9

пирин

преди 5 години

кога ли ке зовре и у пиринска македония мале. малееее

8

Ицо

преди 5 години

Чудесна идея дадохте надолу. Да иницираме референдум за името на страната ни. Да се прекръстим от България на Северен Сингапур. След година две правим обединение с поробените си територии и отбелязваме ръст на икономиката с 300% моментално.

7

ИЦо

преди 5 години

Гърците не им оставят мира на скопските екс-югота, а у нас няма кой да гъкне. Никаква жал за тези ***! Едно име даже не могат да си извоюват. Провален комунистически експеримент, историята ще ги изплюе скоро.

6

бежанци

преди 5 години

Над 51 % от Македония (Егейският дел на Македонияж) е окупиран от гръцката войска и даден на Гърция след поделбите на Македония на 10.август .1913 год.в. Букурещ.Стотици хиляди македонски бежанци ,бежански фамилии , бяха прогонени от гръцката войска с куршуми и огън , а имотите и къщите им конфискувани от гърците.Защо България е вперила поглед и сочи с пръст само към Вардарска Македония ,а не повдига въпроса за Егейска Македония и имотите на македонските бежанци ?

5

Зозо

преди 5 години

Златна зора не бяха ли пропутински ***? Последни напъни на КГБ. Край Македония е в ЕС и НАТО!!!

4

Анонимен

преди 5 години

То е ясно защо не се излъчва по телевизията, !!!

3

Предложение

преди 5 години

Хайде да прекръстим България на Влашко и после да предявим териториални претенции към Румъния.Като приключим с Румъния, ще я прекръстим на Тракия и така нататък...

2

Оруел

преди 5 години

Защото там се дава само премиера слънце как решава всички проблеми!

1

Анонимен

преди 5 години

Защо такива новини не се излъчват по бтв и нова телевизия?