126

Отговарям

преди 5 години

До ПитамГладува българският народ. Още въпроси имаш ли, глупав ?

125

Анонимен

преди 5 години

но моля ви само Нинова да не дойде на власт...

124

Тс Ц

преди 5 години

Ейй голям кеф, поздрави ли са ни другите престъпници като Боци. Тоя дебилиан знае ли колко ми дреме кой ни е поздравил, ако изобщо това е вярно. Искам да му кажа, че и аз често го поздравявам и му пожелавам освен да ги целува другите *** като него и да вземе да понаучи някой друг чужд език до края на последният му мандат. Не че ония не го знаят, че е глуповат и необразован хитрец и не му се подиграват открито на срещите.

123

Умен

преди 5 години

Та.. Според Бочката винаги всичко в Бг е 6.Хората го обичат. Държавата цъфти и връзва. Онея шебеци от антуража му пригласят. *** от ЕСто не спират да ни хвалят макар 5 пари да не дават за нас и биха ни харизали на ердоганя само и само да не пуска ***. И не да не се е случвало, който е чел историята знае.. А който може да чете че то българи много.. особено в Дойчланд ама да чете пише и говори български не може. Та 6млн. ли бъркат или 1 ?!

122

До 128

преди 5 години

"...народът да се гърчи в недоимък...".Ха-ха-ха!!! Какъв недоимък??? Пълни ресторанти, магазини, молове, кафенета, кола до колата (някои семейства имат по 3-4). Българинът мре да се оплаква, навик от турско... Безработните не искат да работят, значи имат доходи. На село си произвеждат всичко. 50% от комунистите - милионери.90% са със собствени жилища (това го няма никъде по света и се води висок стандарт). Стига лъжи, мрънкане, омраза и фалшиви новини!!! Никой не вярва на глупости!

121

1

преди 5 години

бойко,забрави,за поздравите,и от околните села на ЕС.

120

Питам

преди 5 години

До Анонимен 129 Кой народ гладува бе , оранкоолу?

119

Я па ти...

преди 5 години

До няма време... 130 Ами питай Симеон Дянков какво ще стане, ако сме като Гърция. Я питай гърците колко со доволни сега. Яли пили , трошили чинии и се веселили. Сега е време да си платят. Гърция и Русия не могат да ни бъдат пример в живота.

118

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

117

Анонимен

преди 5 години

Народът гладува...............той доволен???

116

1

преди 5 години

цитирам Макрон,"никой да не поучава Франция,за миграцията",включително и слънцето на западните балкани,да си гледа мача,и толкова.

115

Анонимен

преди 5 години

Междувременно успял да изгледа мача.

114

До 54

преди 5 години

"Вчера гръцките вестници, а днес и европейските, писали, че Боко си купил гръцки остров, от тези, които държавата продавала." Грешиш. Не си прочел правилно. Пишат, че Нинова си е купила острова.

113

баба мара

преди 5 години

не искам целувки искам да си вземат индииците и да не ни занимават повече ние сиимаме достатьчно от тях в бьлгария умираме от болести и лош живот нямаме зьбив устата те ще се сьбират всеки ден да ядат и пият и да харчат наши пари и всичкотова гарнирано с празни приказки

112

Я па я...!

преди 5 години

До До 96 108 Чудя се как не те мързи да оправяш граматиката на хората?Важно е съдържанието.

111

Хмм...

преди 5 години

Ами разбира се че ще хвалят най-жалкия послушко и слуга в еврогейския съюз!

110

Анонимен

преди 5 години

МНОООООО ТЪЪПППП!

109

Въпрос

преди 5 години

Ко стана със субсидиите, нал щеше да ги махаш, най-бедната д-ва в ЕС, с най-високите субсидии. Само заради това трябва да си ходите. Заплата депутат - 8 хиляди, в Комисия - десет хиляди, субсидия 18 хиляди на месец. Общо 36 хиляди на месец ви плащаме, за да нямаме евтини ГАЗ, ток от АЕЦ - без чужди фирми и надценки, скъпа вода, бензин - Беларус - един лев,.Няма мъже в тази д-ва. Образование - НЯМА. Здравеопазване - Няма. Сугурност - НЯМА.Качествени храни - Няма. Мръсен въздух - има.Ходете си.

108

Десет хиляди

преди 5 години

Десет хиляди евро на емигрант. Тези пари ще бъдат усвоени от "наши хора".Ердоган си взе ЮП, газта не е поскъпнала, но в БГ поскъпва.Имаме най-евтиният ток от Козлудуй - но цената ни сто пъти по-скъпа ВЕИ-та, ТЕЦ-ве и няма достъп до евтин ток, щот се изнася от наши хора. Народът тъне в мизерия с триста лева пенсия, парното за март е 200, водата поскъна безобразно.Що за цинизъм, да го показвате Този, който вкара ислямисти и съсипа държавата.ББ и Куневица са най-големите поробители на БГ.

107

Анонимен

преди 5 години

В живота винаги е така- преди да е_be6, галиш.