10

Апаш

преди 5 години

Да ама нашата любима държава не желае да ги лови , нито пък закони да прави..тази напаст от ало измамници е от години и кво направи държавата ...НИЩО. Някой виши чиновници получават час от плячката и затова няма да си мръднат пръста. Нашата хубава българия

9

анонимен

преди 5 години

На един от тия ало-измамници ( почти всички са от ромски бандитски кланове ) да му резнат ръчичките на площада и да го дадат по ТV и всичко ще престане !

8

Анонимен

преди 5 години

В училищата вместо за джедъри да им говорят зца измамници, коит ги дебнат от всички страни. то не са крадци, педофили, лесбиййки, гейове.....

7

Анонимен

преди 5 години

Това е дете, бе хора! Колко му е да го уплашиш? Не знам как тия нямат поне малко скрупули. Зарежете парите, ама представете си какво му е минало през главата на детенцето като е чуло, че майка му е сериозно пострадала. Кое дете не би превъртяло от страх в такъв момент? Пенсионерите ги зарежете, ти би следвало да имат поне житейски опит, пък и то се говори, то се писа, то по телевизиите пускаха клипчета, ама дете на 11, кой да предположи и да го информира за измамите.

6

Боне Крайненеца

преди 5 години

Ейййй, *** народ са туй пенсионерите, и това е. И наивни при това, до безкрайност. Бе как не моат да различат истинския полицай от фалшивия. Ми истинският полицай е с бандерол бе, айланкоулу, как не запомнихте!

5

Анонимен

преди 5 години

Какви мизерници! Да злоупотребяват с едно дете! Да горят в ада!

4

Йовчо

преди 5 години

Пускайте го по-бързо,че една група пенсии имат сърбеж в ръцете и само той ще ги излекува след като му метнат от балкона някое и друго кайме!

3

5

преди 5 години

до 1: какво искаш от 11 г. дете . Най-умен ще се окаже съдията който няма да ги осъди.

2

Анонимен

преди 5 години

ама и старците, пенсиите сигурно *** им ги раздава в евраци?:)

1

Анонимен

преди 5 години

Много умни днешната младеж браво.