14

Константин

преди 5 години

Ама нали той не дава да се контролират превозвачите, които му плащат, чрез министър московски. Сега ще закрива ДАИ, а там си е назначил негови хора, пак. Например ивкони, колко катастрофи направиха, ама се забравят случаите и какво се случи с тази фирма, никакви санкции.

13

Анонимен

преди 5 години

Умен бранш, щом от негово име се говори за ,,камиони" и ,,рейсове" Разбирачи! Вместо да се сложи ред в ДАИ, да се вкара в МВР както през 1968г. По тази логика в МВР да се вкарат и данъчното и Търговския регистър и т.н. Имитация на дейност, извършвана без полза от некомпетентни хора.

12

Анонимен

преди 5 години

Ей тва е Борисов дава шанс на разбирачите да излязат с решения. Който много разбира сега да казва кое как да стане за да работи или можете да си плюете по него ако го смята някой за полезно

11

Анонимен

преди 5 години

Илианчо бил за камарата. Та нали с негова шейна министъра си уби детето. Сега лятото може с някоя негова яхта, оня да си удави и жената, и почва на чисто. Че и в затвора не влиза. И няма никакви конфликти на интереси, така да знаете.

10

Име

преди 5 години

борисов, този път нема да вземете завоя. обещавам ти!

9

bzzzzz

преди 5 години

Предполагам за парите да се разберат?

8

ПроСоТо

преди 5 години

Тиквата пак прехвърля топката на другите.."Ако са разберете".....И каквото и да последва тоя,който е отговорен за всичко случващо се в държавата,пак ще се окаже "Вода ненапита".....-"Ами тия ни са разбраха!..А яз им казах:-Разбирети са!"...

7

Анонимен

преди 5 години

Пак за парно и ток ли дума Тиквата ?

6

6 ап = ? ТИРа

преди 5 години

Защо Цветанов е елиминиран когато Борисов дискутира важните за Цветанов закон и превозвачи? да не би да е заменил 6 апартамента за некой друг по-така ТИР, а?

5

Работническо дело

преди 5 години

в момента сте свидетели на бой между две герберастки лобита :) Тиквата удари малката тиква (цветанът на мисълта). Дали ще последва отговор, мммм ?

4

Аз

преди 5 години

Не се научи ейййййй ,безхаберник нагъл !

3

Анонимен

преди 5 години

Как става тази работа! Внасят някакъв закон, предложение и каквото там друго и се почват протести. Чака се да се събере енерция от протестите и ето ти бай бойко идва на бял кон, месията, спасителя и казва, че няма да я бъде. Ще го оттеглим, не съм спал, плакал съм, кръвно и всякакви други болки. За доброто на нацията, да има спокойствие бла, бла, бла.

2

Анонимен

преди 5 години

Жената на Томислав Дончев с много силно включване във Фейсбук. Какво да се прави-простее женицата...

1

Анонимен

преди 5 години

boko вечният любимец на народа, само му липсва една бюлетина на изборите, а за да бъде по демократично имаме избор както в турция!!!!!!!