51

Боко

преди 5 години

До като Цв Цв е министър на МВР в сянка ще става още и още по зле. И за народа и за полицаите.

50

От военен полицай не

преди 5 години

Кой каза че го е търсил? МВР търси престъпниците обявени за издирване само на хартия. Ако не се е обадил някой полицията си няма хабер как и къде да ги търси. Професионален смях.

49

мотивацията+мотивна

преди 5 години

Петре, да не ти разпраам тоя минисър ако свирне на хилядите полицаи да грабнат оръжието и под строй да минат по главната на банкя-знаеш ли ка ще се мотивират да се поодбиаят на оня адрес, а?

48

ти си номер едно

преди 5 години

Ако тиквата реши да сложи на твоето място учителка по пеене ,тя ще се справи по добре.По *** човек не е имало досега в това министерство.

47

"Голям успех&qu

преди 5 години

че за два дни заловили по-случайност един избягал затворник,иначе щеше да бъде още по-ГОЛЯМ РЕЗИЛ,след случаят Пелов?!?!?!Синдикалният "лидер" Иван Борисов Павлов нали е точно от там,от с.Александрово,той участвал ли е в издирването на затворника,или в този момент е протестирал пред Министерството за по-висока заплата,която да получава ведно с пенсията си?!?!?!Нищо лично,само питам за един приятел?!?

46

Анонимен

преди 5 години

ЧЕТЯЙКИ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИИ ВИЖДАМЕ НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА- СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ПОЛИЦИЯ , А ДО СКОРО БЕШЕ ПОЛИЦЕЙЩИНА- МНОГО Е ОПАСНО ЛИДЕРИ В КЛИМАКТЕРИУМ ДА СЕ ВЗЕМАТ НА СЕРИОЗНО.

45

Анонимен

преди 5 години

спре ли полицията да бие, спират да я уважават, къде не бие, САЩ, Русия, Гърция, Турция или може би Германия и Франция....почне ли тази структура да се обяснява за щяло и нещяло на *** и пульо, изтървана работа, файда йок казано на чист български :), айде плюйте сега...

44

гого

преди 5 години

до 47пак ти казвам като искаш парите на полицай стани такъв, а не давай акъл как и колко. Аз дали съм полицай може да разбереш по друг начин но не е това целта. Правиш се на актуален с изтъркани лесно смилаеми клишета.

43

Да

преди 5 години

Реформа яка в МВР, ама кой ше я направи. Като грузинския президент.

42

Анонимен

преди 5 години

МВР не работи и няма подръжка от народа. МВР плаче за спешна реформа, пълен репотбор на всички полиции гранична, РПУ та и пр. ново психо, обща култура, физически качества, мотивация за работа, пригодност медицинска, професионален опит и качества за работа в МВР. МВР отчита един заловен затворник за голям успех до там я докараха и то вдигнати на крак спец отряда, жандармерия, хеликоптери, дронове и една бабичка да им каже. Смешно и жалко.

41

гражданин

преди 5 години

Много ми е интересни изявленията на МВР Радев че благодарение на разпорежданията на професионалното ръководство участвалите в операцията са успели след три денонощия от бягствжото затворника е задържан азащо вече четвърти месец не е задържан съкилийника на Пелов .

40

До 39 гого

преди 5 години

Знам много добре как си станал полицай. С връзките на вуйчо ти. Сега си се снишил повече от тревата, за да не ти се скара началника и да не би да те накажат,но даваш квалификации на нормалните хора. Мечтата на всеки селянин. Да се добере до полицията и да се пенсионира там. Като не ти стига заплатата се махни. Не реви само, че си нямал пари. Полицаите взимат добри заплати, но искат и заеми по 100 000 лева, без да мислят как да ги връщат.

39

Анонимен

преди 5 години

Ха, дай сега само да ги хвалим, защото галените дечица на държавата иначе се обиждали.

38

Анонимен

преди 5 години

След като работят усърдно, защо има толкова престъпления , нарушения и корупция в държавата? Изобщо не е усърдно ...По скоро Безцелно.

37

Анонимен

преди 5 години

МВР е огромна, тромава, неработеща структура. Усвояват се едни огромни суми пари и потъват в бездънна яма! Няма некорумпиран полицай! От и до! За какво ни е подобно нещо! Там трябва да се уволнят всички и да се почне набор на персонал според реални потребности с ясни критерии! Трябва да се явят на конкурс за всяка длъжност! Както за всяка друга длъжност! Разберете, в България всичко е частно, ние трябва да изискваме качество за услугите на МВР!

36

Иванов

преди 5 години

Какво искате от министъра? Дори да е човек от професията , сега е политическа фигура. Ако има виновни това са полицейските началници. Това са хората които по определение са: обучени, квалифицирани, длъжни да организират, могат да организират, ръководят и КОНТРОЛИРАТ полицейската работа!! И правят ли го правилно всичко това? НЕ! Ако за нещо е виновен, е че не е уволнил некадърните.

35

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ КЪРТИ НЕ СМЕ ИМАЛИ ПО ГОЛЯМА СМЕШКА ЗА ВЪТРЕШЕН МНИСТЪР,САМО КАТО ГО ВИДЯ И МИ СТАВА СМЕШНО.

34

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Критиките към работата на полицията в последните дни, след поредното бягство на затворник, демотивират служителите, които иначе работят усърдно". Най-вече скрити в храстите или подремвайки сладко на сянка. Е, има и такива, които работят, но за мафията, а не за народа.

33

гого

преди 5 години

стига с тези привилегии, станете полицаи и на вас ще дават, ама не ви стиска, страхливци. И не са привилегии а компенсации .

32

Анонимен

преди 5 години

За всеки стана ясно, че Цвък изфабрикува това бягство, за да защити плебея си. Толкова скалъпена сценка, от учебника на Ергоган! МВР даже и по сценарии не можа да залови беглеца, та се наложи някаква лелка да се включва и да извика пантерите!