11

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоДа, разбирам те, ако човек няма познания ще се обърка, затова и реших да изпиша цялото обяснение, за някой, който няма време да прочете нещо повече от подобна статия и коментарите под нея. Но написаното от теб не е равнозначно, "северната провинция Македония" не е демек "Северна Македония", дори логически. В най-добрият случай второто е част от първото, но тук дори това не е така, защото първото се отнася до провинцията в Гърция, а второто е историко-георграфска област.

10

Анонимен

преди 5 години

A DANO DO UTRE GARZIA DA BADE RAZRUSHENA.

9

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименвиждаш ли за какво говоря?

8

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо"Северната провинция Македония" не е демек "Северна Македония", а е провинция от Гърция, намираща се в северната част на същата страна. Част е от географската област Македония и се нарича Егейска или Беломорска Македония. Това реално е по-голямата част от Южна Македония, малка част е в територията на Албания. Терминът "Северна Македония" най-пряко засяга нас българите защото ние сме реално тези които притежаваме част от областта Северна Македония, а именно Пиринска Македония.

7

Анонимен

преди 5 години

Бях в Солун преди 2 дена. Беше страшна жега. Те го даваха 31 градуса на сянка, но поради влагата се усещаше като 45 градуса. Задушно и много топло, направо те изгаряше слънцето. Между другото цените на пазара в Солун бяха интересни, някои неща бяха по-евтини от в България, други на същите цени.

6

ПроСоТо

преди 5 години

"....беше регистриран в централната част северната провинция Македония,..""Северната провинция Македония"...,демек,в "Северна Македония".......Сега разбирате ли що за ИДИ_ОТИЯ забъркаха с "новото име на Македония"?!

5

Анонимен

преди 5 години

Аре и в София да друсне едно такова, че да се спука най-после имотния балон. С тия нереално надути цени на жилищата вече 15 години съм под наем и не мога да събера за една гарсониера.

4

Анонимен

преди 5 години

Отмъщението на македонците!

3

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде може да се случи...не се подигравайте....ние сме близо...да пази Господ децата ни!!!

2

грък

преди 5 години

Нощеска ще е екшъна, сега само репетициятa;)

1

Анонимен

преди 5 години

Saradi imeto na makedonia e posdrava ot gore