59

AZ

преди 5 години

Значи 100 лв за лекарски преглед са нормални за морето.

58

Анонимен

преди 5 години

Ама който иска нека си ходи на почивка в България! Помните ли репликата на Щтросмайър за гълабицата и глупостта!

57

Анонимен

преди 5 години

Седем нощувки !

56

Анонимен

преди 5 години

Във Айвалък аквапарка беше към хотела и е безплатен за гостите му. Разглобихме се от спускания,яко адреналин. Почивка за трима възрастни ол инклузив,550 евро. Нямаме забележки.

55

Анонимен

преди 5 години

Е и?! Какво от това? Който иска ходи, който не иска не ходи. Това да не е храна и вода, че да се жалваме!

54

Анонимен

преди 5 години

А знаете ли колко струва Таткото да отиде в дом за обществени услуги за ден? Дамите в Бургас искат по 120лв на ЧАС!!! КЗП да се самосезира и да наложи някакви норми че това ще наруши семейния бюджет!

53

Анонимен

преди 5 години

Щом имат пари да ходя и да ги дават какъв е проблема? Нали икономиката така се върти. Това са пари за забавлвние, не са първа необходимост, че да ги мислим толкова.

52

КОЧУ

преди 5 години

Аквапарк за Рибоци - Шарани!Докато има много немъчени пари така ще е!Нека някой да работи два дни за тия пари да видиш дали ще ги даде.

51

жеко

преди 5 години

И какво трябва да разберем от статията?ние това го знаем и няма как билета да е левче

50

Жоро

преди 5 години

за 20 евро си струва да си направиш кефа 4-5 часа...кофтито е, че за някои атракциони се чака по половин час :)

49

Анонимен

преди 5 години

До БългаринНие тук си имаме река и си ходим безплатно на вировете.напълни си едно корито с вода и няма да ти се налага дори да ходиш.

48

Анонимен

преди 5 години

То поне аквапарковете им да си заслужаваха. Миналата година ходих на аквапарк в Италия, билетът беше 25 евро, обаче ела да видиш за какво иде реч. Пързалките им бяха извънземни, и има строг ред при пускането по тях.

47

Анонимен

преди 5 години

POREDNATA GLUPOST-DA DADESH PARI NA TEZI NESHTASTNIZI.

46

Чужденец

преди 5 години

До до 32Е то трябва да умре ли някой, за да се повдигне въпроса?

45

Анонимен

преди 5 години

Вчера майки протестираха против атракционите в парка Заимов, пречели им защото много се охарчвали. До нас в градинката, където няма атракциони е пълно с деца. С две думи хората нямат пари, пък ти си говори каквото искаш.

44

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм на подобни пързалки, как по-едри хора се издигат на завоите и гърбът им стърчи малко над перилата...Не знам как са изчислявани тези пързалки, хора до какво тегло могат да ги ползват и на какво разстояние трябва да се движат един след друг, защото по-тежките застигат предните и се скупчват по няколко човека а това е опасно...Скоро четохме за нещастен случай в Турция а тук каква е разликата?

43

Българин

преди 5 години

Черно море е за чужденци. Да им точат парите на тях. Ние тук си имаме река и си ходим безплатно на вировете.

42

@

преди 5 години

Други аква паркове из страната струват под 10лв на възрастен и под 5 на дете.Минавал съм покрай този в Несебър, преди години с децата. Като видяхме цените, те сами се отказаха.Не искам да коментирам дали е скъпо или евтино, всеки сам си решава.Аз съм българин, с българска заплата и тази сума не ми отива на портфейла.Странен е БГ хотелиера-бизнесмен. Затова преди 10 години се отказахме от черноморието. Сега си почиваме по 10на дни Юли в Гърция.

41

келеш

преди 5 години

борянче, да беше си направила труда да се поразходиш и да сравниш и другите курорти. Инфантилни комплексари, които от София и Слънчев бряг друго не са виждалие нормално да ги *** с по 200 лева на ден. Нормалните не ходят там.

40

БАЙ

преди 5 години

За пишещите непознати И С ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ НЕ ЗАПОЗНАТИ ! Хотелските комплекси НЯМАТ НИЩО ОБЩО С АНАДОЛА ! Повечето са от затворен тип ! А точно в този където РОДИТЕЛИТЕ са оставили детето си без никакъв контрол БЯХ ЛИЧНО ! Има около 200 декара ЗАГРАДЕНА площ за комплекса ! Има аниматори , но те явно не са ги потърсили !