26

Сс

преди 6 години

Исляма е диагноза....50408

25

не са християни

преди 6 години

Язидите са кюрдска етно-религиозна група.Религията им е Язидизъм-свързана с древните месопотамски религии и комбинира аспекти от зороастризма,исляма, християнството и юдаизма.Язидите,които сключват брак с други етноси,автоматично се считат за приели религията на партньора си и следователно им е забранено да се наричат Язиди.Язидите са монотеисти,вярвайки,че Бог е създателят на света, като го е поставил под закрилата на седем свещени създания или ангели,чиито вожд е Малак Тавус,ангелът-паун.

24

Анонимен

преди 6 години

В Християнството особено в православието за да си вярващ трябва да си грамотен за да може да четеш писанието. В исляма това не е задължително, там се учи корана на изуст и само грамотните араби занаят какво пише наистина. Останалите народи изповядващи ислям наизустяват нещо си и въобще не са наясно за какво става въпрос. Разчитат свещеника да им каже, каквото им каже това. За това след реформацията Европа се ограмотява и развива и днес е цивилизация, а исляма диващина.

23

до Уфцете тука

преди 6 години

Дойче веле е голяма работа , тука само крадът техните Текстове и ги постват в Днес.бг и отдолу вече се почва река от коментари щото Уфцете не се интересуват от къде е копиран Текста може и от Пакистан да .....хаха

22

Анонимен

преди 6 години

В Православното Християнство и исляма ,татуирането, татуировките и пиърсингът са забранени и недопустими! Доказано е,че само пропаднали хора имат татуировки и пиърсинг по телата си!

21

Анонимен

преди 6 години

В Православното Християнство и изляма ,татуирането, татуировките и пиърсингът са забранени и недопустими! Доказано е,че пропаднали хора имат татуировки и пиърсинг по телата си!

20

Кифладжията

преди 6 години

Днес са изборите в турция и очакваме още 200 999 999 999,99 статии за исляма, ердоган и саудитска арабия. А да, и за дубайската торта, която струвала нинам си колко милиона, направена от някаква европейска скочобра, влюбена в невероятната арабска култура и разни други *** работи.

19

annybody

преди 6 години

Драма, значи - така си е.Спокойно могат да подадат жалби за убежище не само в Австралия, но и за центъра на Брюксел.С какво сме им виновни ние и децата ни, че от Брюксел да ни ги тръшнат на главата?

18

Анонимен

преди 6 години

Америка не подпомогна И.Д., но продаде оръжие за милиарди на Катар. Как стана това ? Америка купи нефт от Катар и поиска парите си обратно като даде на Катар оръжие за милиарди. Защо им трябвяше на Катар толкова много американско оръжие ? Страна която наброява не повече от 1 милион души заедно с чуждестраните сислуги ,няма и войска а купува оръжие за милиарди. Товаоръжие отиде в ръцете на ИД.Основната цел беше да се превземе Европа от мюсюлмани чрез приселничество . ИД им свърши добра работата

17

малко яснота

преди 6 години

Асад е от богатаото общество на сирийските шиисти. Наследи власта от баща си. Иран също са шиисти. Шиисти и суни винаги са били в религиозна вражда. При управлението на Асад враждата се превърна в гражданска война. Асад започна да избива сунистите в Сирия. Америка не обича Асад защото зад него стои шиистка Иран.И.Д. беше създадена от европейски ислямисти с финансите от сунистките държави Катар, С.А и Турция.Целта беше да заграбят нефта и с терор да населят Европа с араби.Постигнаха си целта

16

Анонимен

преди 6 години

Язидите не са християни. Те са езичници.

15

ИСТИНАТА

преди 6 години

Това е ислямя!!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Г.нусните американци унищожиха цветущи държави като Ирак,Либия и се опитаха да направят номера и със Сирия но не мина.Ще внасят "демокрация" при положение че са най-полицейската и не-демократична измислена т.ъ.п.а "нация" на планетата.Толкова са пр,,,ости че и сами не го осъзнават!!!Нищо!Идва и тяхния край!!!Такова сгромолясване ги чака че ще се чудят на коя планета са!!!

13

реалист

преди 6 години

Всичко това се корени в Корана. ИД изпълняват дословно тази демонична книга.

12

да,да

преди 6 години

Само "Дойче веле" ги може тия работи. За статията де става въпрос.

11

а съдиите ?

преди 6 години

до14: еми не съвсем.. не е само в този свят и не са само те виновни !!!кой спонсорира ИД ?? турция, сащ !??! така ще се отслаби европа ..не забравяй че преди там е било културата !!! европа ги превземат първо. тъй че да не ставаме съдници

10

християнин

преди 6 години

Винаги съм го казвал-ислямския свят е изродски свят.Вината е в исляма.Тази религия унищожава човешкото в човека.

9

Анонимен

преди 6 години

До РамбоРамбо язидите не са и мюсюлмани. Те са кюрдско малцинство християни. Араби християни има в Сирия, Египет, Ливан и Израел. В Израел има мюсюлмани Друзи които са против джихада и исляма. Те служат и във войската на Израел, Кюрдете в Турция и Ирак не открито, но винаги са били подпомагани от Америка и Израел. И.Д. са терористична групировка подпомагана от турските сунисти и саудитските сунисти. Целта им беше да вземат нефта от държавите на Ирак и Сирия и да го продават на Турция.

8

Анонимен

преди 6 години

Откъде *** като тази и роднините им имат по 10К USD? И въобще как така ще напусне ирак и ще си отиде където поиска?

7

Анонимен

преди 6 години

MENE NE ME INTERESUVAT DRUGOVERZITE.DA SI SE IZBIVAT,NO DA STOYAT PO-DALECE OT BALGARIA.