10

БГ чака

преди 5 години

Ние чакаме да паднат цените на ток, парно, вода.Не може 50% от шестотин лева пенсия да давам за парно, ток, вода и смет.Борисов с 30% скочиха цените на тези услуги.Непосилни, антибългарски, геноцидни и антисоциални цени.Борисов не е нормално 50% от доходите да отиват за ток, вода и парно.На Ердоган ли ще се кланяш, на Путин ли?смятай 2 милиона пенсионери на митинг.Сваляйте цените, как не ме интересува.Свалихте Орешарски с РБ, а той намали тока с 10%.Ръка ли ще целуваш на Путин, ко прайш

9

Анонимен

преди 5 години

ЧАКАЙТЕ, СКОРО НЯМА ДА СТАНЕ. ВСИЧКИ СА В КОМАНДИРОВКИ В ЧУЖБИНА.

8

Анонимен

преди 5 години

В България така се управлява...чакаме някой да ни даде решение, чакаме някой да ни каже /ч Меркел, я Юнкер.../, чакаме ли си чакаме, я тя държавата потъва ли си потъва...

7

Ее

преди 5 години

То ако с чакане ставаха нещата..в България всичко да се беше оправило досега.

6

ПроСоТо

преди 5 години

айдеееее!...След "Да са разберат с превозвачите",сега бил чакал решение за децата с увреждания!!!!!Възниква въпроса:-След като тоя,от когото зависи всичко в държавата "ЧАКА РЕШЕНИЯ" от другите,то ЗА ЧИЙ ...ВЗЕМА ЗАПЛАТА?!Ако се има за КОКОНА,чието предназначение е да си прави круизи по целия свят за сметка на данъкоплатците,да се кипри на сбирки и да го галят по тиквата,но ДРУГИ да мислят ,просто греши яко!!!!.Впрочем,вината е изцяло НАША,че търпим това НЕ_ДОРАЗУМЕНИЕ на власт!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

То хубаво чакаш решение /което разбира се не ме учудва/, но като ви гледам всичките там умници в правителството не виждам кой ще ти го даде.

4

ЕЙ,БАЙ ХЕЙ,БАЙ, БАЙ

преди 5 години

ГОЛЯМ ПОЛИТИК, НЯМА ЩО. ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК ЧАКАЛ РЕШЕНИЕ. И ТО ОТ ВАЛЕРКАТА И ОНЯ БЕЗДЕЛНИК СОЦИАЛНИЯ НЕКАДЪРНИК. О, СВЕЩЕНА ПРОСТОТА. И ПЕТ ПАПИ ДА ГО ГАЛЯТ ПО БОЛНОТО МЯСТО, ПРАЗНАТА БАНКЯНСКА КРАТУНА, ВСЕ ТАЯ. ДОКАТО ТОЯ КЪРЛЕЖ Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, ХОРАТА ЩЕ МИЗЕРСТВАТ, БОЛЕДУВАТ И УМИРАТ. А ТОЙ И ЛЮБИМИЯТ МУ ШИШИ ЩЕ ДЕБЕЛЕЯТ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И ПРЕПЛЮСКВАНЕ С НАРОДНАТА ПАРА.

3

Аз

преди 5 години

Измислих нов прякор на Боко - ***

2

Анонимен

преди 5 години

Бойко вече стана звезда и ще огрее навсякъде.Шегата на страна."Неизвестен" бизнесмен е платил голяма сума,за да нарекат звезда с името Бойко.

1

Браво!

преди 5 години

Браво!Поредното мъдро и отговорно решение на министър-председателя! Голям политик!Браво!