53

ВЕСКО

преди 5 години

ТЕ , ТИЯ "ПРОФСЪЮЗНИ" ДЕЙЦИ ,ДО ТОЛКОВА СА СЕ УЛИСАЛИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ЧЕ ЗАБРАВЯТ ЗА КАКВО СА ГИ ИЗБРАЛИ ТАМ. ПОКЛОННИЧЕСТВО И *** НА ***-ТОВА Е ОСНОВНОТО ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ. ТОЗИ КАЛПАК ОБВИНИ ОЩЕ МАЙКИТЕ ,ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА НА НЯКОГО СИ.

52

до 50

преди 5 години

Наричаш рекет липсата на внимание ? Рекет е ако искаш по добър живот за детето ти ? Рекет е да искаш добри специалисти ? Рекет е да искаш да излизате по често ? Рекет е да искаш децата да си играят с него ? Рекет е комфортната количка ? Рекет са консумативите ????? Абеее вие ще ме убиете бе !!!

51

до 47

преди 5 години

Говорим за мозъчно увреждане ,не за ампутация на крайниците . А сега кажи с мозъчно увреждане къде и какво ще работи ????

50

ох

преди 5 години

Не е нужно да се извинява когато е казал истината

49

Анонимен

преди 5 години

Както просякът навира гангренясалият си крак в лицето ти за да измъкне някой лев, така и тези "майки" разнасят увредените си деца и рекетират обществото!

48

ох

преди 5 години

Непочтени средства

47

ох

преди 5 години

Всеки в тази държава вие като вълк и иска да го засипят с пари и грижи! И използва непочистени средства за да се почувстват неудобно околните без да са виновни!

46

Анонимен

преди 5 години

Всеки е длъжен да бъде полезен на обществото.Ако по някаква причина е без крака и е на количка, има ръце и може да работи например.Абстрактния социализъм води до паразитизъм.

45

Минаваш

преди 5 години

Тук някой се възмутил, че било скъпо държавата да плаща за асистент! В развитите държави обаче това е нещо нормално! Освен асистент, детето получава абсолютно безплатно лечение, рехабилитация, консумативи. Дори и безплатно такси с което да отиде до болницата. Във всеки шопинг център, музей, магазин, сграда има безплатни колички за инвалиди, които да се ползват на място. Хората в неравностойно положение са част от обществото. Никой не ги крие, никой не се прави че не съществуват!

44

до

преди 5 години

И най вече смазва това да знаеш че ако теб като родител те няма на този свят на никой няма да му пука , ще го подмятат от институция в институция , ще го разпитват и никой няма да го е еня тая сутрин яло ли е ,спяло ли е ..Никога няма да види нищо от живота на здравото дете - нито игрите ,нито приятелствата ,нито успеха в училище , нито гадже , бал, сватба , собствени деца .... Да знаеш че всичко това няма да се случи на собственото ти дете .... Иии хората да те натискат да го проиемеш ...

43

до 38

преди 5 години

А ние никога не сме получавали детски защото доходите ни са били " големи " ииии какво от това ??? Ти правиш ли разлика между болно дете и здраво ? Между това да ти охка 24 часа на главата , да не говори , да незнаеш какво му е , да не излизате , да има нужда от рехабилитация ,лекарства ,психолог ,логопед ..... Имаш ли идея какъв разход е това ? Само психолога и логопеда са му 50 лева ... По 2 пъти седмично 100 лева ...от там другото ... Психическия стрес те смазва ...

42

до 39

преди 5 години

Не е нормално хората да работят на 2-3 места . Разбари го това . Казва ти го човек който работи на 2 от 11 години . Не е нормално най активните ти години да минат в работа ,не е нормално да нямаш време за хоби ,за семейство , за дете ,за куче ако щеш !!!! Нормално е заплатата да съответства на труда ! 8 часа дневно плюс 2 почивни . Това е нормалното !

41

до 40

преди 5 години

Да може да се установи с амеоцитеза . А не допускаш ли че гинеколожката може да не я е направила ? Ти какво мислиш ,че на всички бременни правят ли ? А ако е знаела и въпреки това е решила да го роди какво ???? Да убием един живот защото държавата няма пари лиии ? Много от уврежданията или са лекарска грешка или са по се получили по време на самото раждане ...Тогава какво ? Умствена изостаналост ,аутидва , хиперактивността не личат в утробата . Няма изследвания ,родителя разбира след няколко мес

40

въпрос

преди 5 години

От изказването на майката разбрахме че заболяването е вследствие на някаква допълнителна хромозома.Въпроса ми е: Това може ли да се установи по време на бременността и защо не е била прекъсната бременността при установяване на заболяването.Може би тази майка не е отишла на преглед навреме и сега обществото ще трябва да лиши здравите си деца за да гледа недъгавите.Доколкото аз възприемам БСП като партия на недъгавите, считам че протестът е политическа акция завоалирана зад "справедливи" мотиви

39

ужасен

преди 5 години

Не става така. Ще ходят на работа, така както ходим останалите. Ще ходят не на 2 места, ако трябва на 3, за да плащат на личен асистент подобаваща заплата и да очакват подобаващи грижи за детето им, а не ние да им плащаме личните асистенти. Ако родителите ми наремето са искали да ме гледа бавачка, нямаше държавата да им я плати. Помня огромните детски от 30 лв., а те тук на 1000 лв недоволни. Добре, че съм в сивия сектор, че много щеше да ме е яд.

38

ужасен

преди 5 години

до 37. Еми и майка ми е искала навремето да ме си стои вкъщи и да ме гледа, но не са и падали от небето 1000 лв. и си е скъсвала *** за 200-300 лв. (тогавашната средна заплата за малко населено място) на месец. Запомнете, НИКОЙ на НИКОГО не е длъжен. И вместо тия майки да потънат в дън земя от срам, щото са 1 вид на просия, те ми излезнали да искат ОЩЕ и ОЩЕ. Още от парите на данъкоплатците, да ги издържаме тях и отрочетата им.

37

до 31

преди 5 години

Приеми че някой родители искат да си гледат децата вкъщи . Някой родителите не искат децата им да седят ...с акото по цял ден докато някоя нервна лелка не се сети да ги подмени . Някой родители не искат децата им да бъдат къпани един път месечно , да не се общува с тях и да ги тъпчат с хапчета за да не пречат и никой да не се ангажира с тях !!!!!

36

до 33

преди 5 години

Не се чуди защо не им обръщат внимание . Просто не са гласоподаватели .... Ако бяха ...охоооо .... Отдавна щяха да се задействат ! Жалки маймуноподобни ...

35

Така е

преди 5 години

Манолов много се е изплашил.Ха , ха ...Щели да съдят. Показаха истинскота си лице. Политически протест.ДАНС да се самосъзира, кой подклажда огъня?

34

до 18

преди 5 години

Ей вдлъбнат, преди 89 година не се слагаха по 40 ваксини до 2 годишна възраст, тъпкани с алуминий, който влиза директно в кръвния поток и преодолява с лекота мозъчната бариера, предизвикващ какви ли не мозъчни увреждания и парези. Вземи чети малко, процентът на децата аутисти е много по голям при млади майки. Вземи и прочети също защо Япония забрани ваксината против морбили - защото японските учени ДОКАЗАХА връзката между нея и аутизма! ***!