8

Анонимен

преди 5 години

спарени бобърчета... лукс!

7

РазличноЕбилоПоМеста

преди 5 години

До ЕдноИма книга пътепис от времето на Възраждането - "Няколко денЯ разходка по българските места". Забравих името на автора.Той описва български градове така, както ги е видял през 19-и век. Интересно е това, че за всеки град споменава какви *** носят жените. При някои крачолите се виждат дори под дългите рокли, а "въркузуните" им се влачат в прахта. Другаде са дълги само да коленете и т.н.От стари хора знам, че по селата дори и през 60-те години е имало баби, които никога не са носили ***.

6

Едно

преди 5 години

време нашите баби са ходили без КЮЛОТИ и за това вентилацията там долу е била естественна,а прирастта на населението закономерен!?!?

5

Анонимен

преди 5 години

До Партиен членАма в каква ситуация си ги виждал?Интимна? По време на медицински преглед? Или в хода на партийно събрание, когато идейните ти съратнички се разгорещят толкова, че докато се изказват и ръкомахат пламенно, полите им се веят така, че се вижда чак бельото?

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Разбирам майтапа.Лошото е, че на 1 000 пушачи един разбира, че наистина може да предизвика огромна беля, когато хвърля незагасен фас, дори и да го хвърли върху камък.

3

Анонимен

преди 5 години

Когато си простра гащите и пуша на балкона никога не хвърлям фасовете надолу , понеже ме е страх вятъра да не ги отвее фасовете в някой отворен прозорец и да стане голям пожар да се запалят газови бутилки и да загинат хора от входа и да дойдат пожарни коли и линейки със сирени ,ще дойдат и полицаи ,ще започне следствие и ще се докаже ,че аз съм виновен и ще ме покажат по всички телевизии , и тогаеа мама ще ще разбере че пуша.

2

Българката гащи нема

преди 5 години

А най-умните ходят без бельо.

1

Папагал

преди 5 години

Феминистките са виновни!Те измислиха вредните за здравето дрехи!КЪДЕ МИ Е ХАПЧЕТО?!Феминистките са го скрили! Те са виновни за всичко! Ама аз ще ги разоблича!Ха ха ха ха ха хааааааа!