Спас реве сега че не го уважавали. Спасе, не се наяде бе човек, на години си вече, къде ще ги носиш тия пари?

5

Земеделец

преди 5 години

Тез земеделците са добри хора.Яз съм ги виждал преди да влязат в Парламета да си оставят мотиките и лопатите до охраната в една малка барачка.

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нинова е мъж, Нинова е джилязу, Нинова е кyманиз... - ядат я отвън, сега и отвътре, но тя издържа...

3

Един от Северозапада

преди 5 години

Кой каквото и да говори, знайте, че става дума за пари. Много пари, за да се извърши някое действие или бездействие. В случая-събиране на кворум за гласуване на оставка. Очаквайте още такива.

2

Анонимен

преди 5 години

Като си принципен, хвърляй всичко и излизай от парламента баце.Но този си му личи , че е заплатаджия.Скоро ще целува ръка и ще се върне на хранилката отново.

1

Fakt

преди 5 години

Оставка за Нинова, защото е провал по рождение. И Радеф да си ходи с нея!!!