59

Анонимен

преди 5 години

***, сигурно ли е, че него са хванали или пак са на ЦвЦв и ББ простотийте с поставените хора?!

58

Хванат е!

преди 5 години

Хванали са го!!! И стига писахте глупости.

57

Подсказващ

преди 5 години

Я да проверят 6-те / ШЕСТ-те / апартамента на един вагабонтин. Депутат е даже.Говори се, че там се крият.При такива " капацитети " ще го намерят ама ........... ДРЪЖКИ!

56

Тинев

преди 5 години

Храст по храст ........... ,....Освен да си напълнят джобовете с " ЛЪЗГАВИ " презервативи.Некадърници. Но стадото ги търпиДобитъка като *** и той ще измучи като го заболи. Българина обаче НЕ.Явно българите са по-големи !

55

Бавноразбягващ се

преди 5 години

пробягвайки известно количество разстояния, Бегачът е завършил успешно всичките бегови дистанции след което му е присъдено званието Бегови Бегач Първи Ранг на образователна система за бавно-рабягващи се

54

Анонимен

преди 5 години

Няма шанс горкият човечец, бил Кьосе!!

53

Анонимен

преди 5 години

Аз го видех вчера. Беше се скрил у един храст.

52

Alex

преди 5 години

Винаги съм мислел,че куките не блестят с интелект,обаче тия гербавите направо дълбаят дъното. От следовател съм чувал,че освен по сигнал,трудно могат да хванат някой криминоген. Ако пък търсения е с чисто съдебно минало,или има малко мозък,хващането е близо до невъзможното. За какво изобщо седят на работа тия ***? Да останат 20 000,камери навсякъде,дигитализация на всички системи и проблема е решен.Гарантирам,че ще е в пъти по евтино за данъкоплатците. Е да,няма да има смях като сега...

51

?!

преди 5 години

Какво го търсите по храстите?! Най-вероятно си е в тях, просто си е пуснал брада!

50

СмеХ

преди 5 години

Да потърсим помощ от НАТО! Време е да се включат танкове и изтребители! Сателитите на ЦРУ също трябва да помагат!

49

:)

преди 5 години

Брутална излагация! В желанието си да хванат поне този дребен кокошкар, милиционерите се излагат още повече като пращат 100000000 човека и харчат 100000000000000 лева. А ако не го хванат, ще станат за посмешище!Наистина е време за МНОГО ОСТАВКИ!

48

Анонимен

преди 5 години

Спомням си стар филм с Арнолд - " Бягащият човек". Затворниците имаха гривни с предаватели и експлозив в тях, около врата. Един затворник напусна периметъра и... Гледайте филма. При толкова много и достъпни технологии, затворите ни са като от преди век. Искам да знам какво ще стане с тези, които са позволили при оставаща 12-годишна присъда, този режим на изтърпяване на наказанието.

47

Цецо Мозъка

преди 5 години

Един съвет към колегите: Да търсят човек с брада, с мустаци, с перука и най вече съмнителен тип с превръзка на лявото/може и двете/ око, и със зелени чорапи!

46

колко са избягали?

преди 5 години

всеки който не се чувства избягъл затворни да се обръсне иначе има реална възможност затворите да бъдат попълнени с общия брой избягали затворници. Кой е сигурен че само един е избягъл щом такива елитни поделения са включени в преследванията. а?

45

българска работа

преди 5 години

Престъпник с такова тежко криминално досие излежава присъда в лек режим ?!Това е възможно само в България !

44

Бай Евро

преди 5 години

Викайте танковете...

43

8===o

преди 5 години

Ако не го хванат вече всички затворници ще знаят ,че бягството от затвора е без последствия.

42

Оле

преди 5 години

И докато го търсят да имат в предвид,че може да се е маскирал като онзи предния дето го гръмнаха. Може да е сложил я брада,я перука,я женски обувки и чорапогащник :) Да няма после изненадани полицаи заради маскировка.

41

Анонимен

преди 5 години

49 никому не е нужно да ни занимаваш с твоите "способности"

40

Анонимен

преди 5 години

до 48 И стига си писал/а полицаЙте, че даже и мен започваш да ме дразниш.