41

Анонимен

преди 5 години

Таз година 15, догодина 30.Половината от цената на бензина е ДДС и АКЦИЗ, определен от държавата.Така че Боко е доволен от високата цена - повече приходи за бюджета, повече и за крадене.

40

Анонимен

преди 5 години

Еми за мен е много това са джобните на детето ми и ако не му ги дам един ден детето ми може да стане джендер

39

Анонимен

преди 5 години

Е тези петнадесет лева повече ще ни спрат да не почиваме или ще ни лишат от една семеина закуска това е огромен проблем това лято 2018

38

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ходи на море на Мутроморието?! Пресмятайте София - Гърция, някъде по-наблизо.

37

man

преди 5 години

До Анонимен 37Не може заради електричките на целия матрял да му се вдига ел енергията. По-качествения мат'рял живее на къща и има соларен покрив с акумулатори, та му дреме общо взето.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Да така е, но когато ел. автомобилите станат масови цената на ел енергията ще е като на горивата а има и ред във фактурите за акциз, ще има и задължение на мит'ряла към обществото и обществото към мит'ряла и.т.н

35

Анонимен

преди 5 години

Със електрическа кола до морето ми излиза 35 лева общо отиване и връщане. Това включва и размотаване по черноморието още едни 100-150км.

34

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че няма връзка между цената на горивата и заплатите. Заплатите са локални за страната - цената на горивата е международна - всички плащат еднакво. Не е работа на правителството да преговаря с вашия шеф, за да имате по-висока заплата. Границите са свободни - има работа и в чужбина и в София... ако някой седи на 500лв заплата си е негов проблем... Бойко Борисов няма да дойде да го потупа по рамото за това

33

Max

преди 5 години

до 35 АнонименКолега аз живея в Холандия и минималната заплата не е ?2000 както си написал а е ?1600(нето) а пенсиите започват от около ?800 зависи как си се осигурявал.Тези приказки, които си ги чул от бабичките пред блока за Холандия не са много верни.

32

Анонимен

преди 5 години

В първото селце след границата за Скопие зареждам на 1.60 лв. резервоара до капа4ката. Цените на горивата ги сравнават с вашите но защо не сравнят заплатите. Защо не пишаТ какви са заплатите и пенсиите в Холандия. НАИ НИСКАТА ЗАПЛАТА В ХОЛАНДИЯ Е 2000 ЕВРО А НАИ НИСКАТА ПЕНСИЯ 1500 ЕВРО. СПОРЕД НАШИТЕ И ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ ПРИ ВАС ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА НЕ ТРЯБВА ДА СА ПОВЕ4Е ОТ 80 СТОТИНКИ.

31

Кат ви е...

преди 5 години

....скъпо - не карайте. Мрънкалници. Нали сте граждани:))) да ва..... в европейците

30

Анонимен

преди 5 години

До ДимитърИнтересно, навсякъде дизелът е по-евтин от бензина и то осезаемо. Само тук е по-скъп.в страната на Лукойл е така. Да живее братска Русия!

29

Су 34

преди 5 години

До От АтинаГледай си фалиралата държава, дето нямате пари за хляб и Турция ви прави за смях пред целия свят като ви сваля флага на островите и забива турския там!

28

Анонимен

преди 5 години

А скочили горивата,Баце вика дефлация от 10 години,как са скочили?

27

Учуден

преди 5 години

Бааа го,с Урал 375 ли пътуваме към морето с тези 7л/км!?

26

Анонимен

преди 5 години

Е, ходето тогава в Гърция като ви е евтин бензина. Там дизела е 3 - 3.20 лева за литър.

25

Койчо

преди 5 години

Кат ви е скъпо в Бг отивайте в Гърция. Там горивата са още поевтини:))

24

Боли ма...

преди 5 години

..сайдера. Мойта кола по книжка я дават да гори по 3,6 л бИнзин А86 тъй чи и 5 лв да стани литъря слабу мъ вълнува. Кви са тез 7л среден разход? Вярвайте на производителите на коли!!!

23

пацо

преди 5 години

Боли ме шпека, като гледам и другите не им дреме, пълно е с коли, задръствания, кво ги храните бензинджиите, комунизЪма свърши отдавна сега търсенето определя цената, и аз вдигнах цените на мойте продукти като има търсене що да не взимам повече, да не съм социалното министерство....

22

Анонимен

преди 5 години

Абе какви са тия сметки - 15 лева, 10 лева повече, дрън-дрън. Разхода на автомобила си зависи от номера на обувката на водача.А колко лева оставя нашенеца по кръчми по време на почивката си, там да не смятаме...