166

До Калинчо Продължен

преди 5 години

Не,байно - народът не е глупав. Народът просто загуби търпение,загуби и доверие в празните приказки на изкривените си политици,които мислят само с джоба си.И да те светна, популист е дума с латински корен, идва от populus,което значи народ. Настроенията на народа не са имагинерна величина, те са следствие от безумната политика на управляващите. И ако един Орбан може да се нарече популист,то е защото милее за народа си. Меркел, ББ и вс останали - мислят само и единствено за банковите си сметки

165

Анонимен

преди 5 години

До КалинчоО, значи народът се дели на "простоват" и "непростоват", като ти си, разбира се, представителна извадка от втората група - т.е. умен и красив. И само ти и такива като тебе разбират истинската дълбочина на правилната политика. Ами хайде тогава да разделим народа на "***" / мат'риал/ и "умен" и да забраним на простия да гласува. Ще ни светнеш ли, спорден "умния" народ, как нашествнието на ч.ернилки и ара/бухи е добре и не в ущтърб на народа?...

164

Анонимен

преди 5 години

Ротшилдското *** Макарона да не се прави на интересен, те, заедно с американските си господари разбиха и унищожиха Либия. Нали сте големи демократи, убихте страшния диктатор Кадафи, от който цял свят трепереше разрушихте Либия, ега решихте всички проблеми на света, а? Айде сега, прибирайте си ги, и им направете едни лагерчета пред Айфеловата кула и Лувъра и си ги гледайте. Лицемерни мръсни гадове, подпалихте света, а сега другите да ви берат гайлето и акъл давате.

163

Просто е

преди 5 години

Пратете Динко ямболския крали марко в Италия. Дайте му АТВ и свински опашки и ще запуши канала.

162

29860

преди 5 години

Германските хуманитарни организации кораби за мигрантите от Африка, водят ги в Италия. Там ги регистрират и след това отиват в Германия. Сега Германия иска двустранно споразумение с Италия да им ги връща. Седнали да умуват как да опазят морските граници на ЕС. Най-лесно е всиките тези хуманитарни организации да бъдат ишени от субсидии и да спрат да внасят в ЕС мигранти. Послед а се разработят мерките за центрове на място според предложеното от Орбан. Нелегалните да се връщат в родината им бързо

161

Анонимен

преди 5 години

*** ПРОТИВ МЕРКЕЛ

160

Анонимен

преди 5 години

Нито сме бомбардирали други държави,нито сме ги правили колонии за да имаме задължения към населението им,в цял свят на минута се раждат по 1000 човека,защо Европа да е задължена да се грижи за всички,нито сме ги канили с плюшени мечета,бивши терористи и убийци хвърлили оръжията си и личните си документи!

159

Аз

преди 5 години

Много просто е. Бреговата охрана на всяка държава трябва просто да стреля когато се нарушава морската граница на всяка държава до потапяне на нарушитела.Който не знае как се прави това да пробва да наруши някоя от морските граници на Русия и ще се научи.

158

младен

преди 5 години

Ама аз са не мога да разбера, к'во само вият и лаят като нещата са много прости. Пускат 100к емигранти да бачкат къртовски труд че да си платят храната и водата 6 месеца и после обратно по родоните места. Като разкажат на останалите че за 2к евро са им се изкривили прешлените потенциалните кандидат емигранти ще мирясат.

157

Анонимен

преди 5 години

Либералите ме накараха да се превърна от толерантен зеленчук в антисистемена, антиевропейска, дясномислеща консерва! Долу ес, долу меркел

156

Анонимен

преди 5 години

има и много икономически имигранти - например от Албания, където не се води война. Освен това голяма част от имигрантите са млади прави мъже на по 30-40 години, могат да се бият в защита на отчеството си. ние въстания сме вдигали, а те бягат тука и после недоволстват и не искат да спазват законите. Някои си мъкнат по 3-4 жени.

155

сс

преди 5 години

тези мигранти нали бягат от войни значи трябва да стане война в Европа да избягат и от тук

154

А бе

преди 5 години

Защо пък Меркел трябва да бъде спасявана????Че то повечето хора биха искали да я видят намазана с катран и отъркаляна в пера....Тя и бесене заслужава,ама нейсе,нека живее-в позор...Или пък да емигрира някъде на юг,може там да я почитат и да и направят паметник.

153

Анонимен

преди 5 години

do 178 Пари няма ,защото всяка страна е в дълг .Дългът удължава мъката наречена европейски съюз. СССР БЕШЕ ПЪРВИЯТ ОПИТ ЗА ЗАРОБВАНЕ НА МАСИТЕ ЕС Е ВТОРИЯТ.Вече няма нужда от оръжия за да завладееш някой, дори преврати не са нужни,"пътя към ада е постлан с добри намерения " казват хората ,същото е с паричните помощи от ЕС . Заемът държи ЕС да не падне "еврото" КОЕТО е основната валута .Колкото земи има една чл/енка на ЕС толкова повече НЯМ да напусне съюза. Цифуците ни държат за топките

152

Пламен

преди 5 години

До Оппааа: Да се пука, само да не ги връщаме, че що бетон и асфалт "се наля" отгоре им!

151

Анонимен

преди 5 години

"Тази Меркел колко мандата иска още да направи...???"Е, тя е на власт съвсем малко след Путин, но Путин е несменяем диктатор, а Меркел е най великият демократ, нали фурнаджийско-***-дьордови лопатници?

150

истината

преди 5 години

Много "умните" западноевропейци най-накрая прозряха обективните факти , но късно. Сега ще страдаме всички. Меркел е за общоевропейски линч.

149

Калинчо

преди 5 години

Популист,не е добра дума глупчо глупав!Популист не ечовек,който отговаря на настроението на народа,а човек който отговаря спореднастроенията на простоватия в по-голямата си част(съдейкии по тебе)народ,макар и да е в ущърб на самия народ.Само и само да може да се възползва от служебното си място...

148

Популист

преди 5 години

е добра дума ! Това е човек, който отговаря на настроенията на народа си ! Предпочитам "популист" пред предател на род и родина като Меркел. Дано Б.Б. не клекне пред тази ве.щица, тя е готова да купи всеки политик само и само да си спаси кожата.ПАРИ срещу НАШЕСТВЕНИЦИ - който държавно отговорен политик продаде НАРОДА СИ и РОДИНАТА, ТЕЖКО МУ И ГОРКО !!!

147

Йордан

преди 5 години

Да си взима боко и да ни се махат от главата!!!!