24

Анонимен

преди 5 години

...."Mигрантите задължително ще се настаняват в мигрантски центрове извън ЕС"? Звучи добре,но как може да стане на практика?Например за емигрантите от Афганистан:значи ли,че ЕС ще създава емигрантски центрове в самия Афганистан?...__Саудитска Арабия е най-подходяща за мигрантски центрове за бежанците от Близкия ,средния и по-далечен изток.Да похарчат малко петродолари за събратята си, а не за безсмислени увеселителни глупости,камили,лимузини,хотели и да превръщат държавата само в Дисниленд.

23

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте,ОБАЧЕ,че лицето Бойко Борисов,е НАШЕ ЧИСТОКРЪВНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ и че никой друг не може да го промени,освен ние,самите,НО ТОВА ЗНАЧИ,НИЕ САМИТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИМ.А по повечето коментари се вижда,че това не става!Не Бойко е причината,а той е нашето следствие,следствието от това,което сме ние!!Не променим ли себе си,не се ли обединим,като народ,около едни общи действия,а само седим страхливо и чакаме друг да ни "оправи","бойко и бойковщината" ще бъдат вечни!!Всичко зависи от нас!!

22

Анонимен

преди 5 години

Като се има предвид "твърдата" позиция на генетичния лъжец ,играч и слуга на господари,БъБъ,"позицията" му да не стане,като в операта "Севилския бръснар",Фигаро тук -Фигаро там?!Тук говори едно,а там плещи и най-важното,върши друго!И винаги е прав,само дето другите не го разбират,какво точно е искал да каже!Имайки предвид досегашната му поврътливост и че в присъствието на Шмеркелица се държи хипнотизирано,като врабче пред змия,не очаквайте нищо друго,освен поредния слугински акт!

21

НИЩО ПОВЕЧЕ

преди 5 години

БАЙ БОЙКО ОТ БАНКЯ ЩЕ ЦЕЛУНЕ НЕЧИЙ ДИ.НИК И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, КАКТО С ЮЖЕН ПОТОК, ЩЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА "НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ"

20

ква позиция,бе!?

преди 5 години

Че тя винаги е една и съща-надyпeни едновременно във всички посоки!

19

Активист на БКП

преди 5 години

Как каква !!! Каквато наредят от ,, Козяк, !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Bejenci da otivat v strani,koito sa im razrushili rodnia dom...

17

tin

преди 5 години

Каква позиция има България-ХЕ, кога е имала изобщо позицция-даже глас няма. Ужас

16

Анонимен

преди 5 години

Италия заплаши да конфискува два кораба на германска неправителствена организация, които спасяват мигранти в Средиземно море. Рим посочи като причина за решението си нередности в техния правен статут. Двата плавателни съда са собственост на германската неправителствена организация Лайфлайн. Единият от тях е блокиран с над 200 мигранти в Средиземно море. Италианските власти предупредиха, че плавателните съдове ще бъдат конфискувани и насочени към италиански пристанища, за да започне щателно разследване за техния статут. Рим е категоричен, че корабите плават нелегално под холандски флаг.

15

Анонимен

преди 5 години

До Тара.Съд за всички предатели,и предишни и сегашни-НЕ МОЖЕ ЛИ?С какво добро,да запомним и предишната политическа проституция?

14

Стар набор

преди 5 години

България да се присъедини към ВИШЕГРАД, СЕГА !!!

13

Исландия

преди 5 години

има 300 хиляди жители, ама съществува като държава. Населението на Япония също намалява, но Япония е категорична против приемане на бежанци. България и 5 нилиона да остане, няма да има проблем, важното е да се инвестира във високотехнологични производства, в ИТ сектора, а не да сме евтина работна ръка на чужди концерни за масово произодство. Преди всичко трябва да има много добро образование, както по мое време преди 40 години.

12

Тара

преди 5 години

Съд за националните предатели - сегашното правителство на България. Какво повече да се случи, че да се разбере неговата БЕЗПОМОЩНОСТ?!

11

Анонимен

преди 5 години

Макарона иска да санкционира страните които не приемат африканци !Новината е прясна !

10

Анонимен

преди 5 години

Немските вестници пишат, че за България са определени 50000.ако не разчисти мигрантите от Германия, на Меркел коалиционния партньор от Бавария си взема шапката и си тръгва, а старата щайга отпада от играта.И на изборите резултатът на Алтернатива за Германия ще е впечатляващ.ТАКА ЧЕ ЗАПОВЕДТА КЪМ БОКО ЩЕ Е СТРОГА И НЕТЪРПЯЩА ВЪЗРАЖЕНИЯ И ЯЛОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.

9

Анонимен

преди 5 години

ЗА ГОСПОДАРЯ - ПОМОЩ ОТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРО, ЗА СЛУГИНЯТА -"СТАБИЛНОСТ" ЗА 80 ЕВРО...Европейският съюз гласува нова помощ за"бедна" Гърция от над 270 милиарда евро!270 милиарда евро за "бедните" гърци, на които половин милион български "богати" майки и бабислугуват за парчето хляб!!! В същото време свършват дните на председателя на ЕС , "богата" и "стабилна" България , където майките взимат геноцидни пенсии от по 80 евро...Където властта се грижи не за своите поданици, а за някакви си имагинерни Западни Балкани.

8

Анонимен

преди 5 години

"Една от дъщерите ми, която учи в така нареченото НУТИ / Национално Училище по Танцово Изкуство/,трябваше да участва със съучениците си в танцова програма пред европейските дембели. Защо го споделям ли - защото затворили нашите деца цял ден в НДК"двореца", да репетират, след което показали на европейските ни "гости" красотата на българските танци и към 23.00 часа, ние отидохме да си приберем детето - скапано от умора и обезводнено. Защо го споделям ли!? Защото вечерята на всеки един от тези наши"гости" струвала по 600 лева /или евро - все едно/, а на нашите деца не осигурили дори по едно шише

7

Анонимен

преди 5 години

Позиция?хахахахаххахах.Дебел.ата слу.га е мъж само на приказки.....и то само за.пред бавноразвива.щите.....

6

Анонимен

преди 5 години

На друго място прочетох, че ще предложат на Албания като държава извън ЕС да стане мигрантски център, срещу много пари естествено.

5

Отличникът

преди 5 години

Боеко ще се набълбука с няколко десетки хиляди още преди да са му свирнали господарите. Разбира се, за наша сметка ще е. Но малоомниците, гласували за него напълно го заслужават.