12

Иван

преди 5 години

Интересно какъв е процента от потребителите изобщо са чували за сложна лихва, че поне да могат да си намерят едно калкулаторче в Гугъл и да си я изчислят.

11

Анонимен

преди 5 години

500 лева ипотечен заем, 500 лева парно ....Средната заплата в София 1100 лева, ама нето ! После защо българите живеят с родителите си до 32 години !!!!

10

ДО 8

преди 5 години

Аз живея в къщичка , малка , работя в частна фирма и съм си направил Отопление с Радиатори . Слушай ме сега - вие живеете в Общежитие - там се разпределя по равно отоплението . Не ревете - направиха ви Саниране без пари , сега искате и безплатно отопление - ЕЕЕ , това го нямаше и по време на Соца .

9

до 9

преди 5 години

По принцип,бронираните коли са уязвими отдолу.Новите гуми работят с датчик и течен азот и неутрализират евентуални мини.

8

новина

преди 5 години

От НСО са поръчали нови гуми за колата на вожда за 30 000 евро.....бройката?!Така била по сигурна защитата от терористи.Ега ти гумите,ега ти защитата!!!

7

ДО 7

преди 5 години

Госпожо,не всички са гербави чиновници,та да могат да плащат.НО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАЛАГАТ"УСЛУГА",КОЯТО НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ!!!Т акъв диктат е само е нас.

6

ДО 5

преди 5 години

Господине , идеята е да се работи , и да се изкарват пари . Вие ако не можете да платите едно отопление през зимата за децата си - за какво сте ?Тарикати като вас ги съдят и си плащат . Работа и Продукт - Който не работи няма да яде .

5

Анонимен

преди 5 години

Лошо

4

Анонимен

преди 5 години

нАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС ЗА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ Е ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ПАРНОТО.НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ,ЧЕ ПРИ 30% УВЕЛИЧЕНИЕ САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА,МНОГО ЩЕ ИЗПАДНАТ В НЕПЛАТЕЖОСПОСОБНОСТ,БЕЗ ДА МОГАТ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ УСЛУГАТА.СЛЕДВА- ДЪЛГОВЕ,ЧСИ И ...ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТА.НАЛИ ТОВА БЕШЕ ИДЕЯТА НА ЗАПАДНИТЕ ДРОГАРЕ-ЧЕ СМЕ МНОГО БОГАТИ,ЩОМ ИМАМЕ ЖИЛИЩА И СЛЕДВА ДА НИ СЕ ГЕПЯТ.

3

2к заплатка

преди 5 години

Заемитр са за балъците, това е финансово бесило, кеш примка около врата!!Не съм толко богат, че да плащам кредити.

2

Анонимен

преди 5 години

Заплатите растат и най-много в София и другите големи градове. Защо да не теглят заеми, като могат да ги изплащат.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на нас, сега като започне кризата и "затегнем коланите", ще има пак едни футболни драми, ама посред зима,...