15

Анонимен

преди 5 години

Туркия е изостанала в развитието си

14

Президент надали ?

преди 5 години

С червените ботушки, потропва Дядо Мраз!Дечица веселушки пилот дойде при вас!

13

Давид

преди 5 години

България умира и ще вземат територия от живата ни част . Кой да чакам за преднамерено действие - премиера или президента . Та ние нямаме армия и общество . Имаме простолюдие , което - се занимава с проститу-ция и дро-га . Те защо мълчат . Премиер и Президент . При толкова сигнали ? Къде са ?

12

Давид

преди 5 години

А бе ,Тези разсипват държавата ти едно военно положение те е страх да предприемеш . Говорих с военните и казаха , че си нерешителен . И с мен контактува , чрез съветникът ти . Идваш по Монтана и говориш разни неща , които не се разбират от хората в квартала лежали години в гръцки затвори ! И не се срещаш с хора , които искат нещо да променят . Като настанат промените не искам да те виждам в претендиращите .

11

Анонимен

преди 5 години

Бегето е кочинката на Османската империя. Дерзайте робите!.Бъркаш. Когато е била в пределите на ОИ България е била перлата. Сега в ЕС е друга бира, както в изобразителното чешкият художник.

10

Хамид бей

преди 5 години

Бегето е кочинката на Османската империя. Дерзайте робите!

9

А така

преди 5 години

Всички ще поздравят султан Ердоган за победата!Не се бутайте един по един.

8

Анонимен

преди 5 години

TOLKOVA LI E LOSH MATERYALA,CE IMA TOZI ZA PRECEDENT.

7

Анонимен

преди 5 години

Да ходи на локум сега плехото и да вземе мъжа в женски дрехи дето му вика "дама" че и първа дори с него!

6

we

преди 5 години

до:3 Няма свобода на словото така ли ами всичките тия митинги,ами имаше изявления даже и по държавната телевизия от Индже...недей да лъжете безпардонно!И най-важното Ердоан спечели всички гласове идващи от чужбина,къде е Индже,къде е...пълна манипулация от страна на загубилите с близо 20%

5

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Не "виждам" нещо, наемниците от руското посолство!Крайно време е да "пуснете" нещо за Борисов, че останаха без копейки!

4

Анонимен

преди 5 години

Когато чета изказванията на Фатмаков,все едно чета уводната статия на вестник"Работническо дело " от 1975г. Бе кой му пише тия празнословия!? Иво, Ивоооо....

3

турчин от Германия

преди 5 години

"Турция даде уроци по демокрация на света със своята близо 90 процентова избирателна активност", заяви Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от Anadolu Agency..............................................Ердоган също даде " урок по демокрация " като цензурира всички предизборни кампании на опозицията ! Нито една опозиционна предизборна кампания не получи медийно пространство за изява ! Не случайно Ердоган преди 1 г. обвини над 150 медии в тероризъм и ги отстрани за да няма свободни медии !

2

Анонимен

преди 5 години

е.. как Тиквата тр.да се целуне ръката на новия султанИ Радев, се нареди на опашката!

1

Анонимен

преди 5 години

Мутрата е харизал Кърджали на султана!А фатмаков какво е харизал, че го поздравява?