45

Бегемот

преди 5 години

Да променят Наредбата за командировки в чужбина и да се свършва! Никакви бизнес класи! Да променят и дневните, щото в Норвегия и Швейцария, примерно, 35 евро на ден си е чисто разточителство! Министри и депутати да почнат да си плащат като ходят в командировка! И септември ще стане май! :)

44

Бг.реалност

преди 5 години

Ама разбира се.Що да не пътуват хората.,,бедна"българия е мит,илюзия насаждана от всяко едно правителство в главите на данъкоплатците.Нали има кой да плаща.А и овчедушието на народа спрямо управляващите доказани престъпници(Без значение от партия) от 90год.насам си има цена.Когато те интересуват проблемите на ба'а милко,дриско и гери-*** повече,отколкото кой и как точно те управлява,тогава ще си носиш и последствията.

43

СУДЖУЦИ

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ ВСЕ ТАКИВА ГИ СЪБИРА ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА, КАКТО САМ ПРИЗНА ЕДИН ПЪТ.АКО ОТ ГЕРБ НЕ КРАДЯХА ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЦВЕТУЩА СТРАНА.

42

Техноимпекс

преди 5 години

По долни *** от комунистическите са краставите,комунистически изрезки.

41

Ауууууууу

преди 5 години

Кан Круме, много си неграмотен. Български не можеш да пишеш, тръгнал акъл да дава.

40

Кан крум

преди 5 години

Ми скво да пътуват може би с балони каква държава сме щом неможем да си позволим два билета били първа класа ми вижте разликата между първа и втора класа друго билет закупен в последният момен е без никакви отстипки престанете да се дъфчите за глупости и то срещо пари жалки сте това вашто е бонъклък дерижран от вън чрез български те си *** от бкп некадърницитеи и подобните им

39

Анонимен

преди 5 години

"Проблема бил в две пътувания за няколко хиляди долара."Разбира се, че са проблем! Част от същите проблеми, които си описал!Всички са наясно с диагнозата. Заболяването е смъртоносно. Лечението също е известно! Търси се екип от хирурзи - спешно, защото без адекватно лечение изходът ще е летален. За нацията и държавата!

38

ХОХОХХООО

преди 5 години

НЕ РАЗБРАХ--СОЦИАЛЕН МИНИТСЪР ИЛИ СЕКСУАЛЕН МИНИСТЪР--НА БОРИСОВ ХАРЕМА СЕ Е РАЗПИЩОЛИЛ..СУЛТАНЕ,ВЗЕМИ МЕРКИ ДРУГАРЮ...

37

Активист на БКП

преди 5 години

До ***, по-***,комунистДа ,200 лева !!! Моята е 930...

36

тъп, по-тъп,комунист

преди 5 години

КТБ не е проблем,открднатите милиарди от БКП и раздаденинте червени куфарчета не са проблем, откраднатият от БКП пенсионен фонд не е проблем (затова сега пенсиите са 200 лв), да сте чули някой да е осъден за виденовата зима, и това явно не е проблем.Проблема бил в две пътувания за няколко хиляди долара.Крадат ви милиарди и десетки милиарди долари, но си траете, взимат ви всички спестявания и ви обират до шушка и не казвате "гък", но когато партията (БКП) ви извика на барикадата веднага скачате

35

Анонимен

преди 5 години

Липсата на справедливост, на социална чувствителност, липсата на мисъл за общественото благосъстояние, мачкането на слабите и прекомерната подкрепа на силните - това са нещата, които ВЕЧЕ затриват България и българския народ!

34

До 34

преди 5 години

Държава не се оправя със сваляне на заплати на когото и да било....Ама президентският намесник Слави Трифонов има достатъчно ефирно време да внуши на хора без собствено мнение идеите си.

33

До 34

преди 5 години

Ти си болен мозък....Стига с тези сеирджийски писаници. И на 5 лв да е депутатската заплата няма да се оправи България. Слави Ви е промил мозъците. Бюджета на Народното събрание е 50 млн на година. Всички са се хванали в тях....За пример ... ние нямаме армия ... но бюджета е 1.3 млрд .......Защи никой не коментира.

32

Недоволен

преди 5 години

Мразя властта. Обаче това е смешно....Чували ли стя бяла държава в света да се занимава с такива глупости....Та това са първите на държавата. ...Дали в щатите да речем в Ню Йорк таймс биха писали, че финансовия министър не трябвало да пътува в първа класа....Гадно племе сме. Ама и затова сме последни. Последни сме по манталитет и мислене.

31

Fck

преди 5 години

Добре бе тва е един човек.. а другите 249 дето се возат в бизнес класи полети и същите такива бизнес класи бмв и мерцедес. :)) Няма да има пари за Българите докато един депутат взима 2 бона заплата и под масата още кой знае колко хиледарки и яде кюфтета по 30 стотинки в стола на Парламента. За мен Депутатите трябва да взимат минимална работна заплата и да се возят с градския транспорт. Нали са народни представители? Е*ем ти народните представители!!!!

30

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

А ЗА ПЕНСИИ НЯМА!!!! НЯМА ЩОТ ГИ ХАРЧАТ !!!

29

срам и позор

преди 5 години

Само корекциите по тялото на Султанка струват колкото десет инвалидни колички и лични асистенти на инвалиди.....

28

Pamir

преди 5 години

Zavista i prostotijata shte zatrijat Bulgaria.

27

Активист на БКП

преди 5 години

Ама естествено ,че ще пътува в бизнес класа !!! Герберските парвенюта нали трябва да избият комплекса от волската кола на дядо...

26

Анонимен

преди 5 години

Ама нали Лилето ви каза:Като няма хляб,яжте пасти!