58

mnenie

преди 5 години

Тази мацка беше избрана за мисис България и представяше страната ни в САЩ.Доста представителна жена за страната ни. Америкаците са си казали: "Като гледам мацете, България трябва да е станата на крокодилите".

57

ex

преди 5 години

Вчера си купих ''анитамейзерки'' на промоция от Лидл.От как влезе в затвора черни ги произвеждат,по дебели и здрави са, и като стегнат връзка кабели не пускат.

56

Анонимен

преди 5 години

Хубав куркодил!

55

Вал

преди 5 години

разхубавила се е

54

Анонимен

преди 5 години

Бе да дам едни 5 000 и да си стрелям на воля ..а ? Има доста No Sir -чета из гетата 1

53

опетков

преди 5 години

До Лас Вегас Показваш юридическа неграмотност. Какво общо има министъра с правосъдието? В България малко или много има разделение на властите. Можеш да обвиняваш и Цацаров ако искаш, но и той няма влияние върху съда.Повече от ясно е че жената е невинна и че всичко след смъртта на мъжа си е извършила от глупост и паника. Случаят просто би бил куриозен и смешен ако не беше завършил фатално. Смешно е също обвинението в опит за корупция, особено ако не е имало свидетели или не е записано.

52

Анонимен

преди 5 години

Аз така и не разбрах, защо беше такъв фурор цялата работа. Ония се навил да правят нещо упасно, прецакал се и умрял.

51

Анонимен

преди 5 години

Еваллах, ашколсун! По непредпазливост! Избихте рибата бре!Те това надмина всичко!

50

Мина

преди 5 години

Добре де, колко версии смени тая... По коя точно я съдиха? Никога не разбрах какво точно се е случило! Извратена к****! Няма такава държава!

49

извратеняци

преди 5 години

заслужат си всичко

48

Анонимен

преди 5 години

...ще повърна!!!

47

Анита Шмайзер

преди 5 години

Скиахте ли?!

46

Додо

преди 5 години

Въпросното чудовище гражданин ли е на САЩ и ако е така, задействана ли е процедура за координация с Американското посолство?! Да не скочи на първия полет за Вегас и чао?!

45

Анонимен

преди 5 години

Значи най-накрая е намерила правилния човек ,който да приеме подкупа й.

44

един

преди 5 години

Доколкото разбрах ,има решение за освобождаване от ареста под парична гаранция.За оправдателна присъда не се говори.Но ако апелативните са изкукали ,друг въпрос.Не става ясно каква е присъдата,но има и върховен ,нинстанция ,нищо не е окончателно.Обаче да не духне Мейзерката докато се стигне по нагоре?Нищо чудно

43

Аз

преди 5 години

Ужас на ужасите! За отнемане на човешки живот с или без свински опашки 3,5 години, за подкуп на полицай, който по принцип си е такъв - 4,5 години. Смях в залата съдебна хаха Сълзи в очите на справедливостта! А и няма система, с която да се проследи изплащането на обезщетение...тия тежки присъди ги раздават/летят като салфетки в дискотека.

42

шматка

преди 5 години

Значи онова ченге дето не е взело подкупа да му вземеш една тояга чи бой бой.Льольо видя ли кво стана.Направи се на честен а съдията гушна кинтите.Ама много кухо ченге си

41

Анонимен

преди 5 години

Не трябваше изобщо да "лежи" в затвора - оня е искал да го връзва ,да го души и тн извращения - тя какво му е виновна ? Как си го представяте тая женица насила да върже напомпан мъж?

40

ПроСоТо

преди 5 години

До Бармалейхитро!...и ВЕРНО!...Тая усърдно бега от панделата..Но цялото гербостадо го прави,така че тя не е изключение..

39

Бармалей

преди 5 години

А днес Хекимян започна разговора си с правосъдната министерка така:"Цецка Цачева е отново при нас след поредното бягство от затвора..."