19

Анонимен

преди 5 години

Да,името трябваше да бъде съгласувано с всички граничещи около тази територия държави.И това,че великият "миротворец"не бе поканен на подписването,означава,че никой не го брои за слива.Македонците са ни мразили,мразят ни и ще ни мразят винаги.

18

Анонимен

преди 5 години

Добре де това е само един договор за наименованието й,за признаването на името,което направихме в лицето на Желю Желев като президентска институция по висша от испълнителната,коят се съобразява с президентската още повече с парламентарната в съответствие и съдебната щом не е имало разминавания по този добронамерен въпрос за туй предходно време след отделянето на федерациите от СФРЮ и тя специално като част и обявена бивша,което погледнато сега не е модерно вече,но кой я бърка щом други нема същи

17

за Македония

преди 5 години

Името на Македония трябваше да бъде договорено с всички съседни държави, не само Гърция, но и България, Сърбия и Албания на една общобалканска конференция!!!

16

за Македония

преди 5 години

Името "Северна Македония" е вредно за България.Това значи, че има и "Южна Македония",това е гръцка провинция(наистина има)..............следователно един ден Гърция може да анексира остатъка от Македония, ако не са я погълнали албанците.Хитрите византийци пак прецакаха България.

15

Анонимен

преди 5 години

До ЗаинтригуванТе гърците по онова време всички са такива. Били са възмутени, че траки и скити правят секс с жени за удоволствие. Заради това са ги наричали варвари и са се възмущавали че не "обичат" приятелите си. Те са ползвали жените само за разплод и толкова, а ние сме им показали, че стават и за секс. Как да не ни мразят, нали го чухте външния министър на Гърция, борел се срещу Велика България и Велика Албания. Продължават да мислят със манталитет от 19ти век, не са мръднали и на метър.

14

Анонимен

преди 5 години

Брюкселските зелки, докато се наканят да поканят Македония в Европейския съюз, вече няма да има къде да я канят.

13

Заинтригуван

преди 5 години

Интересно, все пак, гражданите на Ф.И.Р.О.М. дали осъзнават, че любимият им вдъхновител - Александар Македонски (мдаа, хей така за разкош го пишат с а), е бил хомосексуалист и е харесвал пенетралният коитус с мъже?!

12

Дилка

преди 5 години

Оставете Фиромия на мира, че аман вече от тях! Само за тез измислени македонци пишете! Дайте нещо по-добре за зодиите!

11

Анонимен

преди 5 години

Ако разговаряте с македонци, ще ви кажат ние сме един и същ народ, обаче веднага казват, това са политички работи. Толкова са им промити мозъците от сърбите, че не е за вярване. Умишлено са вкарани много сръбски думи в Македония за да се твърди постоянно че има "македонски" език. Иначе македонското наречие е много чисто без сърбизмите и абсолютно разбираемо. Има специфични думи както навсякъде в България. Това- Северна Македония е абсолютна глупост. Това си е Македония и не бива да се отстъпва.

10

Анонимен

преди 5 години

Тези дни чета разни неща от А. Страшимиров писани преди 120 години и в един момент не в някаква статия по вестниците, публицистика и подобни, а в обикновен разказ срещам термини като ,,македонци терористи", които налагат и събират глоби от който си искат човек, българин македонец и си харчат за себе си! А на едно място без да ща видях, че начело на софийската македонска организация били ,,всички добре платени австрийски агенти"! Проповядващи македонизъм! Солун за Австрия , Цариград - за Русия!

9

Анонимен

преди 5 години

Сега и отдавна няма Коминтерн! Защо нашите велики партньори не кажат историческата правда, а надминаха коминтерна по македонство? Факт! Който знае - знае! Който не знае и не иска да знае е щастлив, че номунистите са виновни за всичко и модерно прогресира!

8

Барбарон

преди 5 години

Единственият случай в света съседа да ти казва как да се казва държавата ти🤣После върви се гордей колко велик наследник си на САШО ГЕЙОТ!

7

Щ.Младши

преди 5 години

Сега е моментът България да си реши проблемите,сега или никога: Македония да напише в своите учебници как ставаше помакедончването на Вардарските Българи!

6

Анонимен

преди 5 години

Македония държава без език,история и бъдеще.Питайте някой в чужбина къде е МАКЕДОНИЯ.Отговора винаги е ,,ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА?,,

5

Анонимен

преди 5 години

По-добре татари отколкото *** и маймуни от Мънкидония

4

СатаНАТО

преди 5 години

България, под управлението на Бойко Борисов и с мъдри хора като господинът от интервюто, смятам, че взе най-правилното възможно решение и зае най-достойната и логична позиция.

3

Стамат

преди 5 години

"Проблемите се решават сега или никога!"Дай Бог НИКОГА!

2

Анонимен

преди 5 години

Макетата са първо сметкажии, после патриоти. Преди ги устройваше да са под сръбско влияние, пътуваха по света с югославски паспорти и всичко беше супер и плюеха по България със всичка сила.Сега сърбите не могат да им усигорят да пътуват по света и си имат достатъчно грижи на главата.

1

Македонец

преди 5 години

Што е Екватор - мислена линия която разделя Земята на - Северна и на Южна Македония.