114

Хан Тервел

преди 5 години

В Албания 38% са мюсюлмани, срещу 35% християни( другите са най-различни).И аз бях, много изненадан от тази статистика, но факт.Тяхното помюсюлманчване тече активно в последните години, както е и у нас

113

Анонимен

преди 5 години

Албанците са си мюуслимани , овсем че са си зачертали "голяма албания". Най-нагло се държат и в спорта. Хора да се подържаме със Сръбия, ние сме славянски народи.

112

Анри Пози

преди 5 години

Браво, Швейцария!

111

Анонимен

преди 5 години

Трябва да накажат шиптара заради знака на Орела, който направи с ръце след отбелязването на гола. Това беше политическа провокация и няма нищо общо с футбола.Иначе мачът беше много силен, въпреки че съдията положи големи усилия да го опорочи.

110

Анонимен

преди 5 години

До BGТи не си българин. Ние българите използваме кирилицата. Ти си провокатор, моето момиче.

109

ФИФА чакаме отговор

преди 5 години

Та какво правим с политическата провокация? Двамата коварни шиптаарняци демонстрираха с двуглав орел, което е албански национален символ. Защо тогава тези две дебели краатуни не играят за родината си, която подкрепят? Защо Германия спря Йозил и Гюндоган за снимките с турския премиер, а Мафията ФИФА мълчи и допуска швейцарския шовинизиран отбор, в който играят само двама родени в Швейцария да продължи!?

108

Анонимен

преди 5 години

Като са толкова добри футболисти албанците, къде е техният национален отбор? Прокси отбори, прокси футбол.

107

Анонимен

преди 5 години

до наблюдател,не ние не сме болни, ние се радваме на играта. Аз се израдвах за хърватите "въпреки" че са ни съседи!!!

106

Хан Тервел

преди 5 години

До 114 и другиНякои хора забравят(да не кажем не знаят), че Албания е част от диоцеза на Охридската архиепископия до 1767г.,заедно с южна Италия и Сицилия. Също забравят(не знаят), че там е гроба на св.Горазд, че от там е родом св. Йоан Кукузел, че там е намерен надписа за покръстването на цар Борис I,че там е проповядвал и св. Климент Охридски.Масовото помюсулманчване започва едва в началото на 19в., а неговия пик е след Илинденско-Преображенското въстание.

105

Djokoloko

преди 5 години

Bez nomer 23 Shakiri, stiaha da imat edin gol couch Petkovic protiv Srbia... Gaz, gaz, gaz...

104

наблюдател

преди 5 години

На всички спортове държа за отбора, които играе срещу Турция, Сърбия, Гърция и Македония, и държа за Русия, ако не играе срещу Бългаия. И вие ли сте така?

103

do 112

преди 5 години

Според мен католиците са по-вредни от мюсюлманите!!!

102

Пената от Мировяне

преди 5 години

Мафията ФИФА ще отстрани всички отбори от Изтока за да възтържествува джендърският футбол!

101

Кифладжията

преди 5 години

Кръстоносци ли? При тия мултикултурализма е достигнал върха си. Над 40% от населението им е от ауслендъри-***.Българи, не плюйте по братските си народи за минали събития, а гледайте заедно напред към бъдещето.

100

Анонимен

преди 5 години

.....естествено джендърите харесват албанците...

99

Анонимен

преди 5 години

до 99И понеже албанците се съпротивлявали преди векове срещу отоманската империя сега са най-големият проводник на турската политика на Балканите, странно нали....

98

Кумчо Вълчо

преди 5 години

Промитите мозъчета на нашите червени дядовци, бащи, деца и внуци, които поддържат сърбята, не могат да осъзнаят, че в Сърбия плюят и мразят (гузни негонени) всички българи, без изключение. Но те *** са си мазохисти.....Слушайте сръбска музика и се прекланяйте пред тези, които ви ненавиждат. Тъпигьози!

97

Анонимен

преди 5 години

Католици и мюсюлмани са врагове на православните народи!!!Само не знам кои са по-вредни.

96

bluesky1

преди 5 години

Християнството също е азиатска религия, нали така?!

95

BG

преди 5 години

И ако си мислите, че аз ако играя за Швейцария срещу Сърбия, няма да провокирам сърбите заради отнетите ни Западни покрайнини, неспазването на правата на нашето малцинство там и Македония, жестоко се лъжете! Направо ще изрева като български лъв в тъпата физиономия на Митрович! Така че не плюйте толкова много по албанците и техните жестове. Всеки си гони своя интерес. И стига с тези братя и приятели. Чърчил го е казал вече. Трябва да си гледаме само нашия интерес.