35

Анонимен

преди 5 години

Я като имат сметка от нас как не ни режат от интеграция... Къде го сега холандския мошеник да каже, че не сме за тази среща и ще ни пречи щото така му било кеф..., а като опре до Шенген и не- не можело там. Що бе аланкоолу- за мигрантите ви трябваме, а за шенген сме излишни- ама и ние искаме лешници в нутелата...

34

Анонимен

преди 5 години

Усмивки на,лицемери.лицемер означава и психопат,хора без съвест.Всеки ще плаща за дяволията си

33

Анонимен

преди 5 години

Boiko nai sasnania sled kaka ama kak e pretesnena seehofer ne ja schte kaka a tja obi4a migrantite isvika gi v brd i saga na kade kako palno e s bg zigani a po tv kasvat balgsrite resila e goljam sa bg

32

шаш

преди 5 години

Ограбването и поробването на Европа продължава.

31

Некъф

преди 5 години

Тая бабушкера пак видя възможност да вкара 4-5 милиона *** имигранти. Бездетна шизофреничка заради която ще страдат нашите деца и внуци.

30

Анонимен

преди 5 години

А може би Борисов въобще не е разбрал какво е обещал без да иска-Понякога някои неща се губят в превода.Пък и четем, че след седмица ще има някакви квоти, а Борисов нищо не казва за нашата квота?

29

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ МАКРОН, МЕРКЕЛ И КОНТЕ СА ДОВОЛНИ, ЗНАЧИ БОРИСОВ НЯМА ОСНОВАНИЕ ЗА ОПТИМИСТИЧНИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ.

28

Факт!!!

преди 5 години

Страните, където за първи път влизат повечето мигранти, не бива да бъдат оставени да се справят сами с мигрантския наплив. Освен това не бива мигрантите да избират в коя европейска страна да кандидатстват за убежищеСиреч две противоречащи си изказвания.ЕС ще се разпадне и това е сигурно цяла Европа ще престане да съществува в сегашният си вид!

27

Анонимен

преди 5 години

Нация и народност са различни понятия.На нацията и е все едно какви етноси включва още повече, че се стремим към европейска нация.Българската народност се провали сама като българите масово се отказаха от земята на предците си.Не ни е за пръв път, явно има съществена причина нашата народност да изчезва.

26

Анонимен

преди 5 години

В момента пред очите ни се извършва поредното национално предателство, което ще дозатрие България. Може и да е за добре.

25

Десняк

преди 5 години

Основния пробелем сега на ЕС са левите политици и социалистите които управляват съюза. ЕС трбява да се изчисти от леваците и социалистите да му дойдат стабилни десни либерални политици да го оправят, само тогава ЕС може да се оправи.

24

Анонимен

преди 5 години

Та да си кажем по-точно. В друг сайт чета следващото: Всичко цветя и рози, понеже всички били добронамерени и Меркел щастлива. НО! Според изказване на Меркел . цялата процедура за уточнявяне на квотите ще се случи след седмица. ТОГАВА Германия ще сключва сделки с всяка от страните колко мигранти ще приеме съответната страна.Ми то направо да се просълзиш от успеха на Борисов днес!

23

Анонимен

преди 5 години

Верния пудел отдясно на Меркел. Така ни е повлякал крак още преди 100 години Фердинанд, после сина му Борис - да загиваме заедно с Германия. Борисов трета катастрофа. Тъкмо да ни затрие.

22

Анонимен

преди 5 години

Африканската трупа идва към България. Щом е толкова развеселена Меркел нещата й са се наредили за нея, но не и за нас. И май бай Бойко ще яде сопата.

21

хванахме ви

преди 5 години

Комнетарите не са ли на самите 10 служитела на сайта Днес.бг щото много странни коментари личи си че се пишат от същите които постват Текста копиран от други български Медии

20

Кондьо

преди 5 години

Имаш ли парички (имаш ли парички) обичан си от всички. Нямаш ли парички (нямаш ли парички) в миг изчезват всички.Мъни, мъни, мъни, мъни животът е пари, мъни, мъни, мъни, мъни и готини жени.

19

Анонимен

преди 5 години

Щом доволна е бабата ич не питай за цената.

18

до *

преди 5 години

обади се на Симеонов ...........хаха

17

AfD Германия

преди 5 години

MERKEL MUSS WEG !!!

16

Анонимен

преди 5 години

100% ГАРАНЦИЯ, ЧЕ УТРЕ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕМ КАКВО ИМ Е ОБЕЩАЛ.При него до сега винаги така се получава. Първо - ураааа, всичко е прекрасно, на другия ден ни заливат със студена вода.