21

Анонимен

преди 5 години

И в нашия град им направиха къщички и ги преместиха от едно село,народа пропищя от кражби и нищо не се прави

20

Разумно решение

преди 5 години

До annybodyЗащо в Норвегия?Да ги изнесем в Нигерия. Там ще са бели хора и ще се чувстват привилегировани!Освен това, през цялата година е лято. могат да се изхранват чрез земеделие, лов или риболов, ако не им се работи друго.Заради по-светлия си тен ще бъдат предпочитани като брачни партньори. Местните имат изпитани традиционни методи да ги накарат да се подчиняват на тамошните обичаи и да спазват приличие според тамошните критерии. Така интеграцията се осъществява лесно.

19

Основният въпрос

преди 5 години

колко от тези деца си имат живи и здрави родители, които са предпочели да "подарят" децата си на държавата, под някакъв претекст?Трябва да бъдат задължени за изплащат или цялата издръжка на детето си, или да я плащат на части дори и след като детето навърши 18 г. и напусне социалния дом!Ако бъде приета такава наредба, много хора ще си вземат децата обратно у дома.После е нужна друга наредба - за провиненията на децата да се глобяват родителите. Да видите как ще ги озаптят!

18

Анонимен

преди 5 години

Бас държа, че всичките са с наситен тен.

17

Анонимен

преди 5 години

АКО ТОЗИ ДОМ БЕШЕ ДО ДОМА НА СЪДИЯТА, РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО.

16

Анонимен

преди 5 години

Гаранция, че си имат здрави родители, които си гледат кефа, докато дечицата са на наша издръжка....

15

Ха ха ха ха

преди 5 години

Абе защо му се връзвате на импотентното келешче-15Водил е някоя русенка някъде с надеждата да натопи пипера ама не успял да го вдигне и сега русенци са му виновни.А може и мацето с някое нигерийско дилдо да го е работила заднем и да се е поувлякла малко повечко и сега лешпе/рчо плаче от любов и мъка.

14

анонимен

преди 5 години

Ха,та тия русенци като хора са тотал щета. За нищо не стават.Андрешковината им е пословична. Голяма загуба на време и пари е да се занимават с хората от тоя край.Бракувани са отдеве

13

Анонимен

преди 5 години

едно време имаше възпитателния подход на Макаренко, опит има, да се възроди, че с новите подходи на търпение ще ни опукат без нищо

12

ЗАКОН

преди 5 години

Знаете ли тези Домове са Развъдник за Робство - В такива Домове развъждат деца и ги продават на *Приемни Родители * . Държавата България плаща по 600 лева месечно на ДЕТЕ , *приемните родители* не плащат данък сгради и данък смет . Далаверата излиза около 2000 лева месечно .Системата работи така - отивате в Офис на ПУЛС и питате как да изкарате пари от ДЕЦА - връщате РЕСТО в размер от 50% . И така ставате собственост на РОБИ и ви Плаща България .

11

Некъф

преди 5 години

В тоя блок мъже нама ли бе?Вземаш един сноп върбови клонки и ги биеш до посиняване. Хем цигарите ще спрат, хем ще бъдат възпитани.

10

Svinetkata

преди 5 години

Бъдещи избиратели на ГРОБ !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Шшшшш...тихо-тихо мравке да не те настъпи някой.Умствените ти напъни над тоалетната чиния и не забравяй водата ;)

8

sdfsdf

преди 5 години

За всички,които са писали преди мене-куршум!!!!!!!!!!

7

Ха ха ха ха

преди 5 години

Проблемни деца ?Ами дайте ми ги насам де.Ако трябва ще си платя за удоволствието ;)Обещавам да ги върна цели !

6

Къде ви е проблема ?

преди 5 години

Ами бийте ги бе !Бийте ги,че те от друго не разбират.НАГЛО гейт-ашко-***/итутско поколение.Бой,ритници и обиди.Те разбирт само и единствено от това.Пък толкова много като ви е жал за милите дечица и им позволявате да ви се качват на главите....е тогава защо се оплаквате ???Май и вие не знаете какво точно искате.Брутална липса на възпитание и:-ама сега какво ще правим ?Жалка картинка.

5

annybody

преди 5 години

Намерете форма да се изнесат в Норвегия, за нула време русенци ще се отърват от тях.По-лошото е, че и Швеция, и Норвегия още от 90-те години са яли попарата на нашите "привилегировани", по-вероятно е да ги върнат още на границата и ще излязат с декларация, че ние сме си добре с правата на човека и ще си измият ръцете.Ако русенци се оплачат от нарушаването на собствените си права, имат по-голям шанс.

4

Бг.реалност 2

преди 5 години

Същите последствия от действията,като всички зрели хора.Закона за съжаление все още удобно мълчи.А комбинацията от новия модерен вече и у нас американо-немски метод на отричане на възпитание,наказания,респект и съобразяване с останалите хора дават повече от видими резултати при подрастващите леш/пери.Обществото и то за да бъде в крак с модата толерира и оправдава действията на малките ***/чета.Изход няма.Системата не може да бъде победена.Затова шамарете малките *** с кеф !

3

Бг.реалност 1

преди 5 години

Това е тема,по която коментарите няма да бъдат кратки.Все пак:Света еволюира.Не е задължително думата,,еволюция" да се свързва с нещо положително.Същото е като цяло и при тъй наречените все още от закона ,,деца"На 15-16год. той или тя,особено ,,тя" в днешно време НЕ СА деца!Щом могат да пафкат каквото намерят,да се лашкат с дърти чичковци за подаръци и пари,да псуват хората и умишлено да демонстрират липса на социално съобразяване,значи са възрастни достатъчно,за да си понасят последствията

2

Роб на влаЗта

преди 5 години

Щом не може държавата да ги премести тогава -да дадът ведомствени жилища на хората от Русе в София и да преместят тях а изоставените жилища да изкупят от собствениците по 100 000евро и готово .....Всичко е готово.....