134

Престъпника от Банкя

преди 5 години

С Шайката на прости милиционери като Боко и Цецо България е обречена на гибел!!!!

133

1и2

преди 5 години

Готвят Дончев, за президент ?????? Изненадата ли е ??? Тия Мали какъв пошъл пиар

132

Анонимен

преди 5 години

Светлана Тоягата опипва почвата със съгласието на мъжа си, а нему заповядва Тиквоний.

131

1и2

преди 5 години

Сериозно, Тая на какъв пост е в държавата. Запозната ли е с действията на ромите? Виждала ли е ромски квартал ,знае ли колко роми има в държавата. Запозната ли с заплатите на полицаите, какви работни смени вземат . Познавали абревиатурата на полицията .

130

1и2

преди 5 години

Тая па каква да дава предложения ??? Пиар???? Като храните само с кебапчета по изборите ,какво очаквате .Къде са парите и интегрираните от Проектите. Сигурно си правите пиар в момента или скъп билет за някой екзотична страна си пътувате. Вижте да не съпруга ви да плаща на някоя квартирата в Франция с тях . И това се случи преди време

129

Fallschirmspringer

преди 5 години

До AMD//Това не е вярно там са били нещо като помощен персонал , колкото до Перущица и Батак основните извършители на зверствата са били българи -мюсулмани.*** винаги са били маргинали ,докато не се откажат от тоя начин на живот.А когато някой от тях иска да се откъсне и да заживее нормално ,първо се откъсва от родата ,която силно го тегли към блатото.Тогава той престава да бъде тиган

128

Анонимен

преди 5 години

Добре де, властите/управляващите не виждат ли, че има пробем и нараства етническо напрежение? До кога ще си затварят очите за безчинствата на ***? Или чакат да се избием? Просто не разбирам

127

Анонимен

преди 5 години

На тези от БХК не им пука нито за "синеоките братя" , нито за полицаите. Пука им само за парите , които трябва да получат и защитят. Сви.нята в *** като огладнее и започва да ***.

126

Анонимен

преди 5 години

ДРОМ... Това е ромското изписване на "дрон", нали? Избиратели със силно ограничен интелектуален капацитет, задвижвани чрез сигнали от централата БХК.

125

Анонимен

преди 5 години

Докато текат тези словесни битки, печките кротко си се плодят. Трябва максимално бързо да се пуснат концлагерите и газовите камери, няма време за безсмислени дискусии.

124

:D

преди 5 години

Дон4ева - ПРЕЗИДЕНТ !

123

Анонимен

преди 5 години

Герберите лекичко завиват надясно в унисон с новите реалности в ЕС. Уж жената на Дончев, после и Дончев, а накрая и бате ще запеят една песен за повече ред и срещу безконтролната миграция. А между другото ще поизгорят и нашите роми, които са се много разпасали и са бетер мигранти...

122

Йово

преди 5 години

Не сравнявайте ромите в Русия с тези тук. 1- Ако една една рускиня има 5 деца ще получи повече пари от ромката с 5 деца. 2- Социалните за дете се изчисляват възоснова района, образованието на родителите и данъците които си внесъл. Пример:гр, Казан. Рускиня има висше, и е внасяла данъци за 10 години ще вземе между 4 - 6000 рубли детски. Ромка която не е внесла и рубла в държавата и няма основно ще получи за своето "чаеве" минималния които беше около 230 руб.

121

Апелиращ

преди 5 години

Защо ме триете, като казвам, че БХК и цайганите трябва да се мла*тят яко?

120

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гкасувам за ДОнчева, а вие ?

119

Борислав

преди 5 години

До АнонименЗащото не са 20 процента от населението им !Ако в Русия има 25 милиона роми ,отношението ще е съвсем друго !!

118

Анонимен

преди 5 години

До 129 Да прав си имало е роми в турския башибозук,като даваш за пример Априлското въстание ,може би не знаеш ,че най-многобройният етнос в башибузука е БЪЛГАРСКИЯ!П.ома.ците дейно учстват в зверствата в Батак и др.!

117

Предатели Соросоиди

преди 5 години

Лицемерният Антибългарски Лъжехелзински комитет,оправдаващ всеки един престъпник ,само ако е от небългарски произход,и сляп и глух за правата на жертвите и пострадалите от български такъв,такова разделение те правят на практика,са в основата на етническата вражда и напрежение.Затова им плащат отвънка.

116

AMD

преди 5 години

До FallschirmspringerИзпускаш ролята им по време на турското робство - били са в основата на башибозука и са били главни действащи лица в зверствата в Батак, Перущица, Любенова Махала и стотици други населени места...

115

Анонимен

преди 5 години

Мисля, Митхад паша е рекъл, че камшика на заптието не трябва да му служи само да пъди мухите, а да го върти по често и осигурява рахата на дьовлета и агите!