30

янко витанов

преди 4 години

да се видим голи да открием сезона приятели нудисти!има ли нуди компании семейства и двойки от враца?- 0885693765 и 0878115092 бате дарко и компанията чакат голи на плаж перла!

29

Du4kata

преди 5 години

Беше един страхотен плаж за мен и цялото семейство перфектно за малки деца.....а сега 5метра свободна зона и всички наблъскани един в друг пълна пародия жалко за хубавото местенце аман от тия далавери по плажовете не се наядохте ако искам шезлонг ще отида на басейн или ще дойда ще си платя и да си го дръпна на пясъка

28

Пак греда

преди 5 години

То бива,бива ама чак пък толкова наглост.Ангелкова или е сляпа или се прави на такава .Разпределение на зоните 95 на 5% в полза на платената зона естествено Жалка картинка 200 души завряни в едно ъгълче на плажа защото това било свободната зона. И жас.Вярно няма такава държава Щяло да има проверка.Кога?Декември когато и куче да завържеш на плажа няма да стои.Наистина много се разочаровах. П.П. Ходете на южния плаж в Приморско.На същото ниво е и е по евтин.

27

Узунова

преди 5 години

Вчера бях на Перла.Свободната зона е дълга около 7 метра, забита до бетонния кей до камъните.

26

ДЯДКАТА

преди 5 години

До Бай иван: ТО ,НЕ Е ПАРОДИЯ , А ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ,ОТ КОЯТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ВСЯКАКВИ ПО ЦВЯТ ПРАВИТЕЛСТВА. КАКТО С ПРОДАЖБАТА И НОСЕНЕ НА ОРЪЖИЕ-ЗАКОННО ИЛИ НЕЗАКОННО.РЕШЕНИЕТО ЗА ПЛАЖОВЕТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО Е ,НЕЗАБАВНО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СЪЩИТЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ. НО ,ПОВТАРЯМ , НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА НАПРАВИ КРАЧКА НАЗАД /КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ /,ЗАЩОТО ДАЛАВЕРКАТА ПАДА .

25

Исках да кажа

преди 5 години

Кметът НЕ билПардон

24

Кметът е бил ...

преди 5 години

получил сигнали. Ми как да ги получи, като щом звъннах в кабинета му да се оплача и секретарката му разбра по какъв въпрос, веднага ме прати към областния управител в Бургас, защото от общината не отговаряли за плажа.

23

Нов концесионер

преди 5 години

А кой е новият концесионер на Перла? Божков, зет на Софиянски.

22

(-_-)

преди 5 години

Навсякъде има нарушения, защото начина и методиката са порочни. Всичките тия министерства и прочие са пълни с негодници, наглеци и шуро-баджанаци. Как може от такава сгaн да излезе нещо читаво?

21

Анонимен

преди 5 години

естествено,където има пари нарушения няма,то се подразбира от само себе си,,най-пропадналата държава в европа,те европейците сигурно се срамуват,че териториално сме в европа,аз също се срамувам от нашите политици,власт и институции,абе от цялата ни държава като структура,но най вече от политическите палячовци дето ни управляват,ще кажете ти си ги избра,не е вярно избора беше между трън и глог ,няма свестен щото няма да го допуснат сред тях дори и за гласуване,камо ли в управление

20

до 19

преди 5 години

Това е така но тука идва проблема че всеки иска той да не внася а само да получава, иначе ако туристическите обекти, всички внасят в една обща каса за издръжката на безплатен плаж , то на същите обекти печалбата ще им се вдигне повече отколкото тяхната такса която внасят.Но проблема е че трябва да са единни в това решение.Същото важи и примерно за селко стопанските производители, по този начин спокойно може да финансират ракети против градушка.Но понеже е в България и се търси българско решение

19

Бай иван

преди 5 години

Т'ва с концесиите е пълна пародия. Да вземат да ги махнат че всяка година едно и също. Косвените приходи ако няма концесия може да са повече.

18

Анонимен

преди 5 години

Които и да е собственика ,има сигнал за нарушение на закона измерването което не направено още ще покаже има ли нарушение или няма.Досега не имало сигнал не са правили измерване сега има сигнал и трябва да се направи измерване.Естествено любителите може да бързо да направят измерване приблизително с гугъл мап но държавата трябва да си направи с собствени геодезисти това измерване на място.Така че при тях е необходимо технологично време за това.

17

Анонимен

преди 5 години

Бе то хубаво да има платена и свободна зона, но не свободната да е наръгана в пущинака или да е на втора линия . Като по закон е 50 на 50 , е редно да се спазва. Тая министърка уплашена ми се види. Я Бойко да тури Симеонов за министър, че като се развърти с метъра ще удари чертата дето й е мястото.

16

Анонимен

преди 5 години

А,знаете ли кой е собственика на резиденция Перла ? А,сетете се ! най-хубавото място на морето -не случайно правешкия овчар си го открадна от Народа- преди беше къмпинг Перла -Ама сега на Кой е ?

15

KatoVzema1durvo

преди 5 години

Бях там скоро, няма къде да седнеш! Всичко е платено, мн смрад, чистят с 1 малко тракторче от време на време! Нямаше и много спасители! Отново здрави момчета се навъртат за респект!

14

Сравнение

преди 5 години

Във нормалните куроти в чужбина (където няма мутрокомунисти) всички плажове са безплатни. Хотелите са далеч от плажната ивица и по принцип нямат право да слагат шезлонги и чадъри на самия плаж (върху пясъка) защото пясъка е държавна собственост и е свободен да се ползва от всички. Ако има шезлонги те се поставят ЗАД плажната ивица или на площадка пред самия хотел. И обикновено също са безплатни дори и без да си гост във дадения хотел. Достатъчно е да си поръчаш едно питие на бара.

13

Варненец

преди 5 години

До ЖоЯвно потвърждавате онази фраза, че е правилна за софиянци. От Витоша по високо нема и от искаро по дълбоко нема. Вече сте смешни.

12

Анонимен

преди 5 години

Нещо не си наясно със законите на държавата си. Плажната ивица е собственост на варненци, бургазлии, софиянци, куртово-конаревци и всички други. И не е собственост на нито една фирма, вкл. концесионери.

11

Варненец

преди 5 години

До ЖоСтойте си тогава на Витоша и не питайте къде варненци си отпочиват.