74

Анонимен

преди 5 години

Просия е бавноразвиваща се държава със затихващи функцииКолкото и да им помагаме, не мойм ги спаси

73

Анонимен

преди 5 години

Не берете грижа за Путин! Той си има винаги готов ход. Ще изрита Димата Медведев и още няколко и ще уталожи страстите. А Навальни е бита карта, запомнете това! И не се надявайте много на него.

72

Анонимен

преди 5 години

Руснаците купуват имоти в България и идват тука никои от хубаво не бяга

71

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ СТЕ ЗА РАЗВИТА И МОЩНА РУСИЯ.ЕВРОПА Е В РАЗВАЛИНИ, ТЯ Е СРУТЕНА, ПОСТАВЕНА НА КОЛЕНЕ, БЕДНА И МИЗЕРНА. ЧИСТА ПРОПАГАНДА Е ЧЕ ИМА БЕЖАНЦИ КЪМ ЕВРОПА. БЕЖАНЦИТЕ ОТИВАТ В БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ, ЗАЩОТО ТЯ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ, ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ, НАХРАНИ, ИЗДЪРЖА, ОБГРИЖВА. ТАКА ПРАВЯТ БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ.

70

Анонимен

преди 5 години

Козяшките про/сти/тутки умират от яд, когато става въпрос за развита и силна Русия. Разбира се, че на всякъде по света има беднотия, корупция и нещастие. Но Владимир Путин издигна Русия на високо и достойно място. А относно ЕС, в Западна Европа и цял ЕС има много бедни хора. Има просещи хора по улиците, повечето западняци ( в Амстердам смърди на наркотици и бардаци) ,които идват в България са пиянци, развратници, ге/йо/ве, лесби/йки, ***/дофили- с други думи големи бо/клу/ци.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Няма нито една православна държава дето да няма корупция и да е за пример!"Напротив, има държави, които се борят против корупцията и престъпността. Това са Русия, Сърбия, Грузия.

68

Анонимен

преди 5 години

Владимир Путин е умен и опитен; а Ердоганя е турски страхливец,мишок и лицемер като всички турци,който при дадено положение може да играе на приятел- предател, готов да забие нож - също катоп ония мишок ония турчин, където уби в гръб руския посланик. Владимир Путин направи Русия силна и развита, нека западняците и Козяшките про/ститу/т/ки да умират от яд.

67

Анонимен

преди 5 години

Така е по цял свят след изборите народът дъха супата.

66

До 50

преди 5 години

"Впрочем какво стана с визите за САЩ, отмениха ли ги?" Визите ще паднат, когато изчезнат комунистите от България, или се сведат до минимум...

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56В Русия пенсионерите не роват в кофите за огризки от храна.--------Оле, не ровели! Ровят и още как. Ровят и даже се бият край кофите щото не намират нищо в тях. В тубата има множество достоверни клипове показващи как дебели тьотки се бият около кофите за да се докопат до нещо за ядене от тях.

64

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин не желае пенсионер да ги управлява. Той сега е на възраст 65 години есента ще стане на 66. Даже още повече трябва да вдигне възрастта за пенсиониране в Русия. Подкрепям го с две ръце.

63

мачкай Вова

преди 5 години

щом таварищ Путин е казал ще стане нали гласуваха за него 99"9% процента

62

турчин от Германия

преди 5 години

Ах този 21-ви век ,какво ли още ще види човек ?!На какви ли още Путинови и Ердоганови изобретения ще станем свидетели ?!В Русия средната продължителност на живота е 60 или 65 г. ,а товариш Путин иска хората да се пенсионират на 68 г. ?! Фокусник !В Турция пък минималната нетна заплата е 650 лири ,а султана вдигна цената на 1 кг. агнешко месо до 100 лири ! Той пък направо е изедник , кара хората да работят за заплати с които могат да си купят 5 кг. месо !

61

анонимен

преди 5 години

Няма държава в света да пенсионират хората толкова стари това което искат да направят в Русия е престъпление и ЕС всички остана ли държави да им сложат санкции за това.

60

как

преди 5 години

70 % от населението на Русия е хронично болно от алкохолизъм , безверие , безпаричие и скотски живот ....Богатите / те са 3 милиона/ бягат на запад и в Щатите да си харчат парите , когато имат възможност. Това е уникално увредена държава със зомбирано население ......

59

Олег

преди 5 години

Не е по GDPR да кажа откъде съм! Обаче трябва да го спазвате като говорите с мен! :))))

58

Анонимен

преди 5 години

Само като прочета "Новая газета"...........и въобще ми става ясно..............либерастите те и в Русия, и в Африка, и в еуропката ВСЕ СА СИ ТАЯ !!!!!!

57

Олег

преди 5 години

До Анонимен 54Даааа съветвахме Гърция и виж какво стана!!А Вие като съветвахте Северна Корея и Венецуела ги изстреляхте в космоса!

56

Олег

преди 5 години

До до44 олегНе бягат от България в Гърция щото никой не бяга в православна държава! Няма нито една православна държава дето да няма корупция и да е за пример! Бягат в Германия, Испания, Ирландия, Канада и т.н.

55

Анонимен

преди 5 години

Ама тоя Олег хохол ли бил? Това обяснява всичко! "Украинец" не е националност, а диагноза! Поне *** им са хубави, нечистоплътни, но хубави.