50

хан-тервел

преди 5 години

Тия от ЕС-нямат образование,дори 1-ви клас.Аз съм напълно сигурен в това.Някой да ме обори.За тия само затвор.

49

Анонимен

преди 5 години

Тия 2-та,нещо ме съмнява

48

Нико

преди 5 години

Правилно след някоя и друга бомба из франция ще обърнат палачинката

47

Анонимен

преди 5 години

Най- важното са интеграционните мерки- затваряне в закрити центрове, сваляне фереджетата, лаическо образование, задължителен труд, възпитание в европейски ценности и полагане на изпит, наблюдение от инспектори, децата задължително под наблюдение и усилия за образование, париране на политическия и ислям и всякакви демонстрации на ислям и неевропейски начин на живот, ускорено депортиране и финансов стимул ако се върнат сами в родината си. Това е важното, а не толкова разпределението по страни.

46

пак аз

преди 5 години

До баба мараТо бива малоумие ама чак толкова не бива?!?

45

баба мара

преди 5 години

пак ви повтарям бьлгария вьн от нато и ес от една страна еврогеиоветеот друга султана спасението е с русия

44

Shark

преди 5 години

Така ли, а те могат да се месят навсякъде и да натрапват политиката си. Като се желаят да чуят чуждо мнение да си прибират мигрантите и да се оправят както могат франсетата. Ай сиктир от ялови неудачници без семейства с голямо самочувствие. Тоя когато отгледа едно дете поне тогава да плямпа.

43

Анонимен

преди 5 години

До ТДВКак няма да има? Боко вече е подписал. А то на Меркел-Шмеркел не и трябват 10 споразумения. Едно е достатъчно.

42

ТДВ

преди 5 години

Меркел се надява на двустранни и тристранни споразумения,обаче дали ще има желаещи? Тези държави и сега имат бежанциНай добре,в районите на война да има демитализирани зони в граничните райони на самите държави.Така,ще се избегнат икономическите!Макрончо за права на човека,та затова реши да сложи данък върху пенсиите,"зарадва " ги много.Тези мигранти както стана в Германия и другаде,вече нв могат да ги контролират,бройката е много.

41

Факт!!!

преди 5 години

Имиграцията я създаде френският език де що има колония говорят на френски и с това превзеха половин Европа Франция Белгия и вече Швейцария.България обаче не говорим френски да си омитат крушите измекярите у пясъците не сме им длъжни да ги храни който се чувства длъжен.Децата ни с увреждания нямат пари аз ше храня освирепели ***.муни!

40

ФРК

преди 5 години

Е то да се самозаблудиш,че винаги си прав и че си" Франция",пи точно защото си Франция,нито е времето на Наполеон,нито на империите!Този нарцизъм и високомерие ,идват в повече!Но пак да се делят на съгласни и несъгласни ,да се разиграва задкулисие в ограничен състав не смятам да са еврипейски ценности за съюз!

39

Име

преди 5 години

"Затова сключване на двустранни или тристранни споразумения ще е взаимноизгодно", продължи канцлерката...канцлерката започна да разпарчетосва европа на дву и тристранки. :-))). а колкото до макрон, всеки добре знае, че диктаторите не приемат някой да ги поучава...

38

мак

преди 5 години

Защо никой не може да поучава Франция? Значи можете да натрисате на други държави проблема, който сте създали, но никой не може да ви критикува, че загробвате цяла Европа? И само да вметна, че освен добруването на гостите има и други ценности, но те се отнасят за местното население, и изглежда са маловажни за такива като макрон.

37

Българин от Германия

преди 5 години

Меркелското управление вече е в АГОНИЯ, вижда му се края, конфликтът вътре в коалицията е неразрешим. Затова Меркел се стреми всячески да се задържи на власт.Новото е, че иска ДА КУПИ ПРАВИТЕЛСТВА, готови да приемат мигранти срещу пари !ВИШЕГРАД НЕ СЕ ПРОДАВАТ, дано и Б.Б. не се съгласи да унищожи една държава съществуваща повече от 13 века. Пари се печелят и харчат и пак печелят, замине ли си БЪЛГАРИЯ, няма връщане. ЗАПОМНЕТЕ И МИСЛЕТЕ !!!

36

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на Румен Петков но е прав, че тишината в спалнята ражда безумия!

35

Горд Българин

преди 5 години

До УточнениеДреме ми на олука какъв е стига да държи австралопитеците при себе си и при оная немска дъртофела, която никога не е имала деца и не познава майчинското чувство. Като са им мили и реват за тях да си ги държат и да си ги отглеждат. Те сами си ги поканиха и сега да не се чудят на кого да ги натресат. Аз не искам разни *** без яснота какви са бандити, или какви да се разхождат свободно тук и да нападат хората.

34

гост

преди 5 години

като ги гледам тия двамцатА са от истамбулската конвенция.ЖИВИ И здрави да са и дасе обичат

33

Горд Българин

преди 5 години

Тоя *** на умен ли се прави? Ми никой няма да поучава Франция за миграцията, НО И НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ НАТИКАТЕ ВАШИТЕ МИГРАНТИ, КОИТО ВИЕ ДВАМАТА С ОНЯ НЕМСКИ БАБУШКЕР СИ ПОКАНИХТЕ САМИ. Който ги е поканил да си ги отглежда и това не сме ние българите.

32

Анонимен

преди 5 години

НИКОЙ ДА НЕ ПОУЧАВА ФРАНЦИЯ-------------------ми той борисов нали за това отиде - да ги поучава с някакви четири точки.Пък то началството друго приказва.

31

Анонимен

преди 5 години

ДВАМАТА *** КАК СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА РЪЧИЧКИ.