26

Анонимен

преди 5 години

Да спиш на отключвани врати????

25

Анонимен

преди 5 години

че има ли някой да вземе сериозно тази история!

24

Анонимен

преди 5 години

А дружката на Пелов кога?

23

до 20

преди 5 години

Този коментар от типа *бот коментар* го пишеш винаги в тоа сайт когато или не ти изняся или си обиден от Коментара който всъщност обеснява за другите небългарски Общества живеещи в България от векове , явно на тебе ти е гадно че виждаш такава Информация а за самите хора от това Общество не ти е гадно аха само Иформацията те притеснява

22

Анонимен

преди 5 години

Ама тоя районния за какво носи пищов. Вади, гърми над главата му няколко пъти и го кара да легне по очи или стреля в краката му ако не слуша. Не ги ли обучават на тия неща бе. Та трябваше да идват 200 човека. А, вразумете се бе, елементарни неща.

21

Анонимен

преди 5 години

Избягалите затворници особено рецедивисти при залавянето им трябва да бъдат самоубити.От такива никаква полза, а само спокойствие за обществото.

20

Стоян Динков

преди 5 години

До Ром от ЗатвораВсички сте едни и същи!!!!

19

Ф.С.В.

преди 5 години

И такива са на лек режим в завод за мляко с уговорка да бачкат за биснесмен без пари -- КОРУПЦИЯ !!! Този рецидивист е готов на всичко за да краде изнасилва и убива - И това е човек работещ на лек режим !! Няма Държава !! Няма МВР !!

18

,.,.,.

преди 5 години

На избягали затворници да се анулира срока на излежаната присъда до момента на бягството, и след като ги хванат да започва на ново изтърпяване цялото наказание.Да се добави и още една година за бягството.

17

Анонимен

преди 5 години

добре че не е всел за заложник и районният ..че тогава не знам

16

Анонимен

преди 5 години

полицаят поискал подкрепление и пуснал затворника...е тея патлаци за кво ви ги дават бе

15

Ром от Затвора

преди 5 години

Побългарениет ром пардон чакайте да не се объркаме сега , тоест затворника Борис Иванов в случая е българизиран Ром от ромското Общество у нас наречено Дасикане Рома тоест българеещи се роми , за повече инфо обрнете се към някой техен представител примерно от партия ЕВРОРОМА

14

Оруел

преди 5 години

200 полицаи и барети, както и следови кучета участваха в акцията??? За обикновен престъпник, ами ако е обучен терорист кво праим??? Пращаме цялата армия?

13

Анонимен

преди 5 години

Ромът Борис Иванов , като носи български имена не означава че трябва да е българин , ще се наложи май да се пренапише в оригиналния и вид История на България

12

Анонимен

преди 5 години

Тази баба с мюсюлманско име не е за жалене. Тя е също криминален случай, но прикривана от МВР.

11

Да

преди 5 години

И какво става с цецка и оня нейният *** зам. министър?

10

Анонимен

преди 5 години

Вчера написаха името на бабата, която е съдействала на МВР. Днес даже сложиха и снимка на друга жена, която се е обадила.За какво говорят, че името на лицето ще бъде запазено в тайна?Сега тоя ако има съмишленици навън като нищо ще ги пречукат двете жени.Ей за това - никаква помощ на МВР!

9

Шменти капели

преди 5 години

Не се е опитал да вземе за заложник жена, а се е опитал да вземе заложница! Променяте езика ни по *** начин, за да затъпее народа ни по лесно, и България да не може да се оправи. А разни политици по лесно и необезпокоявани да продават род и родина на чужди интереси.

8

Анонимен

преди 5 години

Когато ви управлява бандит , какво правосъдие търсите ,овци !!?

7

annybody

преди 5 години

Ти си спиш, а някой ти влиза в стаята и те обира, заплашва или насилва.В Северозападна България *** си го правят рутинно - няма значение дали си вътре или си в градинката отпред.Много важно, не е важно и че от всичките тия 200 души - ако поне един сложат като охрана по селата, едва ли родните ни места щяха да се обезлюдяват с толкова главоломна скорост.