38

а съдиите ?

преди 5 години

този е Българин (от индже войвода) или Грък - вижте какъв е бял, умен и говори умерено ! Може и македонец да е - все пак е от егейска Макдеония (не северна да подчертая)Иначе турчулята ще го иззеддат.. това си поискаха, но не знаят какъв ох ги чака ! ьиьи

37

Zevzek

преди 5 години

До ТурчинаТози от Германия е толкова турчин, колкото и аз космонавт.

36

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателTozi tur4in ot Germaniya e bulgarski pomak alev.t ne e nikakuv tur4in

35

ДЯДО МРАЗ

преди 5 години

До турчин от ГерманияДО ВНИМАНИЕТО НА ЕКИПА НА САЙТА - Е НА ТОЗИ ***,ЩЕ МУ ОТГОВОРЯ , НО ДУМАТАКО МУ НИ ЗЪМ ЗА РАЗЛИКА ОТ ИСЛЯМИЗЪМСЕ ЦЕНЗУРИРА!МОЯ СЪВЕТ Е НЕ ЗАБАВНА ЦЕНЗУРА НА КОМЕНТАТОРА ОТ ГЕРМАНИЯ!ДАДОХ ВИ ПРИМЕР , НЕ УВАЖАВАТЕ ФАКТИТЕ!НЕ ИСЛЯМИЗЪМ,А ПРОЦЕС НА ДЕМОКРАЦИЯ ......БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И ЧЕСТНИ-ЩЕ ВИ АРГАЛЯСАМ!

34

Дракон

преди 5 години

Симпатизирам на турския народ, който в голямата си част се състои от работливи и подържащи традиционните ценности хора. Но избора, който направиха вчера е грешка. Ердоган няма правилна преценка за силите си и за света. Дано не съм прав, но скоро единственото, което ще може да стори за да задържи властта е да започне война с комшиите. Не се страхувам от армията му, и съм убеден, че това ще доведе до много страдания за турския народ и разпад на Турция.

33

Анонимен

преди 5 години

33 патриотите ревизраха обещанието. Казаха че тъй като управляват в Колация трябва да се съобразяват с Герб . имат възможост да вдигнат пенсите до 200 лева и да вдигнат заплатите, или да вдигнат пенсиите до 300 лева и да не вдигат заплатите - такъв избор предолжил Горанов. Те избраха първото и го направиха. заплатите се вдигнаха, пенсиите - също.

32

палячо

преди 5 години

Яша сен ЕРДОГАН !!!

31

турчин

преди 5 години

До турчин от ГерманияЧовеко хабер си нямаш от положението в Иран.

30

турчин от Германия

преди 5 години

До АнонименАве какво стана с ония 5 млн събрани от Индже на мегдана?...................................Ами гласуваха за Индже ! В Турция са гласували малко над 15 милиона за Индже !Това са интелигентните и образовани турци и туркини които не носят ф.есове ,шал.вари и забрадки ! Друг е въпросът каква ще им е съдбата от сега нататък , дали ще бъдат премазани от ислямския режим или ще оцелеят по някаква щастлива случайност или ще оцелеят чрез усилена борба срещу шериата ?!

29

Анонимен

преди 5 години

Аве какво стана с ония 5 млн събрани от Индже на мегдана? За Ердоган казаха, че е събрал 1 млн а за Индже 5 млн то хайде и двамата хвърлят ама Индже хептен се изхвърли. Дойде на митинга каза че са били 5 млн представете си почти цяла България в една площадка? То да е само това! Обеща на всички безработни младежи по 600 лири месечно, което е още едно голямо изхвърляне и хоп щял да вдигне минималната заплата почти двойно. И патриотите обещаваха минимална пенсия 300лв но сега се правят на ударени

28

Да, истината

преди 5 години

След като Ердоган стана президент на Република Турция, той ще въведе нова система. Която вече ще се правят избори за президент не на 3 години а на 10 ! Да е жив и здрав диктатора много години. Турция е страна която може да се развива по начина на Ататюрк но има мнозинство 50% от които са безмозъчни и ги управляват чрез Религията!

27

Кемал Ататюрк

преди 5 години

Мухарем Индже беше подходящ за президент. Но нищо следващия път ще победи.

26

Анонимен

преди 5 години

Индже е прекалено умен за народа си. Всъщност, както стана ясно 15 мил. турци са читави, образовани, нормални хора. Но има едно други 65 мил. които страшно много ме плашат, като се има предвид че след няколко години ще започнат да се самоизяждат от глад. Кой ще пострада? На къде ще бягат ордите? Какво стана с Либия, Египед, Ирак, Сирия? Надявам се да не се стига до там, да си оправят икономиката та да си седят в държавата, не ги искаме в Европа.

25

Анонимен

преди 5 години

Eто този човек и незабрадената му жена изглежда точно толкова европеец,колкото всеки културен представител на ЕС. Тези турци са равни на европейците. Ердоган обаче води друга дружина и ще видим къде ще ги заведе.

24

турчин от Германия

преди 5 години

Досега ходжата с чужда пита помен правеше , с помощта на западните инвестиции подсили икономиката на страната , изгради добра инфраструктура ! Да видим отсега нататък без бившите си западни партньори как ще се оправя ?! Пак казвам ,че нищо добро не трябва да очаква народ ,който си е избрал ходжа за ръководител !Ходжата също така се оказа и голям страхливец ,нито веднъж не се яви на живо тв. предаване въпреки десетките призиви и покани на Кълъчдароглу ! Ходжата с фалшива диплома за висше образов

23

Хайдут

преди 5 години

До 24 Анонимен......................Че си мечтаете за управник като Ердоган но трудно ще откриете такъв в българия.За сега само Бойко ще спаси положението.Слушайте г-н Борисов че изтървете ли го ще ревете като за световно.

22

Анонимен

преди 5 години

офф писна ми да ни занимават с тая турция,не стига ,че в страната ни пълно с такива,ами и ..офф,ами писна ми

21

турчин от Германия

преди 5 години

До АнонименТози турчин от Германия е като Ердоган на неудобните за него въпроси не одговаря...............................На какви въпроси искаш да ти отговоря бе приятел ?!Ти май се вживяваш в ролята на журналист , а мене ме смяташ за политик на пресконференция ,който трябва да отговоря на въпросите ти ?!

20

Turko

преди 5 години

Индже ефенди ти даде фира.Ердоган докато яде баклава ти ще гледаш.И онази смешна жена Акшенер ще чопли семки.Добрите винаги печелят и са първи.

19

турчин от Германия

преди 5 години

Индже гийерим Индже ,пембе якъшър гендже !Пожелавам на всички млади турци да са образовани и интелигентни като Индже , а не коне с капаци и религиозни фанатици като Ердоган !