24

бай тошо

преди 5 години

да живее демокрацията

23

бай х

преди 5 години

европейски сметки със африкански заплати ... то е ясно

22

Анонимен

преди 5 години

Е нали сме много богати. С милиарди спестявания. Как така кредити за телефон. Богатите не купуват телефон на кредит. Хайде сега кажете как българите яли и пили и ходели на почивка. Някой явно искат хората и да спрат да се хранят. *** как така ще ядат, значи са богати.

21

Спасението е

преди 5 години

Спасението е Слави или Мая Манолова, да направят нови партии, без хора с тъмно минало. Останалите, са се доказали крадци.

20

До Нем

преди 5 години

Работя, като техник в Булсатком и заплатата ми е 850, както съм написал. На такива, като тебе, ходя в домовете и им прекарвам интернет и телевизия. С висше образование съм.

19

чичо Гошо

преди 5 години

На кого да вярвам!Хайде сега съвсем трезво и откровено без партийни и други пристрастия да си отговорим на въпроса-Лъже ли Бойко,че българите са забогатели,че били се увеличили спестяванията в банките и всеки ходил с колата си за празниците в Гърция?

18

Анонимен

преди 5 години

Всеки трети е без зъби или със мастни топчета отровени от храната ...eurocom.bg/shows/video/premulchani-istini/7487

17

Анонимен

преди 5 години

А 15 , ако можеш да си позволиш всяка сутрин 100гр. чер хайвер за закуска - няма нужда да си правиш сметката ! А двама пенсионери с по 300 лв. пенсия и магистър по икономика няма да върже месеца , като извади 200 лв. за лекарства и поне 100лв. за битови разходи ! " Сит на гладен вяра не хваща!" е казал народът !

16

Млад

преди 5 години

До дъртКакво си работил та пенсията ти е 600лв за два месеца и половина?Дядо ми е бил дърводелец, домакин на склад, парнаджия и металург и пенсията му беше 600лв за един месец.Беше 26-ти набор.

15

Нем

преди 5 години

До ДамАз пък не живея в София и взимам 2700лв като не плащам наем.Работя във фирма за монташ на ел.оборудване.Ти за тези 850лв в София килийно образование ли си завършил?

14

Анонимен

преди 5 години

До дебел депутатТака е, ако можеш да си правиш сметка на парите България е едно много добро място за живот.Лошото е, че *** е изхвъргач и постоянно се прави на велик пред комшиите с телефон за 2000лв докато получава заплата 1000лв.Иначе колкото и да няма за да си плаща сметките все пари намира.Тая статия е апотеоз на болшевишката пропаганда.Сигурно лично *** *** е измислила това *** заглавие.

13

Анонимен

преди 5 години

Като влезне Еврото ще бъде още по-интересно !

12

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно. мед и масло , с една дума кеф .

11

Дам

преди 5 години

Живея в София и заплатата ми е 850 лева, като 400 лева за наем, ток, вода, парно и парите свършват първите дни.

10

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Писачи *** , аз съм женен с две деца , нямаме неплатени и необслужени сметки !Та бихте ли ми обяснили кой в моето семейство крие ? Кой е трети и крие от мен , че има кредит ? Нали пишете ВСЕКИ ТРЕТИ !!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Че кой тегли кредит за телефон- откакто операторите ти разхвърлят цената в месечната сметка това е излишно начинание.

8

дърт

преди 5 години

До СметкиА ако пенсията е като моята - 600лева за два и половина месеца?

7

Анонимен

преди 5 години

А, колко от тях работят !?...или това е за робите !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Няма значение, нали държавата и ПО-ВАЖНОТО правителството е стабилно

5

Старо куче

преди 5 години

Гарантирано от гроп.