70

Анонимен

преди 5 години

Да сложиш "човешки" и Мексико в едно изречение означава, че с трудност дори ще го намериш на картата. Там престъпността е на такова равнище, че практически са постоянно в състояние на гражданска война. А се трепят и колят до девето коляно, буквално.

69

Не ми дреме

преди 5 години

Може ли да прехвълят, поне част от "богатството' на Тръмп в Мексико?Да няма горки

68

Анонимен

преди 5 години

Алоуу, за какво оцеляване говорят някои тука? За последните 50г (от 1968 насам ) населенивто на планетата Земя точно се удвои и сега сме 7.6 млрд. Обаче ресурсите на Земята не се увеличват, а намаляват, и то в още по-бърз темп, защото целта на икономическият растеж е повече консумация. Колкото повече,толкова повече. И като свърши, всеки се досеща какво ще стане.

67

Анонимен

преди 5 години

А в европа хиляди американски фондации ни заливат с африкански и бл източни тъжни истории

66

Анускоп

преди 5 години

Ами пресечете нелегално през руската граница,та да ви почерпят с ,,локум и баклава'',както си му е и редът,по традиция.Там ако не те потърсят от държавата в която си роден,ще си отлежиш,просто ще те бутнат в тюрмата,и там и ще си останеш,,увек''.Та недейте берете колят на белите и законови държави.Тръмп може и да е малко не наясно с нещата,но за това си има и един вагон съветници.И най-важното,каквото и да прави,прави го добре,с воля и желание.Защо Обамата не направи тези промени ? Нали Обеща.

65

Очевидец

преди 5 години

Тарикати са тези мехикани, първо децата, после те, искат да избягат от ***, където кило кока е повече от човешкият живот. Не казвам, че само те са престъпници, но те дапо-голямата част от тях. Като се добави и укриване на данъци от тяхна страна, ползването на социални помощи, то омразата към тях е ясна!

64

Анонимен

преди 5 години

До ДимитърМежду другото, те като ни трепят и всичко бяга и се крие. А преди няколко седмици като показваха оня таксиджия в Русия, който блъсна няколко човека на тротоара, веднага го подпукаха няколко батки да го бият още в колата. Прекалено сме навели главите вече.

63

реалист

преди 5 години

И да не ви харесва, Трмп е прав за твърде много неща. За съжаление хората, които не говорят лицемерно, а казват нещата едно към едно, или поне така, както наистина ги виждат, биват обявявани за луди, за простаци, за какви ли още не. В Европа е същото. От такива, дето живеят в изолирани квартали, но канят пришълци да тровят живота на останалите не сме прокопсали много.

62

prav e

преди 5 години

tru_mp

61

Тръмпаджията е пич

преди 5 години

Той знае че всичко е пунт и пластика, лъжа и дезинформация@ И добре че не вярва на соросаджийските организации в америка! А виж, тиквата не е такава-а...

60

Анонимен

преди 5 години

Давай Тръмп, мачкай *** леки и гейовете!

59

Пази боже сляпо да п

преди 5 години

От всичките глупости на ТОЯ КЛОУН-ИМИГРАНТ ЗАБРАВИЛ СОБСТВЕНИЯТ СИ ПРОИЗХОД най-много ми хареса: ""За постоянно" - те не са разделени за ден-два, те са разделени за постоянно, защото са били убити от незаконни пришълци престъпници." Ало, ***, В САЩ ВСИЧКИТЕ СТЕ НЕЗАКОННИ ПРИШЪЛЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! Като си толкова "велик" защо не върнеш територията на САЩ НА ШЕПАТА ОСТАНАЛИ НЕ ИЗБИТИ ИНДИАНЦИ, А 320-ТЕ МИЛИОНА ПРИШЪЛЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ВЪРНЕШ В СОБСТВЕНИТЕ ИМ РОДИНИ?!?

58

Пази, боже, сляпо да

преди 5 години

Не мога да разбера с какви очи ЧОВЕК НАСЛЕДНИК НА ИМИГРАНТИ (ДЯДО МУ Е ГЕРМАНСКИ ИМИГРАНТ, А МАЙКА МУ ШОТЛАНДСКА ИМИГРАНТКА), ЧОВЕК ЧИЙТО ПОВЕЧЕТО СЪПРУГИ СЪЩО СА ИМИГРАНТКИ (ПЪРВАТА Е ЧЕШКА ИМИГРАНТКА, А ТРЕТА СЛОВЕНСКА ИЛИ СЛОВАШКА ИМИГРАНТКА) ГОВОРИ ПРОТИВ ИМИГРАНТИТЕ? С какви очи?!? Нима е забравил СОБСТВЕНИЯТ СИ ПРОИЗХОД?!? Нима е забравил КАКВИ СА СЪПРУГИТЕ МУ?!? ТА ТОЙ ГОВОРИ ПРОТИВ САМИЯТ СЕБЕ СИ! Тоя клоун или е АДСКИ *** ИЛИ Е МНОГО ХИТЪР И ПРАВИ НА *** АМЕРИКАНЦИТЕ!

57

Казах ви

преди 5 години

*** - Тръмп- Пен. Плюс Орбан.Тази формула ще оправи света. Те ще сложат край на безумните порядки, принуждаващи градивните личности не само да носят на гърба си своите антиподи, но и да им дават привилегии плюс възможност за безконтролно размножаване и възпитаване на безбройната им челяд по техен образ и подобие в ущърб на разума, хуманността и прогреса!

56

Анонимен

преди 5 години

Значи никой не е споменал, че това са ПРЕСТЪПНИЦИ и ТЕРОРИСТИ които нахлуват НЕЗАКОННО в чужда държава - без документи и не от КПП-та. Естествено че ги вкарват в затвора. Тъй като децата които си водят с тях не могат да попадат в ареста защото са под 18 години ги разделят. Даже много хуманно постъпва Тръмп. Който не исак да го разделят от детето ми - хайде - друм и да си ходи у дома!

55

Анонимен

преди 5 години

Вземи акъл от Османците,бай Дончо!Прави еничарски корпус,така и така ги храниш тези деца с мустаци!

54

Димитър

преди 5 години

Може всякакъв да е тоя, но си пази държавата. А ние в Европа, приемаме ли приемаме, те ни трепят ли трепят. Ние сме абсолютни ***, които като ни ударят, не само че обръщаме другата буза, ами и се надупваме.

53

Име

преди 5 години

когато се намесиш в "спорове" между доносници и ченгета и те трият "демократично". това е истината са госпожа габриел и нейната цифровизация.

52

Анонимен

преди 5 години

DA RAZDADAT NA SOROS MILIARDITE NA BEJANZITE I BEZ TOVA SOROS E MILOSARDEN KAM TIAH NIMA DA OTKAJE

51

Анонимен

преди 5 години

Защо ми се струва, че мигрантите по цял свят са все с тъмен и черен тен?И всичките се стремят на семер, и всичките искат да ги изхранват без да работят, а те само интензивно да се плодят и множат??!