89

Анонимен

преди 5 години

До Makedonec пиши с македонски букви на Кирил и Методи

88

Анонимен

преди 5 години

До MakedonecМлъквай! Тая ваша държава изобщо няма история. Тя е изкуствено създадена, подарък на Сталин за Тито. Какви сте вие вече никой не знае. Стига сте ревали срещу България! Нещастници! Не е тя врага, който търсите. Скоро може и да разберете кой е ако продължавате в същия дух.

87

Павел Димитров

преди 5 години

До MakedonecТи просто северно македонче , запомни едно македонска държава няма. Вие сте Българи и само това ,че Ви промиват мозъците вече 100 години е причината да не го признавате и разбирате.

86

Пешо

преди 5 години

Ми прависа за името най ша и оди Долна Македония,населена с долни македонци.Хора забравили своя род ,без история!

85

Някой си

преди 5 години

До Македонец......Ти пък какъв корен имаш, промито мозъче?

84

Анонимен

преди 5 години

Държава която всеки ден поругава българската история, българския език и която Ж Е Л Е В призна. Господ наказа някои президенти за националните им предателства по идентичен начин. Нека следващите президенти да внимават да не ядосват светаго бога.

83

Анонимен

преди 5 години

След интеграцията очаквайте антибългарската истерия да достигне космически висоти. Тя и сега е невероятно силна. Защо предадохме историята си и не им дадем ултиматум че ще ги признаем само ако си признаят че са втора българска държава както Австрия на Германия. Защо е това безродие на нашия елит, какви патриоти са патриотите коалиционни партньори.

82

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Протести до дупка му е майката докато яловият Заек се научи на демокрация и референдуми.

81

Нико

преди 5 години

На украинци и македонци угодия няма

80

Делчевъ

преди 5 години

Уставот,секогаш,никогаш ми то много правописни грешки веднага да им въведат в училищата български правопис и правоговор!

79

Анонимен

преди 5 години

Колко прости са били византийците - не са знаели, че има македонци и нарекли императора си ***.А пък самия Василий Вулгарооктон подарил на охридския архиепископ скъпа плащеница, на която било извезано "Пастирю на българите".Намира се в Нац.ист.музей.

78

ЕДР

преди 5 години

Преди да дойдат българите на Балканския полуостров през 6-7 е.още преди н.е тук живеят различни тракийски племена,от Бяло море до Дунав!Тук макета не е имало!По късно са завладени,но етноса остава както по време на Османската империя,покорени или съюзени различни народи!Затова българския ген е частично и тракийски!Същото е във географска Вардарска Македония!Тракия е друга работа,съответства на местното население!

77

Българин

преди 5 години

България = Северна Македония,Гърция = Южна Македония,Сърбия = Западна Македония,Румъния = Влашка Македония,Турция = Анадолска Македония,Све Балкани е Македония, нищо не знаете вие тука :)Нищо, че БЮРМ = Албания ..... скоро ...

76

Анонимен

преди 5 години

Сладури.И защо демонстрират с този велик българин, който се бореше за свободата и, `за да се върне Македония към майка България`? Цитатът е на самия Гоце Делчев. Сега сигурно се обръща в гроба.

75

За робите

преди 5 години

Предишният ни президент не беше ли македонец от Благоевград? Само питам, де...А предишният македонски премиер Любчо Георгиевски не взе ли български паспорт?

74

Анонимен

преди 5 години

Гоце Делчев е роден в Кукуш, Гръцка Македония.Български учител и български подофицер.Загинал е 40 години преди измислянето на македонската нация.Тогава с какво право му ползвате името?

73

Бдинец

преди 5 години

До 69 ,,Да живее Георги Димитров"Този не ли отдаавна умрял,как така да живее?

72

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До Един ТРАКИ е прякор, даден от враговете на БЪЛГАРИТЕ. Коренният балкански човек не се e самоназовавал ТРАК. Ако ТРАК е било престижен прякор, то поне едно от над стоте местни тракийски племена е щяло да го приеме за етноним. Траки са ни наричали нашите СМЪРТНИ ВРАГОВЕ. Целта е да се прекъсне Българската ни родова памет. Незнаейки древното си и славно минало, Българите нямаме опора против гръцките домогвания и преиначавания на нашата история, обичаи, религия, богове и т. н. Нямаме опора и против експанзията на разни мними доброжелатели, които ни натириха да търсим великите си предци в д

71

Анонимен

преди 5 години

До 70 Дрън ,дрън ,в днешна Македония са живели , Дардани,Пеони и македонци на юг!Няма никакви траки ,кавито имало в Пиринско!Ей,голяма работа сме ние българите!Мислим се наследници на траките и веднага и там имало траки !Демек вие сте като нас!Ние може да се пишем траки,а те не може ,да са македонци!

70

Един

преди 5 години

Тук един " благоевградски" провокатор прави жалки опити да се представи на античен македонец.Пуснали са агентура да пробва реакциите!Не се връзвайте,тук не е географска Северна Македония,поле за типичните антибъларски съчинения от определени политици!Още повече на тяхната територия в древността са живели единствено тракийски племена,древното тракийско царство Паония,по късно географски завладени от Александър!Нищо повече,едва 12 годишна империя на Великия Александър!