11

Анонимен

преди 5 години

Бедните българи, с малко мозък, облъчени от медиите, които гласуват за мъчителите си това заслужават ограничен достъп до правосъдие, защото кой каквото прави с гласа на ближния си, сам си го получава. Мачкай Бойко, а от нова година да ви е честит данък стар автомобил 1000 лева на година.

10

marquise

преди 5 години

Проблемът е от безчинствата на държавните и общински органи, изразяващи се издаването в незконосъобразни административни актове, които увреждат физически и юридически лица. На никое длъжностно лице, причинило виновно вреди на държавата или общината не е потърсена по реда на регреса имуществена отговорност от съответното учреждрние по реда на ЗОДОВ. Всичко е за сметка на данокоплатеца.

9

Ана Тема

преди 5 години

Най-опасни за оВществото и държавата са корумпираните съдии.Заради тях 30г. българския народ е подложен на нечуван геноцид и безнаказан пладнешки грабеж. Когато всичко се разкапе в тази държава,вече ще бъде късно да им се търси сметка.

8

Коки

преди 5 години

Оставка за това правителство. Стига вдигахте таксите и парите за да печели съдът и без това са пребогати.

7

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА Е ЗА ГРАЖДАНИТЕ БЕЗПЛАТНО, А ЗА НПО -тата ПО 5000 ЛВ.ТЕ СА МНОГО БОГАТИ, НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ ФИНАНСИРА.

6

Fox

преди 5 години

Положението не е добре!Просто искат да откажат хоратада отстояват правата си чрез закона!

5

Мен

преди 5 години

Спомням си една статия от един британски журналист относно българското общество. И тогава и сега не съм съгласен с нея, но защо така усърдно се стараем да потвърдим думите му. За цялата ни история нито византийци, нито османци, нито комунисти успяха. А сега накрая ние сами. Като няма кой да ни пречи ние ще свършим тая работа. Мъка, мъка...

4

Анонимен

преди 5 години

*** народ! Само 3 коментара, само 3-*** разбират какво означава тази новина. Ама четете си за онзи в храстите и се вълнувайте

3

Шебек

преди 5 години

Гарантирано от мутрата и неговата шайка !

2

Да кажат от Герб...

преди 5 години

...защо вдигат таксата? За да не си търсят правата хората,нали? Само за ВАС ли има нови цени или и за другите съдилища?

1

Анонимен

преди 5 години

мръсни долни крадливи г.рберасти