26

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен дивак.напъха жените в Бурки.отрече че е извършван геноцид над арменците и над кюрдите.нахлу в Кипър, където има гърцинахлу с танкове в Сиря без мандат на ООН.абсолютен дивак.

25

Анонимен

преди 5 години

Когато станах министър предеседател на европейските срещи на върах каззваха "в Турция изрършват тиха революция. А днес даже не ни канят" И кой е виновен за това? когато бе Тансу Чилер на власт всички сочеха за пример Турция. когато Дойде Ердоган престанаха да канят турция.

24

3те лица

преди 5 години

Луд,по-луд,най-луд.

23

али

преди 5 години

Президен на Турция ще е Ердоган. На западните държави да не им харесва, но Турския народ го харесва и ще го изберат....(и човек си задава въпроса защо ЕС лидерите и САЩ не го харесват)

22

Devam

преди 5 години

До nekojима 10 милиона християни и в Турция колкото има 4 милиона мюсюлмани в България, ***

21

Амуджа

преди 5 години

''Болният човек'' на Европа се изправи на крака благодарение на Ердоан.Това явно не се нрави на западните политически елити,които са свикнали да гледат на Турция като на един голям пазар,който вечно ще бъде залъгван с европейската интеграция.Иншалах утре турският народ да прояви своята мъдрост и да избере по-доброто за себе си.

20

ШахинВарКючюкСики

преди 5 години

Цяла Анатолия е в душевните граници на свободен Кюрдистан!!!ПКК - победа!!!Кюрдистан над всичко!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Турска християнска телевизия: Sat7 TürkСпътник : Turksat 4AЧестота: 11824Поляризация : ВертикалнаSembol Rate: 8000Fec : 3/4Обхват: Турция, Близък Изток, ЕвропаКодиране: Свободен КаналКачество: SDЕзик : ТурскиТематика: Религия

18

Анонимен

преди 5 години

По телевизията на Гюлен Саманйолу Тв (Тв Млечен Път) пък централните новини започваха с това, че Ердоган не ходел на джамия.Даже на пресконференция журналистка от медията го попита дали ходи. Той отговори:"Първо мисля, че трябва да смените работното си място. Средата в която работите не е нормална. Аз съм Политик и това дали ходя на джамия или не си е моя работа. Има много по важни неща от моя личен живот. Благодаря".

17

Анонимен

преди 5 години

Анадолците също са светли. Не са само тъмни. Просто османската империя е била на три континента. Асимилирани са много народи. По Снн Тюрк излъчиха документален филм за "турците - нeгpи". Да. Има и такива. Чepнокожи африканци които говорят на турски. Майчиния им език е турски. И са доста в Турция.

16

Анонимен

преди 5 години

Телевизиите на Гюлен пък промиваха мозъците с ислямистки филми. Вече ги няма. Но канали като Arti (Тв+) - прокюрдски телевизии си излъчват и са яростни противници на Ердоган. Дойче Веле Тв, ББС Тюркче, Фокс си работят. В Тюрксат Дигитюрк излъчва кодирани над 10 пopно канала. Включително има Християнска телевизия на турски където се чете Библия на турски и се излъчват филми и притчи.

15

Анонимен

преди 5 години

"Ислямиста" Ердоган вкара в затвора лидери на ислямистки секти. Единия е Алпаслан Куйтул - религиозен водач който проповядване шариат. Според него музиката трябва да бъде забранена. Не било ислямско. Разтуриха му организацията и го вкараха в затвора. Друг пък също проповедник каза, че мъжът има право да бие жена си и да има повече от една жена. Мсюлманинът също не трябвало да потребява кафе и кетчуп. И него го вкараха в затвора.

14

Анонимен

преди 5 години

Може да са 500 хиляди или 1 милион но чак пък пет милиона не ми се вярва. Вярно че Истанбул е пренаселен но чак пък толкова..

13

Анонимен

преди 5 години

До дядо ехъл А в Българи управлява простотията Гарантирано от ГЕРБ !

12

Анонимен

преди 5 години

Ехоо! Свободните и демократични журналюги . Леко с ми не тите ,бе ! Толкова ли сте глупави ,че не го осъзнавате . Знаете ли ,какво са 500 000 хиляди събрани на място ,камо ли 5 000 000 . Леко с чик иите !

11

дядо ехъл

преди 5 години

Простия се управлява по два начина:Първия ,който е индеректен чрез фанатизиране-религия.Втория , чрез изолация в гета или прокуждане в социално утвърдени демокрации.Така че интеграция на ромите или ***.т.е няма.Хитлер искаше да решите проблема, но уви не успя.

10

Devam

преди 5 години

"ислямизирането на Турция"???? Явно автора на статията не знае че 98.9% от Турците изповядват исляма

9

Анонимен

преди 5 години

Отроче на дявола ще довърши започнатото дело срещу враговете си сиреч Демократичните турци

8

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Дано Ердо спечели изборите, защото той е безкомпромисен с мижитурките маскирани като лидери в брюксел и ни показва най--добре какво представляват тези хора. Ердо също е гаранция, че Турция никога няма да влезе в ес и нежеланите *** от мала азия ще си останат в мала азия.

7

българин християнин

преди 5 години

Европа най-накрая ще се събуди,и ще проумее,че от мюсюлманин не става нормален човек.Те идват в Европа и избиват невинни хора,и това им е висшата цел.Забрана,унищожаването на исляма-това е решението на глобалния проблем.Тази религия превръща родения човек в животно,в звяр.