21

Анонимен

преди 5 години

Правителство се сваля или в парламента... Или с протести! Правителства се свалят от буден народ. Гърците нали ни казаха " тихо ще събудим българите" - значи още спим и продължаваме да спим и спейки ни крадат, убиват, наркоманизират, манипулират.Заслужаваме си съня.

20

Бай Курти

преди 5 години

До като начело на БСП е синя приватизаторка и валутен спекулант ,червените ватенки ще гледат властта през крив макарон.

19

Анонимен

преди 5 години

Щом Герб са по-малкото зло предлагам да затваряме държавата! Очевидно не сме в състояние да имаме такава.

18

ognyanz

преди 5 години

До NoName: По-малкото зло с по-дълго натрупване става по-голямо - елементарна аритметика. ГЕРБ крадоха достатъчно дълго от еврофондовете, от магистралите, от саниранията. Всичко си има граници, време е да си ходят (за пореден път) от властта.

17

дебел депутат

преди 5 години

зрелища и пасти за народа !

16

ognyanz

преди 5 години

Събрали се двама проправителствени социолози не да обсъждат проблемите на управлението, а да търсят какво да кажат против БСП. "БСП направи още по-нерелевантни ..." - какво пък трябва да означава това? Когато някой от тяхната черга няма какво да каже (а трябва) се опитва на говори колкото се може по-неясно. Протестите на хората с увреждания продължават вече втора седмица, пореден затворник избяга, а те проблеми не виждат. Изглежа те самите имат някакъв проблем.

15

NoName

преди 5 години

Съжалявам, но в мометнта в България няма пол. формация, която да вдъхва доверие в българските граждани. Да си го кажем, БСП никога повече няма да дойде на власт, не защото ГЕРБ е по-добра... Просто е по-малкото ЗЛО!

14

анонимен

преди 5 години

в името на кокала ще стискат до края на мандата защото после няма нсбсп да готви следващия вот за името на македония има нещо гнило в изказванетона гьрция за велика бьлгария

13

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНКИТЕ ПАРТИЗАНИ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ В ДЕЙСТВИЕ- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВЯТ- ИНФЛАЦИЯ ОТ НАД 242%, ТРАПОВЕ ЗА МИЛИАРДИ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ 18, ИЛИ КАТО ПРЕЗ 2014 Г ЕДНА НЕБАНКА, СПРЕНИ НА 3 ПЪТИ ЕВРОФОНДОВЕ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ- И ПАК НИЕ ИМА НЕМА ОКОЛО 4/5 МИЛИАРДА

12

Fck

преди 5 години

гръцка още и арбанашка [албанска] и сръбска; а пък градовете, които се намират около Цариград, и самия този град владееха фръзите [латинците], но и те се покоряваха под ръката [скиптъра] на моето царство, понеже нямаха друг цар освен мене и благодарение на мене прекарваха дните си [съществуваха], тъй като Бог така заповяда, понеже без Него нито дело, нито слово не се извършва. Нему слава вовеки, амин."Цар Иван Асен ll

11

Fck

преди 5 години

В лето 6738 [1230], индикт 3, аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, издигнах из основа и с живопис украсих докрай пречестната тази църква в името на светите 40 мъченици, с помощта на които в дванадесетата година от царуването си, в която година се изписваше този храм, излязох на война в Романия [Тракия] и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен с всичките му боляри. И цялата му земя от Одрин и до Драч превзех

10

Анонимен

преди 5 години

да внимават с тока.бензина и новият имотен данък на хотелиера от Скат...през октомври .не сега.

9

Анонимен

преди 5 години

С какви протести може да се свали корумпирана престъпна шайка от неграмотници и гьонсyрати? Гроб отдавна не е политическа партия, а мафиотска организация на хиперпpocтите селски алчници, които обаче имат достатъчно акъл за да знаят, че паднат ли от власт, в най-добрия случай отиват да бъркат пoмия на cвините (защото само това могат), а в най-лошия отиват за дълги години в затвора.

8

Анонимен

преди 5 години

Бойковото правителство с прорести не се сваля. Доказано е.

7

До 12

преди 5 години

И кой ще вземе другите проценти? Нека да позная, митичната алтернатива на ГЕРБ хахаххаха

6

Анонимен

преди 5 години

Абе вие проведете честни избори,пък да видим дали повече от 5-7% ще вземат герберите. И те сами направиха така,че народа да ги мрази и държат властта само с насилие и с помощта на силовите структори.

5

Тервминал 2

преди 5 години

Паразитния начин на живот има своите недостатъци.За да паразитират комунистите трябва да яхнат някого.А ние избрахме Терминал 2 и отказваме да работим ангария на комунистите.Така че, милата *** трябва да се наслаждава на преводите които правим в България на своите родители и да не дразни, защото може и да спрем.

4

Стамат

преди 5 години

"или в парламента... Или с протести!"А с брадви, мотики, автомати или с кой каквото намери може ли

3

ANFO

преди 5 години

Или с един камион, натъпкан с амониев нитрат и дизелово гориво.

2

Истукан

преди 5 години

За какво да го сваляме това правителство като после трябва пак да го качваме. Не си заслужава да се харчат пари за избори.