91

Анонимен

преди 5 години

Ми че как няма да бяга такъм момък, требе му булка у килията!

90

Анонимен

преди 5 години

Ако беше стигнал до софия, 100 про, някой случаен щеше да му помогне на него, не на полицията :)

89

Марио Фильов

преди 5 години

Браво на момчетата от службите!!! И после когато стане дума за условията им на работа и основателните им искания, елементарни при това, сетете се, че вие се страхувахте за живота си по домовете, а момчетата обикаляха села и царевичаци и пущинаци.. за да го хванат, за да спят спокойно възрастните хора из тези села!!! Защото ТОВА ИМ Е РАБОТАТА, И СИ Я ВЪРШАТ МОМЧЕТАТА!!! А вие управници, сте ***!!

88

Анонимен

преди 5 години

Оня ден съобщиха за мъж с джип който блъснал дете на пешеходна пътека ДОКАТО ТО ОТИВА НА УЧИ06ЛИЩЕ .За това престъпление тъй като се признал за виновен му дали 5 години присъда. Само че като се запише да работи присъдата се намаля и ще излезе след 2-3 години . Както Мамалев иронично в предаването НЛО казваше преоблечен като полицай "ХваллЪ на такива правораздавателни органи"!

87

Анонимен

преди 5 години

ЗАТВОРИТЕ НИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В КУРОРТ!!ДАВАТ ТИ 15 ГОДИНИ ЗАТВОР И СЛЕД 5 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТЕ ПУСКА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ДА СИ НАВЪН НА РАБОТА А СЕ ВРЪЩАШ САМО ДА СПИШ В ЗАТВОРА АКО ИЗОБЩО СЕ ВРЪЩАТ!!!НЕВЕРОЯТНА ПРЕСТЪПНОСТ Е ЦЯЛАТА СИСТЕМА!!ЩОМ СИ В ЗАТВОРА ЗНАЧИ СИ В ЗАТВОРА!ТОЯ ГО ПУСНАЛИ ВСЕКИ ДЕН ДА СИ ХОДИ НА РАБОТА КАТО , ЧЕ НЕ Е ЗАТВОРНИК!!!ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

86

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се въведе закон,според който хванат беглец от затвора се отстрелва на място. Като ТВ шоу в роман на еди кой си.Гарантирам ви,много ще си помислят преди да бягат.

85

Боби

преди 5 години

Много затворници бягат, лампичката отдавна свети на червено. Някой взема подкупи и ги пуска.

84

нещо мътно има-2

преди 5 години

Избягалият беглес е багал обувайки двата си крака в единия крачол докато другия се е веел, Така избягаклият беглец е бягал като на един крак, с което се е маскирал като еднокрак, въпреки че е имал два здрави крака.Но острото око на лелята която е изеаснала в община където мъжете по този начин са елиминирали желанията си да се чешат на едно срамно място- тя е разкрила избягаклия беглец бягащ на един крак. Браво на лелята и дълбоко ашколсум!

83

Анонимен

преди 5 години

Започвам да си мисля, че предвид ситуацията, да не падне правителството и да се изфукат малко, са платили на някой затворник да избяга и са се уговорили да го хванат после..Платена реклама дето се вика..

82

Анонимен

преди 5 години

След тази голяма полицейска операция министърът остава . Обаче ако не беше бабчето да им каже още щяха да " пасат" гората. Сега пожизнена охрана на бабчето.

81

Анонимен

преди 5 години

1,30 часа посред нощ са го разпознали и точно са знаели,че е бил абсолютно същия затворник и никой друг?! Какви са тия хора с котешки очи и с нюх на немски овчарки,бааа ...м му!Добре все пак,че не е самоубит!

80

до Авторката

преди 5 години

Хаха ..............как си махат нехаресваните комнетари под крадените им Текстове тука

79

нещо мътно има

преди 5 години

Избягалият беглец е заловен когато е ходел трети ден приклекнал за да скрие данни за ръста си

78

Муууууууу

преди 5 години

А с другия какво стана??? С ортака на Пелов? Него търсите ли го или вече като братя Избегалеви стана работа? Некадърни долни мързеливци! Милиционери.

77

Анонимен

преди 5 години

Тия по Ловешко все с Български имена бе. То в ко4инката маи не остана народ с Български имена. На тая Гюлза Мехмедова що не и написахте и егенето улицата и номера на къщатата по лесно да и видят сметката приятелите на беглеца. Така ли гарантират анонимноста на свидетелите с коят ви успиват от мивирето.

76

:):)

преди 5 години

и министър Радев ако може да обясни за какво побърка Варна два дни с КПП та и блокаж на теанспорта в града....смешни. Добре че бабата туркиня показа на всички нас какво е да имаш граждански дълг и кураж.

75

Анонимен

преди 5 години

Нямаше време да си пусне брада и да си купи шапка... ако беше издържал още 3-4 дена нямаше да могат да го разпознаят.

74

Любопитен

преди 5 години

Колко струва цялата операция на данъкоплатците?

73

Винету и затворника

преди 5 години

човеко е избега за да си купи от онова село книгата за Винетутьо, която в чест на световното била пусната на дискаунт

72

ефективносттаааа

преди 5 години

Нещо има Ъ Ъ Ъ в таа работа. човекъ избягъл е обявен и ф талафифите че е най-импортантния бегач на Държавата в дисциплината Крос контри раннинг и наместо да га пратът на межнародни съзаниъ, е на сфитевното по футбол, га на Меси не му се бега-да га пущът на Боре да побега разираш мъ вместе цузамен унд тугедъ с ченгите, та да си он докара топката по къде така близко до гол линият, да га вардът и га Леон дофтасъ да га пущът да шути. ние сме ОК, Меси вкарал-Меси невкарал- ние нашето алл доне